sen bi bas git lan alahın hazerfeni 1 ayda 510 post
Amacım ileti kasmak değil.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Arkadaş 0-15 yaş grubu 1 kişi düştü diye dün akşam herkeze sıyırıyordu ve ne kadar üst düzey bi terbiye aldığını kanıtladı. Bu arada senden bizim bahçedeki kink bile olmaz afedersin. Daha 2 kurus için ana baba karıstırıon. Saygılar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin DAĞ
GeneraLSmokeRs[Mareşal] GeneraLSmokeRş[Mareşal] GeneraLSmokeRb[*][/color] <Judges Of Universe> Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
yusuf reyiz haklı bu yunanlıyı dışlayın sokratez falan diyo bide ben kendimi king olarak görmüyorum sonucta girmiyorum fazla nba 2k13 varken ugramam bile
harkonen,benden daha cahilsin.Mevlam sana akıl fikir versin.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.