Hayır.Senin gibi beyin ihtiyacı olanlara önererekumutdeniz yazdı:kendi tecrbuleridnen yola cıkarak mı bunu diyorsunsylar2 yazdı:O 250m paraylada kendine beyin al dolaş ortalıkta.
napam
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: napam
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
-
- Demirci Çırağı
Zenginin malı,züğürdün çenesini yorarmışumutdeniz yazdı:dostum bence gerçek hayatn farkına sen war oyuna 7 bin tl yayıtmısın 9 car dizmişsinBunudaBanlayin yazdı:Gerçek hayatın farkına var ... :idea:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Judges Of Universe
Asosyal mi ?!?!?!?HezarfenCelebi yazdı:Asosyal yaşantından kurtul
Kendi Loncam
3 Full Charım (Sattığım 6 Taneyi saymıyorum bile)(Ortakların charları da dahil değil)
2 Mareşal Charım
1 Adet Epem
Oyun içi Ağırlığım
100 m Param
Arkadaşımın kuklacıda 4 Trilyonluk Kasası.
Var. Peki ben şimdi Asosyalmiyim ?
Kendimi öyle görmüyorum. Ama emin olmak istersen Kız arkadaşlarıma , Can dost dediğim arkadaşlarıma sor bi.
Oyun içi iyi olan herkes Asosyal olucak diye bir şey yok. Derslerimde de iyiyim.
@Restible ; İmza failmiş.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Yusuf.[/i]
sozlukteki nurullahabinin .... sı senmsn laDocent yazdı:Hmm,Arz Lodos gelene kadar mola ver istersen
Zaten oyunu bırakmıs durumdayım sadece bu konuda ustunu full dizen birisniin bırakmaktan başka bir secenegi olup olmadıgını sormustum gelen yorumlara bakarsam yokmusGeneraLSmokeR yazdı:Asosyal mi ?!?!?!?HezarfenCelebi yazdı:Asosyal yaşantından kurtul
Kendi Loncam
3 Full Charım (Sattığım 6 Taneyi saymıyorum bile)(Ortakların charları da dahil değil)
2 Mareşal Charım
1 Adet Epem
Oyun içi Ağırlığım
100 m Param
Kendimi öyle görmüyorum. Ama emin olmak istersen Kız arkadaşlarıma , Can dost dediğim arkadaşlarıma sor bi.
Oyun içi iyi olan herkes Asosyal olucak diye bir şey yok. Derslerimde de iyiyim.
umutdeniz
-
- Demirci Çırağı
Ben para anlamında dememiştim.GeneraLSmokeR yazdı:Asosyal mi ?!?!?!?HezarfenCelebi yazdı:Asosyal yaşantından kurtul
Kendi Loncam
2 Mareşal Charım
1 Adet Epem
Oyun içi Ağırlığım
100 m Param
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
7.000TL yatırmışım 9 çar dizmişim .. evet yaptım böyle birşey fakat pişman mıyım ? pişmanım .umutdeniz yazdı:dostum bence gerçek hayatn farkına sen war oyuna 7 bin tl yayıtmısın 9 car dizmişsinBunudaBanlayin yazdı:Gerçek hayatın farkına var ... :idea:
Şuan da da ikv ye adım bile atmıyorum karakterler bom boş duruyor
Sadece Forum a bakıyorum arada

Ya bi kere bizene senin yatırdığın paradanda ne biliyim yaptığın çarlardanda, bunu bu foruma gelip burda anlatman yanlış herkesin kendine göre övünecek şeyleri var hele benim inan senin yaptıklarından daha çok şeyim var 7000tl yi nasıl çürütürüm anlatmak istemiyorum sevmiyorum, sevmediğim için yapmıyorumda neyse, bak senin o vereceğin paraya gider ben Mac Pro alırdım bin kat daha yararlı bi şey olurdu üniversitede felan arkadaşlara böyle "mek prom var lan!!" diye hava atardım en azından...BunudaBanlayin yazdı:7.000TL yatırmışım 9 çar dizmişim .. evet yaptım böyle birşey fakat pişman mıyım ? pişmanım .umutdeniz yazdı:dostum bence gerçek hayatn farkına sen war oyuna 7 bin tl yayıtmısın 9 car dizmişsinBunudaBanlayin yazdı:Gerçek hayatın farkına var ... :idea:
Şuan da da ikv ye adım bile atmıyorum karakterler bom boş duruyor
Sadece Forum a bakıyorum arada