Maden Toplama olayına Elveda Edin..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Çok Yorgunum

Re: Maden Toplama olayına Elveda Edin..

Mesaj gönderen HUZUR »

HUZUR yazdı:genjori

samimi bir şekilde insanların vaktini düşündüğüne emin olsam konuya katılacağım ancak senin tek bildiğin elindeki maden ve materyallere insanların vakit ve emekleriyle dalga geçercesine absürd fiyat vermek

ha bu senin hakkın mıdır , evet hakkındır serbest piyasa vardır bana bunu sorgulamak düşmez

ancak kendinle ters düşerek komikleşmene ise gülmeme engel teşkil edecek bir durum da değildir :lol:
anlaması zayıf arkadaşlar için önemli not:

ben burada madenler bol bol çıkıyor demiyorum , oranlarda hata var demiyorum , bahsi geçen durum yanlıştır demiyorum

diyorum ki BUNU HERHANGİBİRİ YAZSIN ama SEN yazma diyorum

SEN yazınca KOMİK oluyor çünkü

bunu cidden oyundaki diğer insanlarla eşit olduğunun vakitlerini boşa harcamamalarını için uyarma ihtiyacı olan biri yazsın
AMA SEN YAZMA diyorum

ha bunda da anlamayıp "sen maden çek huzurla dol gadan" gibi anlamsız sayıklamalarına devam edeceksen özele buyur ordan devam et
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
linkin00
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen linkin00 »

bu konuyu açan varlık bugün materyal yansıtınca aklı sıra çok ucuza alacaktı alamadı çamura başladı. bu varlığın kendince kendi hayal dünyasında bi piyasa yapıp satmaya çalıştığı zamanları da biliriz hoş alan olmazdı. resim almayı unuttum yoksa rezil kepaze etmeyi çok iyi bilirdim bu varlığı ben burda
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Şu oyunu 2 seneden fazladır oynuyorum.1 kere ben 1 ay mavi topaz kastım , 1 kere de kardeşim 2 ay mavi topaz kastı ve denk gelen osmiridyumları çekmiş.
en basitinden oradaki tabloya göre madenci kısmı yok denecek kadar az.ne hikmetse başında oturup oturup delirmediğimiz halde 1 ayda çektiği iridyum sayısı 100den fazla.İridyum şuan sunucumuzda 1-2m olması beni irdelemiyor da , 3. saf mı evet.
eveli gün idi bi tur atayım dedim. arttırıcım yok , plus yok. tek çekim 1 şelit ,1 iridyum , 2 mavi topaz cıkarttım.
mavi topaz dısındaki sarraf 3. saflarımı zaten hiç kasarak çekmedim.2 sene içinde , kafamdan hatırladığım kadarıyla bi hesap yaparsam aldıklarım dışında (maden çekmeye başlayıp merak saralı da 1 sene kadar oldu) örneğin menekşe elmas 10 küsür kasamda var , 50 küsür de elimden geçmiştir.12 ayda 60 menekşe elmas , ayda 5 menekşe elmas ortalamasına tekabül ediyor ki uğraşmadan da pek fena bir ortalama değil bence.
arttırıcıların etkisini çevremde de kendimde de gördüm.son 3 aydır kullanan cevreme sordum değişiklik yok :)
hem zaten çıkar çıkmaz ,çeken çeker çekmeyen çekmez.kime ne ?kişilerin kendi tercihi.
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

linkin00 yazdı:bu konuyu açan varlık bugün materyal yansıtınca aklı sıra çok ucuza alacaktı alamadı çamura başladı. bu varlığın kendince kendi hayal dünyasında bi piyasa yapıp satmaya çalıştığı zamanları da biliriz hoş alan olmazdı. resim almayı unuttum yoksa rezil kepaze etmeyi çok iyi bilirdim bu varlığı ben burda

PsiKoLoTiK veledi daha geçen gün sana yansıttığın maden için soru sordum artistce cevap verdin ..yaran olduğu için buraya cevap yazdığınıda biliyorum karaktersiz haysiyetsiz...sen bu konuya cevap yazma..yürü git veled.

HUZUR Yine sen Huzurla Dol. anlamsız dediğin kelime " Gadan alaram" kelimesinin anlamı gayet güzel anlamdadır . biraz geniş düşün anlamını belki bulursun saygılar...

AYrıca bu PsiKoLoTiK veledini kim şişirmişse iyi hava basmış...havasından geçinilmiyor..DİKKAT...
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Konu, tartışmaya sürüklendiğinden forum kurallarının 2. maddesine istinaden kilitlenmiştir.

Bkz. :arrow: Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön