Selamlar,
Buluşmaların farklı illerde yapılmasında ben de yoğun isteklerde bulundum. Çok sevindirici bir haber bu, çok teşekkürler. Diğer güzide illerimizde de bir an önce buluşmalar yapılır umarım; Ankara'da olmasını özellikle istiyorum.
Ayrıca fuarda olduğu gibi, yapılacak buluşmalarda da İKV tişörtleri dağıtılırsa çok memnun oluruz.
Buluşmalara katılacak oyunculara, İKV yönetim ekibine bol eğlenceler, güzel vakit geçirmeniz dileğimle..
Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
Re: Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
2009-2013
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhaba
Buluşma yerini bir an önce söyleyebilirseniz çevre illerden gelecekler için iyi olacaktır.Şahsen Hatay'dan katılmayı düşünüyorum lakin tam adres belirli olmadığı için bir plan program belirleyemiyorum.Bu bilgi tam olarak ne zaman açıklanacak acaba ?
Buluşma yerini bir an önce söyleyebilirseniz çevre illerden gelecekler için iyi olacaktır.Şahsen Hatay'dan katılmayı düşünüyorum lakin tam adres belirli olmadığı için bir plan program belirleyemiyorum.Bu bilgi tam olarak ne zaman açıklanacak acaba ?
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Sadece Kuklacı sunucusunda 30'dan fazla Gaziantepli oyuncu var Gaziantep ne alaka gibi yorumlar yapan arkadaşlara duyrulur. :evil:
Karaköy
Ultron
Megatron
Sobee benide götürürse gönüllü olarak desteğe giderim.
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
wolfteam 81 ilide dolaşıyor..TRrelaxTR yazdı:Tamam güzel eyvallah güzel bir başlangıç da Gaziantep ne alaka ? Şahsen 3-4 sunucuda oynuyorum hiç Gaziantepli birisi görmedim neyse devamını dilerim

- ismail1087
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: MAHŞER
Bu Buluşmayı ADANA' da da yapılmasını Sancak sunucusu MAHŞER ailesi olarak bekliyoruz.Antepde Oynıyanların Katbekatı ADANAda daha fazla.ADANAYA bekliyoruz.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gaziantep
Güzel bir secım olmuş g.antepde oynayan yok dıyenler görürler 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Öncelikle yönetim'e oyuncuların isteklerine kulak verdiği için teşekkür ederim.Gaziantepli kardeşlerimize güzel haber oldu. İKV tişörtleri fuar'da dağıtılıyor muydu? Şahsen GameX 2012'de İKV haricinde diğer tüm oyunlar Tişört dağıtmıştı.JouRney yazdı:Selamlar,
Buluşmaların farklı illerde yapılmasında ben de yoğun isteklerde bulundum. Çok sevindirici bir haber bu, çok teşekkürler. Diğer güzide illerimizde de bir an önce buluşmalar yapılır umarım; Ankara'da olmasını özellikle istiyorum.
Ayrıca fuarda olduğu gibi, yapılacak buluşmalarda da İKV tişörtleri dağıtılırsa çok memnun oluruz.
Buluşmalara katılacak oyunculara, İKV yönetim ekibine bol eğlenceler, güzel vakit geçirmeniz dileğimle..
-
- Legendary Developer
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Yer konusunda net bilgiyi yarın buradan paylaşacağız LegendxdalgacLegendxdalgac yazdı:Merhaba
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Çok Yorgunum
Tahminimce arkadaşlara tavsiyem olacak
81 il gezmeyecektir muhtemelen sobee o yüzden günübirlik gidebileceğiniz yerlere eğer gitme imkanınız varsa gidip katılın derim
not: tabi gitmeyi düşünüyorsanız
81 il gezmeyecektir muhtemelen sobee o yüzden günübirlik gidebileceğiniz yerlere eğer gitme imkanınız varsa gidip katılın derim
not: tabi gitmeyi düşünüyorsanız
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.