İbretlige yakın tespit yada 2 öneri
Re: İbretlige yakın tespit yada 2 öneri
Konuyu açan mantıksız arkadaş sana sesleniyorum. Bu bir türk oyunu ve türk soyunda zencilik yoktur. Dolayısıyla oluşturulan karakter türk olarak varsayılıyor. Sen neyin tribine girip kırmızı saç ve zenci istiyon ?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
he deyip geçin beyler .d
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
Her konuda kendini büyük gösterme çabaları...harkonen yazdı:bana yarası olan amma cocuk varmış ve merak edenlere futbol + basketbol ile ilgileniyorum öneriyi beğenmesseniz mesaj atmassınız bu kadar basit zorla gelin okuyun diyen yok
YAZIK...
izdirapgrafik bir cümle söylemişti size karşı "Siz SİLAHCI ve ekip arkadaşlarına dua edin.Ben olsam sizin gibileri 1 gün forumda yaşatmam."
Çokda güzel söylemiş kendini üniverstede göstermeye felan çalışıyorsun ama yazdıkların 11 12 yaş civarı yazım türleri.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Demirci Çırağı
Berkistanbul yazdı:Birincisi tam ibretlikte 2.si tartışılır
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Zenci karakter açıp napıcan ? Saat mi satcan ?
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Adam belki zencileri seviyo beyazları sevmiyo adam belki zenci beyazlar hep dışladı beyazlardan nefret ediyo sanane bundanSeF4 yazdı:Zenci karakter açıp napıcan ? Saat mi satcan ?
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Dikkatle konsantrasyonun ne alakası var ? Durdurma yiyince el tutarsa bile kons açarsan vuramıyosun.
Arkadaşım sen insanlara nasıl bir yara verebilirsinki ? Varmı böyle bir donanımın.Önce iki ayak üstünde durmayı bir öğren.Uslubla sana ne kadar ikaz edilebilirnirki ? Ancak bu kadar.Ha diyorsanki ben usluptan anlamıyorum ozaman şöyle anlatayım.Senin saçma sapan yazılarına bu forum sayfalarında neden katlanmak zorunda kalalım özürlümüsün arkadaşım sen ? Yazdıklarını önemseyip yazıyorsunda bunun hakikaten önemli olup olmadığını etrafınadamı soramıyorsun ? Özgürüm yazarım diyorsan bu yorumlarada sesini çıkarmayacaksın oturacaksın yerine.Birde kendini savunmaya kalkıyorsun.Tamam insan cahil olabilirde bu kadar yüzsüz olabilirmi ya.Tahammülde bir yere kadar.Allah kimseyi varlığıyla rahatsız eden durumuna sokmasın.harkonen yazdı:bana yarası olan amma cocuk varmış ve merak edenlere futbol + basketbol ile ilgileniyorum öneriyi beğenmesseniz mesaj atmassınız bu kadar basit zorla gelin okuyun diyen yok
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !