İstanbul Kıyamet Vakti Nereden Nereye Geldi
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Nereden Nereye Geldi
cevap gelmez kardeşim verecek bir cevapları olmadığı için olabilir mi ? acaba...
Haklısın vesselam kardeşim...
- superpower
- FareAdam Düşmanı
'' İstanbul kıyamet vakti '' Çok uzun yolu olan, oyuncularına her zaman Yenilik sunan bir oyun...
Ama Bir kaç konuda Haklısın !
Hani Eski tadı Yok ucuz Yapımlı bir oyundan farkı kalmadı sanki oyun çok fantastik bir hale getirildi ve bu yoldada ilerler gibi geliyor ...
Eminönü Labirent çemberlitaş ve sıgınaklar Fovori Bölgeler ancak Yeraltı (Kadim ve meran) olsun, mıgrat olsun , ada (lanetlı bölge) bu bölge ve mekanlar cok fantastık ve oyunun kalıtesı dusurdugune ınanıyorum bılmıyorum herkes aynı dusuncedemı ama ...
istanbul kıyamet vaktı Sonucta Tarıhı ve Mızahi ön planda olması gereken bir oyun .
Kolay Gelsin .
Ama Bir kaç konuda Haklısın !
Hani Eski tadı Yok ucuz Yapımlı bir oyundan farkı kalmadı sanki oyun çok fantastik bir hale getirildi ve bu yoldada ilerler gibi geliyor ...
Eminönü Labirent çemberlitaş ve sıgınaklar Fovori Bölgeler ancak Yeraltı (Kadim ve meran) olsun, mıgrat olsun , ada (lanetlı bölge) bu bölge ve mekanlar cok fantastık ve oyunun kalıtesı dusurdugune ınanıyorum bılmıyorum herkes aynı dusuncedemı ama ...
istanbul kıyamet vaktı Sonucta Tarıhı ve Mızahi ön planda olması gereken bir oyun .
Kolay Gelsin .
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Öncelikle Konuyu paylaşan arkdaşa teşşekürlerimi iletiyorm. Dayı " cım , Ne kadar konussakta , Fikirlerimizi ne kdar beyan etsekte , Hç bir yönetimin İlgisi cekmicektir. Acı ve Gerçektir. 39 , 29 lwl Tadı gerçekten yok. Oyunun 1oo 90 " nı Ergen tabil ettigimiz Cocuklardan bu hala geldi. Ailelelrin bir bir zorlukal kazandığı paraları , bu oyuna yatırmaları , Yönetimin İlgisi cekmiştir. Ve bir cok yenilik.. Lanet olsun böle oyuna. Hani Ağzımı bozmak istemiyorm Konununda kapanmaısnı istemiyorm . Ayıptır . Hırsızlıktır...
...
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
teşekkür ederim içimden geçenleri beyan ettim sadece işine gelmeyen çok ama oyunun eskileri yok eski sohbetler eski yardımlaşmalar yok ne yaptılar arz lodos eklentisini getircekler ne olacak ki ben çemberlitaşa girememişim beni almamışlar bireysel oyun olsa ne olur ki ben orda çemberlitaşdan itemlerini tamamlamış kişilerle nasıl savaşacağım ki buda var yani bireysel oyun önem kazansa ne olur şu saatten sonra kazanmasa ne olur...
>İyi Forumlar<
ReBeLLiOusSs
>İyi Forumlar<
ReBeLLiOusSs