Bırakmana gerçekten çok üzüldüm Reel'de başarılar Okul hayat'ında başarılar. Ayrıca Banada Burda Bir Yer Actığın İcin Teşekkür Ederim . Hakkını Helal Et kardeşim Allah'a Emanet Ol . Görüşmek Üzere İnşallah
ryuksel yazdı:Bırakmana gerçekten çok üzüldüm Reel'de başarılar Okul hayat'ında başarılar. Ayrıca Banada Burda Bir Yer Actığın İcin Teşekkür Ederim . Hakkını Helal Et kardeşim Allah'a Emanet Ol . Görüşmek Üzere İnşallah
Eyvallah Sağolasın kardeşim. Herzaman yerin var biliyorsun...
NeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:Reel'de başarılar Okul hayat'ında başarılar Dilerken Eğer olurda Hakkımız Geçdiyse Helal Olsun Sende Helal Et.
Varsa Hakkım Helal olsun varsa Hakkın sorun yok Helal ediyorum ben kendime Sizleri tanımak sizlerle vakit geçirmek güzeldi. Her anından büyük zevk aldım.
Bu ŞAkaların varya
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
NeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:Reel'de başarılar Okul hayat'ında başarılar Dilerken Eğer olurda Hakkımız Geçdiyse Helal Olsun Sende Helal Et.
Varsa Hakkım Helal olsun varsa Hakkın sorun yok Helal ediyorum ben kendime Sizleri tanımak sizlerle vakit geçirmek güzeldi. Her anından büyük zevk aldım.
Selim bu yazıyı görünce Çok üzüldüm IKV büyük bir oyuncusunu daha kaybetti inşallah hersey istediğin gibi olur senin yerin bende başka biliyorsun aramızda gecen konuşmaları hatırlıyorsundur inşallah bir gün geri gelirsin geldiginde hiç bırakmamış gibi devam edeceksin bizle bunu unutma birgün bizim taraflara işin düşerse telefonu çıldırman yeterli kendine iyi bak hayatta basarılar dilerim boa Abi'ni unutma lan
osmanali yazdı:Selim bu yazıyı görünce Çok üzüldüm IKV büyük bir oyuncusunu daha kaybetti inşallah hersey istediğin gibi olur senin yerin bende başka biliyorsun aramızda gecen konuşmaları hatırlıyorsundur inşallah bir gün geri gelirsin geldiginde hiç bırakmamış gibi devam edeceksin bizle bunu unutma birgün bizim taraflara işin düşerse telefonu çıldırman yeterli kendine iyi bak hayatta basarılar dilerim boa Abi'ni unutma lan
İnş abi yolum düşer o taraflara bir gün Şifacı karakterim yine bende arada tek tük kaçamaklar yaparım arayı açmam Senin yerin ayrı Boa abi
Reel hayatında mutluluklar dilerim selim herzaman bir telefon kadar yakınındayım seni seviyorum oyunu bırakmana üzüldüm diyemiyorum tek üzüntüm aramızda olamaman benimde bırakmam yakındır
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...