carnec23 yazdı:8-9 Kişi Var Diyonda Bunlar Kim O zaman?
Sen sanırım dediklerimi okuyup iyice sindirip mukayese edicek yaşa veya olgunluğa ulaşamamışın henüz
Beni anlıyanların çıkmasına sevindim demek ki sadece ben değilmişim bu düşüncede olan.
:arrow: Şu Anda Senden Daha Olgun Olduğum Kanaatine Varmış Bulunmaktayım.
Zaten Yazının Okunup Sindirilecek Bir Yanıda Yok.Yine Her seneki Gibi Oyunu Aşalayıp Bitirme Çabasındaki Arkadaşların Yazdıkları Klasik Bir Konu.Mademki Sevmiyorsun O Zaman Oynama.Kaç Kez Söyledim.Dünyada 1 Tane Online Oyun Yok.Kafana Hangisi Yatarsa Onu Oyna.Böyle Forum Kirliliğide Yaratma.Bu Dünyada Herşey Kusursuz Olacak Diye Birşey Yok.Bu Şekilde Bir Yere Varılmaz...Fuara Gittim Kimse Yoktu Falan Filan.Hiç Yoktan Gitmişsin.Gidemeyen Ne Kadar Çok İnsan Var Biliyormusun.Bende Gitmek İstedim Hiç Nasip Olmadı.Gidip Mevlüt Dinç'le Ahmet Abiyle Nihat Abiyle Konuşmak İsterdim Olmadı.Ne Yapalım Yani İmkanlarımız Bu Kadar.Standımız Kötü Olabilir.Türkiyede Bir Oyun Yapıp Para Kazanmak Kolay İş Mi? Eğlence ve Oyun Ruhu Yoksa Oynamayın Oyun.22 Yaşına Geldim Diyorsun.Şimdi Bu Konuyu Fazla Uzatmayalım..
Benden Bu Kadar.
Gönderilecek İletilere Cevap Yazılmakyacaktır.
Fuara cuma günü gittim.İçeri girdim bi yarım saat falan diğer standları gezdim sonra bir kutu aldım.İkv standına gittim daha 5-6 kişi falan girmişti.Girenlerde hediyelerini alıp stickerlara isimlerini yazmışlardı.Bende hediyemi aldım.Stickerı yapıştırdım.Vakti zamanında ahmet abi ve oradaki 1-2 görevli arkadaşla daha önce internetten konuşmuşluğum vardı.Standa gittiğimde ahmet abiyle karşılaştım ismimi görünce hemen tokalaştı falan.Sunucuda daha önce 2-3 kere gb attığım yada görev yaptığım kişiler gelip selamlaştılar falan.Diğer standların yanında ikv standı sönük kalmıştı ama en azından arkadaşlık ortamı falan ölmemişti.Oyunda güleryüzlü,samimi insanlar da var sadece daha kendini bilmez,yeterince olgunlaşamamış kişilerin sayısı fazla.Fuardan 4 gibi falan çıktım 15 kişi falan vardı ama en azından insanlar birbirleriyle oturup muhabbet ediyorlardı.En azından League Of Legends'taki gibi standı tıklım tıklım doldurup ufacıcık bir top ve 1-2 tişört için birbirini paralayan insanlar yoktu.
carnec23 iyi okumadığını bu kadar belli etme. Yazımı okursan ne kadar sevdiğimi ve ne kadar desteklediğimi anlayabilirsin. Belkide anlıyamazsın, oda senin kapasiten. 1 ay sonra oyunu belki bir daha oynıyamıcak biri olarak fazlasıyla akçe aldım. Ama kendim için ama destek için. Sonuçta senin ömrü hayatında almadığın akçeyi aldım belkide. O yüzden boş yorumları bırak. Herkez gördü neyin ne olduğunu. Arasıra at gözlüğünü çıkar ki hayatta bazı şeyleri idrak edebil.
Ayrıca, sponsor bir firma olarak emin ol daha iyisi hiçte zor değil. Senin aklında ne canlandı bilmiyorum ama anlatılmak istenen şuydu;
daha profesyonel bir stant, daha profesyonel bir sunu ekibi ve görevlilerin davranışlarındaki iyileştirmeler.
Ne kadar anlatsamda anlamıcaksın sen ama eğer ki hala anlamıyorum ben ne demek istediğinizi diyorsan, senin için özel alt yazı halinde tekrar daha açıklamalı yazabilirim.
SeF4 yazdı:Fuara cuma günü gittim.İçeri girdim bi yarım saat falan diğer standları gezdim sonra bir kutu aldım.İkv standına gittim daha 5-6 kişi falan girmişti.Girenlerde hediyelerini alıp stickerlara isimlerini yazmışlardı.Bende hediyemi aldım.Stickerı yapıştırdım.Vakti zamanında ahmet abi ve oradaki 1-2 görevli arkadaşla daha önce internetten konuşmuşluğum vardı.Standa gittiğimde ahmet abiyle karşılaştım ismimi görünce hemen tokalaştı falan.Sunucuda daha önce 2-3 kere gb attığım yada görev yaptığım kişiler gelip selamlaştılar falan.Diğer standların yanında ikv standı sönük kalmıştı ama en azından arkadaşlık ortamı falan ölmemişti.Oyunda güleryüzlü,samimi insanlar da var sadece daha kendini bilmez,yeterince olgunlaşamamış kişilerin sayısı fazla.Fuardan 4 gibi falan çıktım 15 kişi falan vardı ama en azından insanlar birbirleriyle oturup muhabbet ediyorlardı.En azından League Of Legends'taki gibi standı tıklım tıklım doldurup ufacıcık bir top ve 1-2 tişört için birbirini paralayan insanlar yoktu.
Sanırım sen akçe kapışını kaçırmışın Güzel bir görüntüydü
SeF4 yazdı:Fuara cuma günü gittim.İçeri girdim bi yarım saat falan diğer standları gezdim sonra bir kutu aldım.İkv standına gittim daha 5-6 kişi falan girmişti.Girenlerde hediyelerini alıp stickerlara isimlerini yazmışlardı.Bende hediyemi aldım.Stickerı yapıştırdım.Vakti zamanında ahmet abi ve oradaki 1-2 görevli arkadaşla daha önce internetten konuşmuşluğum vardı.Standa gittiğimde ahmet abiyle karşılaştım ismimi görünce hemen tokalaştı falan.Sunucuda daha önce 2-3 kere gb attığım yada görev yaptığım kişiler gelip selamlaştılar falan.Diğer standların yanında ikv standı sönük kalmıştı ama en azından arkadaşlık ortamı falan ölmemişti.Oyunda güleryüzlü,samimi insanlar da var sadece daha kendini bilmez,yeterince olgunlaşamamış kişilerin sayısı fazla.Fuardan 4 gibi falan çıktım 15 kişi falan vardı ama en azından insanlar birbirleriyle oturup muhabbet ediyorlardı.En azından League Of Legends'taki gibi standı tıklım tıklım doldurup ufacıcık bir top ve 1-2 tişört için birbirini paralayan insanlar yoktu.
Ben de Isparta'dan geldim tanıdıklarla konuşurum falan dedim herkes hafta sonunu beklemiş
Sanırım sen akçe kapışını kaçırmışın Güzel bir görüntüydü
Akçe kapışı olduğunu bilseydim gitmezdim Zaten turnuvada yaratığın beni yavaşlatması yüzünden Kıyamet Asa'yı 3-4 adımla beni takip edip tuzakları patlatmamı vs bekleyen adama kaptırınca heves falan kalmadı gidecekken mehmet abi (Sahinkurt) dedi soru cevap var gitme bi yere.Soru cevaptan sonra gittim.