Fuar değil ama buluşma yapılabilir.cihankaraca yazdı:Napıcaklardı ?Ferhatreyiz yazdı:Bu ülkenin başka şehiri yok sanki arkadaş . :geek:
20 Milyon Nüfuslu İl Dururken
150 Bin Nüfuslu İller'demi Fuar Kuracaklardı ?
Ayrıca Kaç İlde Lütfi Kırdar Gibi Büyük Fuar Alanı Var ?
İşiniz Gücünüz Şikayet
Size Direk Yorumsuz "Hep Ağlıyosun Çiko Hep Ağlıyosun" demek İstiyorum
İKV'de GameX Heyecanı Başladı!
-
- Demirci Çırağı
Re: İKV'de GameX Heyecanı Başladı!
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Arz ve Lodos genişleme paketinin tanıtım videosunu merakla bekliyoruz.
Fuar alanındaki herkese bol ödüller ve eğlenceler, orada olmak isteyip olamayanlar için de eğlenin
Fuar alanındaki herkese bol ödüller ve eğlenceler, orada olmak isteyip olamayanlar için de eğlenin
2009-2013
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
+1 aynenJouRney yazdı:Arz ve Lodos genişleme paketinin tanıtım videosunu merakla bekliyoruz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Video Gelse Ne Yazar.Kim Bilir Kaç Zaman Sonra Gelir. Offff Offfffffffff
...
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Niye sadece istanbulda diye yakınan şakirler oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti söyliyim dedim 
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Bu mudur kurduğun mantık ? İyi o zaman istanbullular hariç kimse oynamasın bu oyunu senin mantığınla hareket edersek ? saf.JoeyWasHere yazdı:Niye sadece istanbulda diye yakınan şakirler oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti söyliyim dedim
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Ferhat verdim şukunu kanka.Ferhatreyiz yazdı:Bu mudur kurduğun mantık ? İyi o zaman istanbullular hariç kimse oynamasın bu oyunu senin mantığınla hareket edersek ? saf.JoeyWasHere yazdı:Niye sadece istanbulda diye yakınan şakirler oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti söyliyim dedim
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Böyle yenilikler öncesinde forumu kilitlemek lazım herkes birşeyler yazıyor çiziyor ortalık karman çorman oluyor. Açıklama yapılana kadar bekleyemiyoruz malesef.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Yeter be yeter saat 11 den beri videoyu bekliyorum staj yerinde iş ile uğraşmıyorum paylaşın artık be.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
-
- Demirci Çırağı
Hediyeler ve indirimler için teşekkürler İKV yönetimi.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.