Leonidans yazdı:BEni ws de Yen Karakterimi SiLcem sana o kadar diyorum
al sana anteplikabusdan yenilip ihtiyardan bidaha atak 100m werecem die ağladın fotolar... ne yazıkki ben carda deildim fln dedin şeyleri kendinle çelişkili olan şeyler almamamış bilgisayar bak hala yalvarıyon
gittin antepli kabusdan yenilodin diğerine geçtin gel bunla at yiyorsa dedin 50m yi vermedin...
bu da kıpraştıgın fotolar...
Leonidans yazdı:varsa azcık atarında benle ws atarsın sana bu kadar diyorum beni tanıyan tanır İstediği şeyleri yaz sen devam et D
sen bana paramı ver ben senle 100m sine de atarım bak gidiyorsun 50m sine atıyoruz anteplikabusla yeniliyorsun geçiyorsun ihtiyara gel kazanırsan 100m diyprsun... hani benm 50m em ? bana once 50m mi ver sora atalım 100m sine...
Leonidans yazdı:varsa azcık atarında benle ws atarsın sana bu kadar diyorum beni tanıyan tanır İstediği şeyleri yaz sen devam et D
çocugum yaşlına verioyrum...soyle o antepliye para mı versin gidip 50m sine atalım tekrar 100m werym yenilirsem diye aglamasın...sonra gelmş bi de yureksiz diyorsun sen bana paramı ver 500m sinide atarız kendi ağzınla antepliyi yendigimi soyluyorsun nerede 50m ?