İhtiyarbuyucu anteplikabus alın size

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İhtiyarbuyucu anteplikabus alın size

Mesaj gönderen umutabi »

Leonidans yazdı:BEni ws de Yen Karakterimi SiLcem sana o kadar diyorum :)
Resim
al sana anteplikabusdan yenilip ihtiyardan bidaha atak 100m werecem die ağladın fotolar... ne yazıkki ben carda deildim fln dedin şeyleri kendinle çelişkili olan şeyler almamamış bilgisayar bak hala yalvarıyon
gittin antepli kabusdan yenilodin diğerine geçtin gel bunla at yiyorsa dedin 50m yi vermedin...
bu da kıpraştıgın fotolar...
Resim
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leonidans »

Yaşına veriyorum :D anteplikabus benm karakterm değil bi defa :lol: :lol:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

[Küfür içerikli oyun görüntüsü kaldırıldı. Tekrarında gerekli moderasyon uygulanacaktır.] [SiLAHCI]

Evet anteplixkabusu yenmişsn bende Sana geL benle at benide yen 100 m vercem dedim ama Senin gibi veletler olcukça bu oyudna anca böle küfür edersiniz :D
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

Leonidans yazdı:[Küfür içerikli oyun görüntüsü kaldırıldı. Tekrarında gerekli moderasyon uygulanacaktır.] [SiLAHCI]

Evet anteplixkabusu yenmişsn bende Sana geL benle at benide yen 100 m vercem dedim ama Senin gibi veletler olcukça bu oyudna anca böle küfür edersiniz :D
la kro ben antepliyle attım 50m sine werdimi ? vermedi gitti bu cara geçip gel 100m sine dedi ben 50m mi sitiyorum...
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

varsa azcık atarında benle ws atarsın :D sana bu kadar diyorum beni tanıyan tanır İstediği şeyleri yaz sen devam et D
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

umutabi yazdı:
Leonidans yazdı:[Küfür içerikli oyun görüntüsü kaldırıldı. Tekrarında gerekli moderasyon uygulanacaktır.] [SiLAHCI]

la kro ben antepliyle attım 50m sine werdimi ? vermedi gitti bu cara geçip gel 100m sine dedi ben 50m mi sitiyorum...

evet bana tel açtı gir dedi girdim ama nafile atmadın nese :D yazmıcam artık Atcaksan ws benle beklerim herdaim..
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

Leonidans yazdı:varsa azcık atarında benle ws atarsın :D sana bu kadar diyorum beni tanıyan tanır İstediği şeyleri yaz sen devam et D
sen bana paramı ver ben senle 100m sine de atarım bak gidiyorsun 50m sine atıyoruz anteplikabusla yeniliyorsun geçiyorsun ihtiyara gel kazanırsan 100m diyprsun... hani benm 50m em ? bana once 50m mi ver sora atalım 100m sine...
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

yemezzzz benlede atamaz bu velet anca konusur böyle bosver kim ws de yenilip para vermişki ? hele 13 yasındaki cocuk asla vermez
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

Leonidans yazdı:varsa azcık atarında benle ws atarsın :D sana bu kadar diyorum beni tanıyan tanır İstediği şeyleri yaz sen devam et D
çocugum yaşlına verioyrum...soyle o antepliye para mı versin gidip 50m sine atalım tekrar 100m werym yenilirsem diye aglamasın...sonra gelmş bi de yureksiz diyorsun sen bana paramı ver 500m sinide atarız kendi ağzınla antepliyi yendigimi soyluyorsun nerede 50m ?
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Uyan artık Be şu rüyadan çoçuk :S
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön