ESKİ FORUM OYUNU
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: ESKİ FORUM OYUNU
Ekmek
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Smyrna
Eksik
-
- Demirci Çırağı
İkilemoFLi yazdı:Eksik
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi yazdı:İkilem
EMNİYET
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Smyrna
Etki
oFLi yazdı:Etki
KİTAP
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Bu arada Kitap
Bu arada Kitap
Üstü Kalsın... 

-
- Demirci Çırağı
Apaçiumutabi yazdı:Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Bu arada Kitap
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Demirci Çırağı
Senin gözlerin bozuk evlatumutabi yazdı:Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Bu arada Kitap
Dostum benim bir sorunum yok ama senin varsa anlat dinlerim.umutabi yazdı:Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Bu arada Kitap
Post demişsin .
Ben post kasmam , benim bir tek boş mesajımı gör ben forumu bırakırım.
Bir daha da uğaramam.
Bu kadar ciddiyim yani.
Amacım sadece Türkçe'nin nasıl güzel kullanıcağını göstermek , benim başka bir amacım yok dostum.......
Başka bir sorunun olursa ben buralardayım , haberin olsun......
Bu arada Beyazköşk sunucusu kullanıcılarından özür dilerim , umarım bir daha böyle sataşmalr olmaz , bir daha cevap vermem.
Herkese iyi forumlar.....