Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
Klansızlar Yöneticilerdir ve Hasar Almadıkları Gibi Veremezlerde... :mrgreen:
Kıyamet Ekibi namında ADALET TAKIMI
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Al Dem
Re: Kıyamet Ekibi namında ADALET TAKIMI
Tamam Siz Haklısınız O zaman Sohbet Penceresinde Klansız olan Fuari Neden Ben Hasar Aldım Diyor ? Açıkla Dostum ...carnec23 yazdı:Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
Klansız yöneticiler hasar veremezmiş... :lol: iyi güldüm be.carnec23 yazdı:Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
jokerkaan yazdı:Tamam Siz Haklısınız O zaman Sohbet Penceresinde Klansız olan Fuari Neden Ben Hasar Aldım Diyor ? Açıkla Dostum ...carnec23 yazdı:Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
La siz ama siz size vuramıyoruz diyorsun oda(Ben yöneticyim bana vurmazsın ahada yazıyom körmüsün gibi ) ama ben hasar aldım diye espri yapmış başındaki yazıyı görmüyonmu YÖNETİCİ yazıyor sen yöntici ile wsmi yapıyonda karşıdaki arzlara saldıracagınız klansızlara degil .
Burda biz haklıyız diyin ahada atıyom kendimi adiyos
A R Z L O D O S
sen ağırdan atlayacak yer seç kendine ,ARZLODOS yazdı:jokerkaan yazdı:Tamam Siz Haklısınız O zaman Sohbet Penceresinde Klansız olan Fuari Neden Ben Hasar Aldım Diyor ? Açıkla Dostum ...carnec23 yazdı:Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
La siz ama siz size vuramıyoruz diyorsun oda(Ben yöneticyim bana vurmazsın ahada yazıyom körmüsün gibi ) ama ben hasar aldım diye espri yapmış başındaki yazıyı görmüyonmu YÖNETİCİ yazıyor sen yöntici ile wsmi yapıyonda karşıdaki arzlara saldıracagınız klansızlara degil .
Burda biz haklıyız diyin ahada atıyom kendimi adiyos
öncelikle başında yönetici yazması ve hasar almasını aynı anda yapamıyor mu bu oyunun yöneticisi
isterse başında {KIVIRTAK} yazar kadimle gaffarı üst üste kor keser , ister fareyi yatıramayacak kadar güçsüz olur
YANİ DİYORUM KAFAN BASIYORSA EĞER şartlar onların elinde ( durumu anlatabilen olursa arkadaşa tılsım veya anka sunucusunda madenle ödüllendirilecektir)
durum şu karşımızda 6 kişilik bir arz grubu var ve klansız bir yönetici de bize hasar veriyor yetenk kullanıyor ancak biz ona zerrece zarar veremiyoruz
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Al Dem
Bırak Ya Adam Yönetici Yalakası Bildiğin ...
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
jokerkaan yazdı:Bırak Ya Adam Yönetici Yalakası Bildiğin ...
Leen artis durduk yere mudale etmiyor kural ihlali yaptıgınızdan ediyor. Sen ona ne diye hasar verecen diyom anlamıyan bir yerinize yazın.
Yönetici yalakasıyım varmı bir itirazın yeri gelir.
kurmuslar bir bebe grup takımı adalet nerde diyorlar burda benim evde hergün bir iki
A R Z L O D O S
Anlamadığım şey konuya yetkililer neden cevap vermemiş hala )))
Konuyu açan arkadaş 15/20 bin çaktı diyorsun müdahale ettilerse zaten size var bi dolap)
Konuyu açan arkadaş 15/20 bin çaktı diyorsun müdahale ettilerse zaten size var bi dolap)
Arkadaşlar Ölüm Oyununda Yöneticiler Hasar Veremez.Bilmiyorsanız Bunu Oyunu Bırakın.NothingxSeries yazdı:Klansız yöneticiler hasar veremezmiş... :lol: iyi güldüm be.carnec23 yazdı:Sanırım İlk Kez Bu Etkiliğe Girdin?
Aynaya Bakınca Daha İyi Güleceksin Dostum Bundan Emin Ol..Gereksiz Gereksiz Konular ve Sırf Post Kasmak İçin Bilip Bilmeden Yorum Yapıyorsunuz.Resimde Resmen Ölüm Oyunu Bitmiş Ve Siz Ölüyken Size Lütfen Çıkın Derler Odadan Sizde Çıkmayıp Orda Kalmış Boş Çene Yapmışsınız.Oyunu Baltalamak İçin Elinizden Geleni Yapıyorsunuz.Bari Gerçekci Birşey Olsa.Sonra Yönetim Yalakası Diyorsunuz.Yalakalık İle Ne Geçecek Elime ? Paramı? İtemmi? Gidin Yabancı Yapım Oyun Oynayın Bizimde Kafamız Rahatlasın.Forumdaki ergenlerden Kurtuluruz.
20 k Vuruyor diyorsun vurduğu sırada foto niye çekmedin?
Kibar Konuşunca Laf Ediyorsunuz;
He Oldumu Şimdi Hoşunuza Gitti mi?
Hadi Koçlarım Bu Oyun Size Göre Değil.Oyunu Sevmiyorsan Oynama Arkadaş.
Böle Forumlarda Sürünme.
:evil:
...
Selam arkadaşlar,omerhoca yazdı:Dün akşam yapılan düello da ki o büyük haksızlığı sizlerede bildirmek isterim.Resimde de görüldüğü üzere Nekhebet ve Fuari adlı 2 ADALET üyesi klansız düelloya girdiler.Kendileri çok rahat 15 20 bin çakmalarına rağmen klansız o iki şahısa hasar veremedik nedense.Ve hiç bişe yokmuş gibi konuyu kapatıp çıktılar.
Şu an okadar eminim ki bu açıklarını buraya verdiğimiz için bu konuyu direk kaldıracakalrdır. KONU KALDIRILIRSA BİLİNKİ KENDİLERİ HAKSIZ.Çünkü paylaşımda bi kusur olmadığını sanıyorum.
ŞİMDİ SİZDEN GEELCEK YORUMLARADA BİR BAKSINLAR.
Öncelikle hakkımızı ararken ah etmemizin,hakaret ederek bağırmamızın bizleri daha haklı konuma getirmeyeceğini hatırlatmak isterim zira bu şekilde davranarak sürekli müdahil olarak oyun içerisinde de durumu açıklamamız beklenmemiş,gayet basit ve çözümlenmesi kolay bir durum kaosa sürüklenmiştir
İlginiz için teşekkür eder,hepinize iyi eğlenceler dileriz.