berkan587 yazdı:Sığınak Migrat geleli 2 sene olmuşken bu önerinin gerçeklemesi biraz zor gibi geliyor İlk eklendiğinde böyle olsaydı olur muydu ? evet çok iyi olurdu ama artık geçti.
Daha sığınak migratın yüzüne görememiş oyuncuların olduğunu da unutmamak lazım.
Hey Allahım şöyle söyleyenlere gıcık kapıyorum. Heleki daha 49 olamamış diyenler varya... :evil:
Anlamıyorum neyin kafası bu , 3 yıldır 49
2 senedir Sığınak - Migrat
1 Senedir Çemberlitaş var.
Hocam oyuna her gün yeni bir oyuncu başlıyor olabilir.
Biz her oyuncunun Gaffar/ Kenan/ Junon yüzü görmesini bekliceksek.. Bu bir paradokstur. Sonu gelmez. 24 saat içinde 49 kasip item ayarlayip siginak migrat girip gaffar fulleyen yok. O yüzfen bunun sonu gelmez. Çembelitaşdan 6 Adet karakter Fulledim sayılır. Bıktım komutan ve Gaffar yüzü görmekten. Benim gibi de bir çok oyuncu vardır.
berkan587 yazdı:Sığınak Migrat geleli 2 sene olmuşken bu önerinin gerçeklemesi biraz zor gibi geliyor İlk eklendiğinde böyle olsaydı olur muydu ? evet çok iyi olurdu ama artık geçti.
Daha sığınak migratın yüzüne görememiş oyuncuların olduğunu da unutmamak lazım.
Hey Allahım şöyle söyleyenlere gıcık kapıyorum. Heleki daha 49 olamamış diyenler varya... :evil:
Anlamıyorum neyin kafası bu , 3 yıldır 49
2 senedir Sığınak - Migrat
1 Senedir Çemberlitaş var.
Hocam oyuna her gün yeni bir oyuncu başlıyor olabilir.
Biz her oyuncunun Gaffar/ Kenan/ Junon yüzü görmesini bekliceksek.. Bu bir paradokstur. Sonu gelmez. 24 saat içinde 49 kasip item ayarlayip siginak migrat girip gaffar fulleyen yok. O yüzfen bunun sonu gelmez. Çembelitaşdan 6 Adet karakter Fulledim sayılır. Bıktım komutan ve Gaffar yüzü görmekten. Benim gibi de bir çok oyuncu vardır.
Öneri gayet güzel destek verilmesi gerekiyor savaşcilar gb atamadıkca oyuna son veriyorlar
Yönetimin bu işe bir çare bulması gerkiyor her gün gb atmaya calisiyorum daha hiç çemberlitaşa giremedim , ancak 2 kere migrat atabildim yazın başından beri hergün denedim girmeyi ama gruplara zaman kaybı/ yada gereksiz diye alınmadım ee sığınak ve migrat itemlerim de eksik olduğu için haliyle çemberlitaşa da giremedim... Bu benim suçum eegil yönetimin suçu
Oyuna hergün başlayan onlarca insan onlarca savaşci var ben daha çemberlitaşa göremeden yeni bölge gelicek ama ben itemlerim eksik olduğu için yenivgelen bolgeyede görmeyecegim benden sonra savaşcilarada aynı sıkıntilar ilıcak bu döngü böyle devam edicek oyun tek düzeye doğru gidiyor 5 büyücüye 1 savaşci düşüyor yakında 10 büyücüye 1savasci düşücek çünkü savscilarin yapicak bisiyi olmadığından oyunu bırakiyorlar ...
tramp yazdı:Öneri gayet güzel destek verilmesi gerekiyor savaşcilar gb atamadıkca oyuna son veriyorlar
Yönetimin bu işe bir çare bulması gerkiyor her gün gb atmaya calisiyorum daha hiç çemberlitaşa giremedim , ancak 2 kere migrat atabildim yazın başından beri hergün denedim girmeyi ama gruplara zaman kaybı/ yada gereksiz diye alınmadım ee sığınak ve migrat itemlerim de eksik olduğu için haliyle çemberlitaşa da giremedim... Bu benim suçum eegil yönetimin suçu
Oyuna hergün başlayan onlarca insan onlarca savaşci var ben daha çemberlitaşa göremeden yeni bölge gelicek ama ben itemlerim eksik olduğu için yenivgelen bolgeyede görmeyecegim benden sonra savaşcilarada aynı sıkıntilar ilıcak bu döngü böyle devam edicek oyun tek düzeye doğru gidiyor 5 büyücüye 1 savaşci düşüyor yakında 10 büyücüye 1savasci düşücek çünkü savscilarin yapicak bisiyi olmadığından oyunu bırakiyorlar ...
Aynen öyle, bu kısır döngü hep devam edecek.Savaşçılar daha ilk bölgeye giremeden diğer bölgeler geliyor.
Herkesin çevresi olması zorunluluğu diye bişey yok. Nasıl Büyücü-Şifacı çevresi olmadan bile olsa bölgelerde aranan sınıf durumundaysa savaşçıda o pozisyona getirilmeli.Sadece bu öneri biraz destek istiyor.Bu öneriyi beğenen arkadaşlar desteğe öneri olarak mesaj atsınlar.Ben attım siz de atın ki çoğunluk olduğumuz az buçuk anlaşılsın.
KRaLeX yazdı:Biliyoruz ki Sığınak-Migrat bölgelerinde savaşçı sınıfı hiç tercih edilmiyor denecek durumda.
Bazı sunucularda Migrata 1 tane falan savaşçı tank alınıyor galiba ama diğer bir sunucuda hiç savaşçı almayanlar da var.
Savaşçı ile oyuna başlayan bir oyuncu oyuna 1-0 geride başlıyor ki zaten bu durum yüzünden oyunu bırakmak zorunda kalıyor.
Önerim şu ki ;
Çemberlitaş bölgesinde robotların atmış olduğu Korteks büyüsünü savaşçılar anında bozabilirken, büyücü ve şifacı sınıfı şansa bağlı bozabiliyorlar.
Aynı durum Sığınak-Migrat bölgesindede geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Kenanı keserken attığı Zehir saldırısını şifacı sınıfı anında bozabiliyor.
Şifacıların bu özelliği elinden alınıp Savaşçılara verilirse şayet Sadece Savaşçılar Zehir saldırısını bozabilecek duruma getirilirse, her sığınak grubuna 1 tane Savaşçı zorunlu olarak alınılabilir.
Aynı durum junondada geçerli.
Junonun attığı Zihin Saldırısını büyücüler anında bozabiliyorlar.
Bu özellik büyücülerin elinden alınırsa yani Anında bozamayıpta şansa bağlı olarak bozabilme durumuna düşürülürse, Her migrat grubuna 1 adet savaşçı zorunlu olarak alınabilir.
Sizinde görüşleriniz, eleştirileriniz varsa yazın arkadaşlar.
bence şimdiye kadarki en mantıklı öneri hem basit ama savaşçıları ortamı olmasa bile yükseltecek bir öneri
Konuyu farklı yerlere çarptıran arkadaşlar olmuş
Öneri gayet mantıklı savaşcılar gblerde çok pasif kalıyorlar buna bir önlem alınmalı neden farklı anlamlar çıkardınız anlamadım bu sorunun önüne gecilmedigi için bırakan insan çok gördüm
Arkadas bu öneride savaşciyi ilah yapalım dememiş sadece gb lerde işe yarar duruma getirilmeli demiş :idea:
Yeni gelrn bölgeyle bir çok şey değişecek mis inşallah bu yapılması çok basit öneride oyunun yapısına geçer
Fuara giden ve aynı konudan muzdarip olan kişiler yetkililer konuşup lütfen bu sorunu dile getirsinler çünkü ben ve diğer savaşcu arkadaşlar 2 senedir desteğe mesaj yolluyoruz ama ceva bile alamiyoryz en azından fuara giden arkadaşlar bunu dile getirseler belki işe yarar
Çok zor bir şey değil ama çok büyük bir eksik ; savaşçılar gblerde çöp oldu , gblere karşı değiliz fakat savaşcilarin senelerdir çöp olmasına karşıyız
Çok Teşekkürler çok gerekli noktaya değinmişsin öneride güzel çünkü ben bir çt kutu aldım savaşcıma üstünü full farabi düzdüm ardından dişimi sıkıp farabi farabi ceket ürettim 34 k can oldu ama sadece 1 defa girebildim tüm gün orda oturuyoruz konuşma penceresini kirletiyoruz ama herkes hızlı kesim gidiyor migrat çt hak getire giremedim bile sonuç 1 aydır girmiyorum oyuna şans eseri bu gün bakmak istedim foruma yöneticiler lütfen dikkate alsın bunu ortam yapmakta o kadar kolay değil sıfır şifa kasacaksın onu düzeceksin falan o kadar kolay değil.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49 Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
arkadaşlar konu güncel kalsın ve diğer arkadaşlarda görüşlerini bildirsinler
Lütfen fuara gidecek olan ve aynı sorunu yaşayan insanlar bu sorunu dile getirsinler biz İki senedir Desteğe msj atmaktan bıktık
ben çevresiz fulledim savascımı sıgınak ve migodan konuyu açan arkadaş taaruzların korteks attıgını bilyiosa illaki çemberli görmüştür o yüzden söylenmenede gerek yok