Ejdersiz bir büyünün sığınağa/migrata girme şansı var mıdır?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejdersiz bir büyünün sığınağa/migrata girme şansı var mı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Hiç tanıdığın ve kasmana yardımcı olacak kimse olmadığını varsayarak cevap veriyorum.
Öncelikle şifacı sınıfı zor kasılır , seversen yavaş yavaş seversin , sonrada inceliklerini anlamaya keşfetmeye başlayınca vazgeçemezsin.
Diyelim ki tek başına kasacaksın.tavsiyem 40 seviye olana kadar herhangi bir eşya alma piyasadan.
Görevlerini muhakkak yap.Boss görevleri hariç ara kesim görevlerini şifa olarak tek başına cok rahat yapabilirsin.
Şifacı sınıfı kısmına göz at.Orada konular var.Nasıl hızlı kasılır?Hangi eşyalar hangi yetenekler nasıl kombinasyonlar?
Araştır yani.
Hiç bir boss görevini yapmasan bile elin mahkum Bronz görevini muhakkak yap.Şifa oldugun için zaten yanına alacagın en kötü 37 40 seviye balyoz yada kütüklü max bir savaşçı ile tek kesebilirsiniz.
40 seviye olunca genellikle yeraltında yeni karakter kasan olsun , 2. 5. vb karakterini kasan olsun denk gelip yardım isteyenler olabilir.
Bunların dışında 45 olup meran keşfini yapıp , direk bi kaç parça cevriye tek efsunlu eşya yada ibni cevriye eşya ile sıgınaga da gidebilirsin ki piyasadan cok rahat İbni cev yuzuk kolye , magara ruh ceket görevden alıp kalanları tek item cevriye yapıp en kötü bu halde sıgınak atabilirsin.49 olunca diger görevleri halledersin.
Kadim ibni cev ayakkabı , miğratta centruiondan ibni cev pant ,kenan görevinden ibni cev eld. cıkıyor.
eşyayı sıkıntı etmene gerek yok.
Bi kaç gun sonra beni alan olmadı , 45 oldum kaldım tek kasarım diyorsan 40 seviyede çeşitli urban max ile 45 de yücelen max eşyalar edin.40 seviyede karacinler , 45de uçan muhafızları kesmek tecrübe puanı ve seri kesim açısından işini görür.
Tek kasacaksan , şifacı olarak zırhını ve dirençlerini yüksek tutmayı unutma.En azından yeni başlayan bi şifacı için ;)
Kolay gelsin.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

vengeance yazdı:ne kadar full item dizsende takviye iksir yapsanda ejder olmadan grup bulmak zor kardeşim. sen en iyisi şifacı aç ona ashab basmadan bile sadece lonca lisansı ile çembere girersin zaten ordada kendini kanıtladınmı önün açık olsun en iyisi şifacıdır ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Şifa O Kadarda Zor Değil.Yapılan Hata Kasılırken Can Basma Skilleriyle Kasılma.Bende Full Zehir Hasar İtem Vardı.Zehiri 15 Yapıp Rahatça Kasıldım.Zaten Görevlerlede Kolay Kasılıyorsun.Daha Sonra Yeraltında Bombacıları Sürekli Keserek Kasılıyorsun.Ve Meran Görevleri Gibi Görevlerle 49 Oluyorsun.Basit ve Zevkli.Sığınaklara İbni İtemlerle Girebiliyorsun.Ama İşi Bilmeniz Lazım.Şahsen Ben Videolardan Öğrendim Kenan vs.Ejder , Ecel , Ashap Üretmek Şans Arttırıcılarla Bile Çok Zaman Alıyor.200 300 Madende 1,2 Tane Nadir Maden Çıkıyor.Tabi Birazda Şans Meselesi.Yani Zor İş.Şifa Aç Kafan Rahat Olsun.
Hadi Kolay Gelsin.
...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

şifayı 43 yap sonra 49 a kadar sığınak at zaten 5 6 sığınağa olursun 49
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Kasmak kadar kendini kastırmakta önemli :) Mesela kasılan bir savaşçı yada büyücü görürsün,sonuçta şifacısın.O kessin sen can bas :) Buda işe yarar bir yöntem.Kendim yapıcam dersen,max hasar yada büyü hasarı zehir itemleri bul.O kadarda zor değil kasmak.
Kullanıcı avatarı
OBirCrazy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen OBirCrazy »

Herkese ilgisi ve bilgisi için teşekkür ederim.
Resim

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara

YAZIKLAR OLSUN!...
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Merhaba ,

Konu sahibinin isteği üzerine , konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön