Öncelikle şifacı sınıfı zor kasılır , seversen yavaş yavaş seversin , sonrada inceliklerini anlamaya keşfetmeye başlayınca vazgeçemezsin.
Diyelim ki tek başına kasacaksın.tavsiyem 40 seviye olana kadar herhangi bir eşya alma piyasadan.
Görevlerini muhakkak yap.Boss görevleri hariç ara kesim görevlerini şifa olarak tek başına cok rahat yapabilirsin.
Şifacı sınıfı kısmına göz at.Orada konular var.Nasıl hızlı kasılır?Hangi eşyalar hangi yetenekler nasıl kombinasyonlar?
Araştır yani.
Hiç bir boss görevini yapmasan bile elin mahkum Bronz görevini muhakkak yap.Şifa oldugun için zaten yanına alacagın en kötü 37 40 seviye balyoz yada kütüklü max bir savaşçı ile tek kesebilirsiniz.
40 seviye olunca genellikle yeraltında yeni karakter kasan olsun , 2. 5. vb karakterini kasan olsun denk gelip yardım isteyenler olabilir.
Bunların dışında 45 olup meran keşfini yapıp , direk bi kaç parça cevriye tek efsunlu eşya yada ibni cevriye eşya ile sıgınaga da gidebilirsin ki piyasadan cok rahat İbni cev yuzuk kolye , magara ruh ceket görevden alıp kalanları tek item cevriye yapıp en kötü bu halde sıgınak atabilirsin.49 olunca diger görevleri halledersin.
Kadim ibni cev ayakkabı , miğratta centruiondan ibni cev pant ,kenan görevinden ibni cev eld. cıkıyor.
eşyayı sıkıntı etmene gerek yok.
Bi kaç gun sonra beni alan olmadı , 45 oldum kaldım tek kasarım diyorsan 40 seviyede çeşitli urban max ile 45 de yücelen max eşyalar edin.40 seviyede karacinler , 45de uçan muhafızları kesmek tecrübe puanı ve seri kesim açısından işini görür.
Tek kasacaksan , şifacı olarak zırhını ve dirençlerini yüksek tutmayı unutma.En azından yeni başlayan bi şifacı için
Kolay gelsin.