YANLIŞ ANLADIN.BEN İTEM PEŞİNDE DEĞİLİM KARDEŞİM.ADI YAŞASIN İSTEDİM SEN YANLIŞ ANLADIYSAN BİLEMEM.ÇOCUK ÇOCUK ŞEYLER YAZMA.ÖYLE BİR ŞEY AKLIMDAN BİLE GEÇMEDİ.umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.OBirCrazy yazdı:Allah rahmet eyleysin.Hangi sunucudaydı söyleyelim ismini bir iteme versinler ne dersiniz?
Black
Başımız Sağolsun.
Re: Başımız Sağolsun.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.OBirCrazy yazdı:Allah rahmet eyleysin.Hangi sunucudaydı söyleyelim ismini bir iteme versinler ne dersiniz?
Black
Böyle konuşmak yerine :
Kardeş item işini yönetim düşünsün , sen baş sağlığını dile, geç deseydin keşke..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Yahu öyle birşey aklımdan bile geçmedi.M.A. Saygılı modeli yada Halit Girmenç modeli var ya onun gibi düşündüm.Kötü bir amacım yoktu ya.Adam solundan kalktı herhalde.NothingxSeries yazdı:umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.OBirCrazy yazdı:Allah rahmet eyleysin.Hangi sunucudaydı söyleyelim ismini bir iteme versinler ne dersiniz?
Black
Böyle konuşmak yerine :
Kardeş item işini yönetim düşünsün , sen baş sağlığını dile, geç deseydin keşke..
İllede yeni bir item gerekmiyor ki adam lodossa ve şifacıysa örneğin M2,5 Şifa Yoğunlaştıran Lodos gözlüğün adını değiştirirsin İsa Gümuşay İcadı Lodos Gözlüğü dersin.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
amacını anladım kardeş düşüncelerin için tesekkürler.. Arkadaş bi an yalnış okumuştur..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

-Yusuf.[/i]
Tüm İKV Camiasının başı sağolsun Allah Hatalarını affetsin ailesine sabır selamet versin.NothingxSeries yazdı:amacını anladım kardeş düşüncelerin için tesekkürler.. Arkadaş bi an yalnış okumuştur..

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
tamam kardeşm ole dediysen pardon ben adamın itemleri dağıtılsın diye anladım.OBirCrazy yazdı:Yahu öyle birşey aklımdan bile geçmedi.M.A. Saygılı modeli yada Halit Girmenç modeli var ya onun gibi düşündüm.Kötü bir amacım yoktu ya.Adam solundan kalktı herhalde.NothingxSeries yazdı:umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.OBirCrazy yazdı:Allah rahmet eyleysin.Hangi sunucudaydı söyleyelim ismini bir iteme versinler ne dersiniz?
Black
Böyle konuşmak yerine :
İllede yeni bir item gerekmiyor ki adam lodossa ve şifacıysa örneğin M2,5 Şifa Yoğunlaştıran Lodos gözlüğün adını değiştirirsin İsa Gümuşay İcadı Lodos Gözlüğü dersin.
umutdeniz
Problem değil ama biraz daha dikkat etmelisin davranışlarına ileride bir pisikopata rastlarsın Allah muhafaza.Biraz agrasifsinumutdeniz yazdı:tamam kardeşm ole dediysen pardon ben adamın itemleri dağıtılsın diye anladım.OBirCrazy yazdı:Yahu öyle birşey aklımdan bile geçmedi.M.A. Saygılı modeli yada Halit Girmenç modeli var ya onun gibi düşündüm.Kötü bir amacım yoktu ya.Adam solundan kalktı herhalde.NothingxSeries yazdı:umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.OBirCrazy yazdı:Allah rahmet eyleysin.Hangi sunucudaydı söyleyelim ismini bir iteme versinler ne dersiniz?
Black
Böyle konuşmak yerine :

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun (
Başınız sağolsun, Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin.Mekanı cennet olsun inş.
|TIMELORD
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
:arrow:TRUSTME yazdı:Başınız sağolsun, Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin.Mekanı cennet olsun inş.
Arkadaşın isminin bir iteme verilerek en azından bir hatıra olarak yaşatılması güzel bir fikir yönetime kalmış birşey
Keyifli forumlar ...