Merhaba teşkilat
Re: Merhaba teşkilat
Teşkilat kafa dinlemek için iyi bir yer değil kafayı yemek istersen h.g.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
xXeRsInXx yazdı:Teşkilat kafa dinlemek için iyi bir yer değil kafayı yemek istersen h.g.

IKV'nın evlatlık sunucusuna h.g. Sunucu degiştirmek ciddi bı durum ıyı dusunmussundur umarım
Kırklar alrmıne hg
Kırklar alrmıne hg

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu aralar diğer sunuculardan bize çok geçişler oluyor sunucumuzun kıymetini bilelim arkadaşlar
Ayrıca hoşgeldin, teşkilatta ezik oyuncular olduğu kadarda gerçekten usta ve kişilikli insanlarda bulabilirsin.

benim kimseyle alıp veremediğim yok (şuan için) olmasınıda istemem tek derdim huzurlu ve sakin bir şekilde oyunumu sürdükmek meranda bunu başaramadım inşallah burda başarırım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
sn huzurlu bi şekilde oyununu oynıycaksın hayatta inanmam=))MORDuMan yazdı:benim kimseyle alıp veremediğim yok (şuan için) olmasınıda istemem tek derdim huzurlu ve sakin bir şekilde oyunumu sürdükmek meranda bunu başaramadım inşallah burda başarırım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Sunucu Değiştirmen Biraz Saçma Olmuş.
Her Sunucu Aynı Her Sunucuda Anlaşamadığın İnsanlar Olabilir.
Ama İnşallah İyi Vakit Geçirirsin.
Saygılarımla
Teşkilat - Maxiplazz
Saygılarımla
Teşkilat - Maxiplazz
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
H.G KARDEŞ umarum iyi vakit geçirirsin.

İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
neden saçma dediğini tam olarak kestiremedim ama yerimde olsaydın yaşadıklarımı yaşasaydın saçma dermiydin bilemiycemMaxiplazz yazdı:Sunucu Değiştirmen Biraz Saçma Olmuş.
Saygılarımla
Teşkilat - Maxiplazz
merandaki gibi burdada anlaşıcağım veya anlaşamıycağım insanlar olcak ama meranda anlaşamadıklarımın sayısı anlaşdıklarımın saysından fazlaydı burda böyle olmaz inşallah

Daş yokmu Daşfundafuni456 yazdı:sn huzurlu bi şekilde oyununu oynıycaksın hayatta inanmam=))MORDuMan yazdı:benim kimseyle alıp veremediğim yok (şuan için) olmasınıda istemem tek derdim huzurlu ve sakin bir şekilde oyunumu sürdükmek meranda bunu başaramadım inşallah burda başarırım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk
yürü git kız burdadamı rahat yok