Beyler şu işe yarayabilir.
Loncanıza yüzde 60'lık Kenan Yağma alın.
Üstüne bide şahsi yağmalar olsun 60'lık.
Kesin işe yarar.Şifacımda dün herkeste 60 yağma vardı fundi set çıktı. :lol:
Olcak iş değil bunun sonu varmi ya ...
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Re: Olcak iş değil bunun sonu varmi ya ...
arttırıcılar dedin gbi şifa ve savaşcılarda işe yaryor çok artırıcı aldk bı etkısını górmedm
IIALTAİRII
Çözmüşsün işte olayımert1 yazdı:bu şans bizdemi yok
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Suikastçiler
benm gibı çok ınsan var bu ışten bıkam bu grup bolgesı oldummu böle item düşusme sistemi oldumu daha çok kişi sövse haklı bız ıtem düşürmek îçn girp her tur boş döneceksek nalet gitsn böle oyun bóyle sistem akçeyle satlsn valla alacam ya
IIALTAİRII
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
motor 3-5 candayken grupta 3 kişi kalın o zman bir kaç denemeden sonra kesin düşer trilyon kere denemeye gerek yok
denedim biliyorum düşüyor
not 3 kişi derken 1 büyü 1 şifa 1 tank olun
denedim biliyorum düşüyor
not 3 kişi derken 1 büyü 1 şifa 1 tank olun
...
mert1 yazdı:arttırıcılar dedin gbi şifa ve savaşcılarda işe yaryor çok artırıcı aldk bı etkısını górmedm
Kardeş küçük bi hesap yapıcam.Gruptaki herkeste 60 arttırıcı varsa 360 lık bi şans artışı olur.Bide lonca olursa toplam yüzde 720.Daha da çıkmazssa 1 büyü gir en olmadı duş al. :lol:
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kes terbiyesiz 5 kez kenan attın fundi takı seti düştü lanYineLokal yazdı:mert1 yazdı:arttırıcılar dedin gbi şifa ve savaşcılarda işe yaryor çok artırıcı aldk bı etkısını górmedm
Kardeş küçük bi hesap yapıcam.Gruptaki herkeste 60 arttırıcı varsa 360 lık bi şans artışı olur.Bide lonca olursa toplam yüzde 720.Daha da çıkmazssa 1 büyü gir en olmadı duş al. :lol:
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Emre dün akşam güç girişi yandı tamir ettirdim.harkonen yazdı:kes terbiyesiz 5 kez kenan attın fundi takı seti düştü lanYineLokal yazdı:mert1 yazdı:arttırıcılar dedin gbi şifa ve savaşcılarda işe yaryor çok artırıcı aldk bı etkısını górmedm
Kardeş küçük bi hesap yapıcam.Gruptaki herkeste 60 arttırıcı varsa 360 lık bi şans artışı olur.Bide lonca olursa toplam yüzde 720.Daha da çıkmazssa 1 büyü gir en olmadı duş al. :lol:benim 150-200 oldu yok lan halen nuc kolye su kodumun nuc kolyesi düsmüo sizin gibi yönetime lanet olsun nuc kolye verin lan savascımıda bıcak zırh atın bi
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
adımı ifşa etme laYineLokal yazdı:dün akşam güç girişi yandı tamir ettirdim.harkonen yazdı:kes terbiyesiz 5 kez kenan attın fundi takı seti düştü lanYineLokal yazdı:mert1 yazdı:arttırıcılar dedin gbi şifa ve savaşcılarda işe yaryor çok artırıcı aldk bı etkısını górmedm
Kardeş küçük bi hesap yapıcam.Gruptaki herkeste 60 arttırıcı varsa 360 lık bi şans artışı olur.Bide lonca olursa toplam yüzde 720.Daha da çıkmazssa 1 büyü gir en olmadı duş al. :lol:benim 150-200 oldu yok lan halen nuc kolye su kodumun nuc kolyesi düsmüo sizin gibi yönetime lanet olsun nuc kolye verin lan savascımıda bıcak zırh atın bi
Hazırlan haftasonu tamamlıyorum migratı. :lol:
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN