abuzeddin yazdı:yav kardeşim ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyonuz?? grvimiz oldu zaten ama hidrada bulunan ve ayrdım eden herkes hidra keslir keslmez yani grvimiz olur olmaz düştü ve hidradan düşen poşeti alamadık...oyundan düştüğümde hem sevindim oldu diye hemde üzüldüm poşeti alamaıdm diye fakat oyuna tekrar girdiğimde kimse yoktu ve herkes teker teker girmeye başladı...yav yok mu orda oolan kimse????
boşver o zaman görev olduysa sorun yok pençe işe yaramıyorki.
tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???
abuzeddin yazdı:tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???
yücelen zırh geleceğini sanmıyorum gelse de urban zırh la aynı olur boşuna üretime değmez:D