Sevilen şey para biz diğilizNODIE yazdı:Bir insan söylediği bir sözden ancak sevdiği insan için vazgeçebilir.
Yanlış hatırlamıyorsam :))
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Yanlış hatırlamıyorsam :))
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bu insanoğlunu hakikaten memnun etmek mümkün değil .intikamatesi yazdı:Sevilen şey para biz diğilizNODIE yazdı:Bir insan söylediği bir sözden ancak sevdiği insan için vazgeçebilir.
Konu açarsınız car car bağırırsınız kutu bulamıyoruz alamıyoruz artık dükkana getirin şu ürünleri diye şimdi ürünler dükkana gelince de türlü türlü şeyler söylüyorsunuz.Nankörlük kanınızda var sanırım.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Degismesini getirilmesini istedigimiz yuzlerce sey varken neden parayi ilgilendiren konular sadece gelistiriliyor sevgili ikv savunucusu rehber arkadaslarim
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
beğenmeyen arkadaşlar isterlerse 6 ay arayıp kutu alabilirler
bin tane konu açıldı adamlar bulamıyoz bulamıyoz dedi buna tükürdüğnü yalamak da diyebilirisin arz talep de diyebilirsin sana kalmış
ben anlayamıyorum bu adamlar sizin gözünüzde tamamen müşteri düşmanı çalışanlar filan mı ne yapsalar yaranamıyorlar hiç mi bunu iyi akıl etmişler demiyonuz
bin tane konu açıldı adamlar bulamıyoz bulamıyoz dedi buna tükürdüğnü yalamak da diyebilirisin arz talep de diyebilirsin sana kalmış
ben anlayamıyorum bu adamlar sizin gözünüzde tamamen müşteri düşmanı çalışanlar filan mı ne yapsalar yaranamıyorlar hiç mi bunu iyi akıl etmişler demiyonuz
...
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Arkadaşlar artık şu para konusuna bir ara vermenizi öneriyorum. Çünkü forumda birkaç kişinin yazdıklarıyla oyuncuların yaptıkları çok çelişiyo. En yakın örnek mi? Çemberlitaş silahlarının yükseltilmesi. Topkapı eklentisi gelmeden önce karakterlerine tüm itemlerinizi düşürmüş arkadaşlar (yani çarları full olanlar) "Bumu yani bunları da parlatalım Hatta zırhlarda parlasın karakterler güçlü olsun" Diye Sürekli forumda yazılar yazıyolardı. Düşün silah parlatmanın yetersiz geldiği insanlar var. Bu kişilerin sayısı sürekli arttı. Topkapı geldi. ÇT silahları yükseltilebilecek dendi. Herkes isyan etti yine para için yapıyolar. Para için ejder ecel çöp oldu. Boşunamı ürettik parlattık. vb gibi bir çok şikayet yazısı yazıldı. Sonuç mu???
Beyazköşkte Topkapı güncellemesi geldi silahlar parlatılacak dendi. Aksilikler düzeltildi. Akşam oyunda gördüğüm çoğu çarın çt silahları parlıyodu. Hatta Tüm çeşitleri parlatan sayısı bile bir hayli fazlaydı. Hesaplara akçe yükleme sınırı olduğu için bir hafta beklemek zorunda kalanları saymıyorum bile
Emin olun bu parayla yapılan şeylere isyan eden kişi sayısı 100 kişi ise isteyenlerin sayısı 300- 400 ü buluyo. Bu oyunu tektip insanlar oynamıyo. 15 yaşındaki kardeşlerimizde oynuyo. 35- 40 yaşındaki abilerimiz ablalarımızda. İşsiz adamda oynuyo Firma sahibi insanda.
15-16 yaşında sadece yarım gün okula giden kardeşlerimiz yanlış anlamasın. Ama özel sektörde çalışan insanlar sabah 8 de iş başı yapıp gece 8 e 9 a kadar çalışan var. sonra 1-2 saatliğine ikv ye girebiliyorlar. Şimdi onlar ne ara gidip kutu alsın? Ne ara gidip iksir için maden toplasın? O insanlarda dükkana akçeyle ürün gelmesini istiyo. O yüzden sırf eleştirmiş olmak için lütfen atıp tutmayalım birazda diğer insanları düşünelim.
İyi oyunlar.
Beyazköşkte Topkapı güncellemesi geldi silahlar parlatılacak dendi. Aksilikler düzeltildi. Akşam oyunda gördüğüm çoğu çarın çt silahları parlıyodu. Hatta Tüm çeşitleri parlatan sayısı bile bir hayli fazlaydı. Hesaplara akçe yükleme sınırı olduğu için bir hafta beklemek zorunda kalanları saymıyorum bile
Emin olun bu parayla yapılan şeylere isyan eden kişi sayısı 100 kişi ise isteyenlerin sayısı 300- 400 ü buluyo. Bu oyunu tektip insanlar oynamıyo. 15 yaşındaki kardeşlerimizde oynuyo. 35- 40 yaşındaki abilerimiz ablalarımızda. İşsiz adamda oynuyo Firma sahibi insanda.
15-16 yaşında sadece yarım gün okula giden kardeşlerimiz yanlış anlamasın. Ama özel sektörde çalışan insanlar sabah 8 de iş başı yapıp gece 8 e 9 a kadar çalışan var. sonra 1-2 saatliğine ikv ye girebiliyorlar. Şimdi onlar ne ara gidip kutu alsın? Ne ara gidip iksir için maden toplasın? O insanlarda dükkana akçeyle ürün gelmesini istiyo. O yüzden sırf eleştirmiş olmak için lütfen atıp tutmayalım birazda diğer insanları düşünelim.
İyi oyunlar.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
Benim demek istediğim neden en başta oyuncular için bunu yapmadılarda şimdi yapıyorlar,çok güzel bir şey ancak en başta neden düşünülmüyor ben eşşek gibi kutu aramaya mecburmuyum.Yüz kere mail atmışımdır desdeğe ancak havuzda biriktirdiler başka bişey yapmadılar.İsim değiştirmedede böyle yaptılar kutu diye bir şey çıkarttılar milleti kutu aramaktan helak ettiler sonra akıllılara bişey geldide düknana koydular.Refresh yazdı:Bu insanoğlunu hakikaten memnun etmek mümkün değil .intikamatesi yazdı:Sevilen şey para biz diğilizNODIE yazdı:Bir insan söylediği bir sözden ancak sevdiği insan için vazgeçebilir.
Konu açarsınız car car bağırırsınız kutu bulamıyoruz alamıyoruz artık dükkana getirin şu ürünleri diye şimdi ürünler dükkana gelince de türlü türlü şeyler söylüyorsunuz.Nankörlük kanınızda var sanırım.
Ayriyeten neyin nankörlüğünden bahsediyorsun sen yönetim bize iylik yaptıda bizmi unuttuk,yanlışım varsa söyle ben paramı veririm alırım ortada nankörülük diye bir şey yoktur bir nankörlük varsa ikvden kazanıp başka oyuna harcıyan yönetimin nankörlüğüdür.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
lısans=995 akce
kasa=995 akce
3 aylık plus:2900 akce
4890 akce eder toplamda ama kutu 29 tl ...ısterlerse kutu cıkarmak onların elınde bu yardımcı olmak degıl somurmedır akıllı olun
kasa=995 akce
3 aylık plus:2900 akce
4890 akce eder toplamda ama kutu 29 tl ...ısterlerse kutu cıkarmak onların elınde bu yardımcı olmak degıl somurmedır akıllı olun
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
neyse konuyu fazla uzatmayalım ben KESINLIKLE ıbaresıne takıldım zaten yonetıme lafım KESINLIKLE derken ıyı dusunsunler..
konu kılıt edılebılır...
konu kılıt edılebılır...
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Kutu bulma konusunda bir çok arkadaşımız bunla ilgili sorun yaşıyordu , bu yüzdendir ki dükkana konuldu çok da iyi oldu. :idea:

- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Para para para para...
Keşke tek derdim para olsa.
Keşke tek derdim para olsa.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.