Lonca lisansı dükkana gelmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Lonca lisansı dükkana gelmiş

Mesaj gönderen Cloutier »

Refresh yazdı:
Cloutier yazdı:Gelmiş gelmesine de fiyatları biraz abartı buldum.
+5 Kasa ve Lonca Lisansını ayrıca almak 3 aylık plus paket parasına denk geliyor.

Nasrettin Hoca fıkrası gibi "kedi buysa et nerde et buysa kedi nerde ?"[/color][/b]
Senin hiç ticaretten haberin yok sanırım.Hiç duymadın mı örneğin bir şey 10 tl diğeri 15 tl ve başka bir şey 10 tl 3 ünü birden alırsan 25 tl gibi..
Kendi yorumlarınla ilgilen başkalarına sıçrama çamur gibi. İşine bak. Tahmin edebileceğinden daha çok ticaretin içindeyim ve fiyatları çok yüksek buldum. Bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Tek pakette 29 Liraya satılanlar ayrıca alınca 60 Liraya geliyor hiç bir ticaret mantığına sığmaz bu.
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Dükkana lonca lisansı gelsin diye gözünüzü yırtıyordunuz şimdi yok pahalı diyorsunuz.Yani diş fırçası bulmuşunuzda kıllısını istiyorsunuz :)
En son Respected tarafından 20 Eyl 2012 17:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi.
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:
Refresh yazdı:
Cloutier yazdı:Gelmiş gelmesine de fiyatları biraz abartı buldum.
+5 Kasa ve Lonca Lisansını ayrıca almak 3 aylık plus paket parasına denk geliyor.

Nasrettin Hoca fıkrası gibi "kedi buysa et nerde et buysa kedi nerde ?"[/color][/b]
Senin hiç ticaretten haberin yok sanırım.Hiç duymadın mı örneğin bir şey 10 tl diğeri 15 tl ve başka bir şey 10 tl 3 ünü birden alırsan 25 tl gibi..
Kendi yorumlarınla ilgilen başkalarına sıçrama çamur gibi. İşine bak. Tahmin edebileceğinden daha çok ticaretin içindeyim ve fiyatları çok yüksek buldum. Bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Tek pakette 29 Liraya satılanlar ayrıca alınca 60 Liraya geliyor hiç bir ticaret mantığına sığmaz bu.
Burası forum ortamı senin yorumuna cevap verme özgürlüğüm var.
"Kedi buysa et nerde et buysa kedi nerde " senin tam olarak bu yorumuna cevap verdim ki cuk diye de oturdu.Eğer sen fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorsan ona göre bir cümle kur.
Nasreddin hocanın bir sözünden alıntı yaptığın şeye bakacak olursak sana göre 3 aylık plus 30 tl o zaman kutuda bulunan diğer şeyler kasa +5 ve lonca lisansı bedavaya gelsin öyle mi ? Sonuçta kutuda 30 tl ;)
Önce kurduğun cümlenin ne anlama geldiğinin farkına var sonra yorum yap şuursuzca değil. :!:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Ben Oyunu Bıraktıktan Sonra böyle Bir Yenilik Gelmesi Üzücü :D Ama Ben Demiştim Gelir Diye !
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kuzenler2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: DÜRZÜ

Mesaj gönderen Kuzenler2 »

thebn yazdı:Aslına bakarsan hepsini topla 30 tl den fazla para yapıyor bunu yapacağına git bir Çemberlitaş kutu al daha mantıklı. Bence fiyatları biraz daha düşürmeleri lazım. Çemberlitaş kutu almak daha mantıklı çünkü içinde 3 aylık plus pakette var dükkanda sadece +5, kasa erişimi bir de pasaport 30 tl ye geliyor.
BEYİN YOKSUNU BEYİNSİZ SENİ ADAM KUTU ALAMIYOR Kİ İSTEDİLER AKÇE İLE OLSUN DİYE BEYNİNİ AZCIK KULLAN AYIPTIR
GÜNAHTIR YAW YAZIKLAR OLSUN
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

xPrince yazdı:"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)

Beyefendi yazdı: Albert Einstein ın bu ifadesi istersen açalım.Burada insanları inanışlarına göre değerlendirmeyin onların insani taraflarına öncelik verin demeye getiriyor.Eğer çok uç noktada birşeye inanıyorsa yada hiçbirşeye inanmıyorsa bile çevresine saygılı uyumlu ve hoşgörülü ise temiz kalpli ve dürüstse siz ondaki bu değerleri barındırmasına önem verin,neye inanıp inanmadığı çokta önemli değildir.Pozitif ilme inanmış bir bilimadamı zaten hayata böyle bakar.Yalnız bu yorumun bu forum konusyla bir alakasını ben çözemedim.Şarkıyı ben dinlemedim ama birçok kişi rahatsız olmuşsa ve burada dile getirmişse demekki karşı tarafın bir rahatsızlığı söz konusu.Sen inanç konusunda özgür olabilirsin ama bu diğer inananları rahatsız edebileceğin anlamına gelmiyor.

Müzik akımları özellikle rock müziğindeki müzik akımları bir takım toplumsal davranışlar üzerinde barındırırlar.Rock müziğinin clasic rock dışındaki akımları dinlerken buna çok dikkat etmek gerekir.Bu çoğunlukla protest dışa vurumlar bazen son derece yıkıcı ve rahatsız edici olabilmektedir.Bir örnek vermem gerekirse Ozzy Osbourne bir konserinde sahneye civcivleri salıp üstlerinde tepinerek öldürmüştür.Benim internette şahit olduğum bir rock konserinde solist ve grubun bayan üyesi ikisi çırıl çıplak binlerce seyircinin önünde sex yapıp şarkı söyledi.Bildiğiniz cinsel ilişkiye girdiler sevişme değil.Şimdi bu sanatçıların yaptığı müzik ne kadar muhteşem olursa olsun dinlenirmi ? Ben açıkçası insanlıktan çıkmayı teşvik eden böyle bir müzik anlayışını hiçbir insan evladına yakıştırmam.Bazı şeyleri kendimizi ifade aracı olarak seçerken çok dikkat etmemiz lazım.Bunun içine tabiki müzikte girer.

xPrince yazdı:Bu senin "rock" müzik hakkında konuştuğun yeterince bilmeden ve öğrenmeden "çok bilmişlik" yapmanın cevabı zaten onlarca yıl önce verilen konular, artık bunları aşın, civciv ezmek sahne şovu olabilir ama ozzy takılan insanlar ozzy ye taparlar, bu onların seçimi sen uzaktan çok bilmişlik yap et konuş aklı başında olmayan burda birçok insanı etkile farketmez, o diğer sex konusu ise bilmiyorum öyle bi şeyi ama oda bi punk olayı olabilir lakin onlarda normal yani kimsenin hakkına karışamazsın seçimine yada tercihine, sözle ilgili zaten anlayan insanlara karşı konuştumki yazdığım bi sözün açıklamasınıda yazıcak kadar aptal değilim, isteyen anlar isteyen anlamaz ben her zaman iyi ve kötü yorumlara açık bi insanım yaptığım yapıcağım bütün herşeyde var bu, çünkü bende 12 yaşındayken bi takım yanlış yönlendirmelere sahiptim içinde hapis olduğum sistemi savunacak kadar(!) sonra değişti, metal müzik dinlerken "systeeeeaaamm saaakkksssss ....." diyerek dinlemiyorum elbette, ergenmiyim lan ben, neyse, sen istediğine yakıştır yada yakıştırma bi şeyi anlamalısın, insanlarda senin içinde bulunduğun durumu yakıştırmayı bırak önemsemez bile, yanlış anlama ben sadece bildiklerimi konuşuyorum sana bi öneride felan bulunduğum yok, eğer metal dinleyicisine çatmak gibi bi şeye kalkışırsan bu kime çattığına bağlı olarak değişir gider 13 yaş aklında bi yeni metale başlayan birisine çatar allah baba seni yakacak azap verecek bi tarafından kan alacak dersin o gider tekrar arabesk rap dinler, ama ben doğduğumdan beri dinliyorum(abim sağolsun) gel gelelim ben senin o ithaflarına gelicek bi insan değilim, senin yakıştıramadığın müziği dinler seninlede bi işim olmaz bu herkes için geçerli, benim müziğim sizinkinden daha iyidir çünkü benimkinde gerçeklik var, müzik dinleyen insanlar aynıdır, hepsi aynı sebeplerden dinler, müzik değerlidir, sizin köy çalgısına benzemez, ve sadece bu forumda kalıcak bu ufak tartışmadan hiçbi şey anlamıcak kadar kendini beğenmiş olman seni 1 adım ileri götürmicek, git istediğin müziği dinle ama gelip ozzy şunu yapıyo bunu yapıyo insanlıktan çıkarıyo milleti deme, ben senin müziğine bi şey diyomuyum ?
Konu kilitlendiği için senden ve forum müdavimlerinden özür dileyerek açtığın bir konudan cevap vermeyi yeni konu açmadan uygun buldum.

Sevgili arkadaşım bu yazdığın yazıya mütakip yazdığımı tekrar okudum.Yanlış birşey yok.Ben soul müzik dinlerim.Ama evde dinlerim..Beni ifade eden bir müzik.Kimsenin benim soul müzk dinlediğimi bilmesi üzerine bir kaygım yok.Çünki kendimi toplumda ifade edebiliyorum.İnsanlarla aramda hiçbir şeyin aracı olmasına ihtiyacım yok.Aracı olanın yanlış anlamalarıyla uğraşacak halimde yok.Seni temsile müsade ediyorsun her yaptığının arkasındada durmak zorunda kalıyorsun.Tıpkı senin şuan yaptığın gibi.

Çok bilmişliğe gelince.Sana öyle gelmiş.Bir insan bir konuda keskin hatlarla birşeyler yazıyorsa ona çok bilmiş denmez.İnsanlarla arama kendimi ifade etme konusunda hiçbirşeyi koymuyorsam ilk önce seninde aynı seviyeye gelmen lazımki beni bu şekilde eleştirebilesin.Senin metal dinlemenle biz niye uğraşıyoruz niye bu müziği dinlediğini bilmek zorunda kalıyoruz.Önce sen bu soruları sağlıklı cevap vermeye çalış.

Ozzy Osbuorne nun civciv vukuatı çok ciddiye alınacak bir gerçekliktir.Daha birçok uç noktalar var lakin civciv gibi sevimli, görünce koruma içgüdülerimizi yükselten bir canlıyı herkesin önünde üstüne basarak ezip öldürmek artık bu tür saplantılı davranış biçimlerinin doruk noktasıdır.Bunu dile getirenleri küçümseme gafletinden inşallah birgün kurtulursun.

Müzik konusunda benden bilgili olma ihtimalin malesef yok onuda bilmeni isterim.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön