Dükkan'da içerik git gide zenginleşiyor.
Oyuncular tarafından rahatlıkla ve zahmetsizce ulaşabilmesi için iyi oldu.
Hayırlı olsun tüm ikv camiasına...
Lonca Lisansı Dükkan'da!
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Lonca Lisansı Dükkan'da!
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
heyyo yazdı:Hepimize hayırlı olsun, güzel bi ekleme teşekkürler
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Bu ürünlerin dükkana gelmesi bir çok oyuncuyu zahmetden kurtardı.Ve tahminimde haklıymışımNerull yazdı:
Lonca Lisansı Dükkan'da!
Sizlerden gelen yoğun talep üzerine Lonca Lisansı, loncanın sağladığı avantajlarından yararlanmak isteyen oyuncularımız için İKV Dükkan'a da eklendi!
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Sayın adminler bi sorum olcak bu lisan ile bi loncaya girsel süresiz kalabiliyormuyuz benim önceden hesabıma lonca pasaportum yüklü degildi.şimdi alacagım bir loncadan çıkıp diger loncaya girebiliryor muyuz bu ürenle yani sınırsızmı üren yoksa sürelimi bilgilerinizi bekliyorum
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
İstediğin kadar lonca değiştirebilirsinmimo yazdı:Sayın adminler bi sorum olcak bu lisan ile bi loncaya girsel süresiz kalabiliyormuyuz benim önceden hesabıma lonca pasaportum yüklü degildi.şimdi alacagım bir loncadan çıkıp diger loncaya girebiliryor muyuz bu ürenle yani sınırsızmı üren yoksa sürelimi bilgilerinizi bekliyorum
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Bir çok kişinin gelmesini istediği , kutu bulamayanlar için güzel bir eklenti hayırlı uğurlu olsun.

Güzel bir ekleme olmuş fakat başka bir sorum olacak.
Hesaptaki bütün karakterlerde Lonca lisansı yüklü şimdi yeni 3 aylık plus yüklemek istiyorum Bu lonca lisansını ne yapacağız? Gereksiz yere yüklenmiş olacak. Diğer hesaba aktarma olayı olsa çok iyi olur. Sürekli kullanmayan karakterlerin olduğu hesaba plus olmasada lonca lisansı aktarma için geliştirme yapılsa çok iyi olur.
Hesaptaki bütün karakterlerde Lonca lisansı yüklü şimdi yeni 3 aylık plus yüklemek istiyorum Bu lonca lisansını ne yapacağız? Gereksiz yere yüklenmiş olacak. Diğer hesaba aktarma olayı olsa çok iyi olur. Sürekli kullanmayan karakterlerin olduğu hesaba plus olmasada lonca lisansı aktarma için geliştirme yapılsa çok iyi olur.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Ölü bi oyuna yeni bi eklenti
vaybe ne iç açıcı acıyorum şu oyuna verdiğim paraya
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
Herzaman söylendiği üzere, İKV yönetimi oyuncuların isteği doğrultusunda kararlar veriyor. Buda bu sözün en bariz belgesidir. Tüm İstanbuloyun camiasına hayırlı olması dileklerimle
Keyifli oyunlar.
Keyifli oyunlar.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
ILGAR yazdı:Güzel bir ekleme olmuş fakat başka bir sorum olacak.
Bahsettiğin 3 Aylık Plus Paketi eğer Çemberlitaş Kutu ile yüklüyorsan ve Lonca Lisansını sana ait bir hesapta kullanmak istiyorsan, Lisansın diğer hesabındaki başka bir karakterine Lonca Pasaportu olarak yüklenmesi konusunda yardımcı olabiliriz.
Yalnız bu işlem için her iki hesabın da sana ait olması gerekiyor. Bunun için her iki hesabın Profil bilgilerini Profil sayfası üzerinden güncellemiş olman gerekiyor.
Talebini Destek formu üzerinden İKV Kutu başlığıyla bize iletebilirsin ILGAR