Direnç Elektrik
Farabi Shen(^) Silah
Farabi shen pant *
Shen ceket *
Shen eld
Shen yüzük
Shen kolye
Direnç Ateş
Aramit pant *
amyant papağan
Direnç Asit
Vahşi pant
aktar şevket granit ayakkabı
Direnç Buz
Kemikkafa tabanca
Kemikkafa yüzük
Karakürk kolye
Max enerji itemler
Evo kolye
Farabi solucan yüzük
Farabi solucan eldiven ( Nadide )
Farabi pelevne ayak
Farabi shen pant
Farabi Farabi Ceket ( Nadide )
Evocati Zırh
ÇERBERLİTAŞA YETERLİMİ ( TANK )
- Poinex
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇERBERLİTAŞA YETERLİMİ ( TANK )
Hygieiax=İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^)Çıbanlı Akrep ( Asa )
Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı
Kirkex
viewtopic.php?f=15&t=101280&p=875137#p875053
üstteki konuda yardımcı oluranız sevinirim
Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı
Kirkex
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Yeter fakat m2.5 olmalıPoinex yazdı:Direnç Elektrik
Farabi shen Silah ( sheni parlayacak )
Farabi shen pant *
Shen ceket *
Shen eld
Shen yüzük
Shen kolye
Direnç Ateş
Aramit pant *
amyant papağan
Direnç Asit
Zilfalyon vahşi ceket
Vahşi pant
granit silah ( 2 efsun )
aktar şevket granit ayakkabı
Direnç Buz
Kemikkafa tabanca
Kemikkafa yüzük
Karakürk kolye
Farabi karakürk herhangibir silah alınacak yakında :!: :!:
Max enerji itemler
Evo kolye
Farabi solucan yüzük
Farabi solucan eldiven ( Nadide )
Farabi pelevne ayak
Farabi shen pant
Farabi ceket
Aktar zırh
NOT : Evo zırhı düşürürsem çemberli taşa yeterlimi ? :?: :?:
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- Poinex
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları

Sa şuandaki itemlerim bunlar ne şansızlık ki bir zırh vermediler boslar lanetledi heralde beni :evil: tek istediğim 1 taş zırh ama o olmadan şu anda 37 000 can 1000 elek 1000 buz 75 zırh ypabiliyorum acaba sizce gaffar için yeterli değilmi bizim sunucu ( KUKLACI ) da 37 bin enerjiyi stuya dahi yeterli görmeyim taş itemsiz tank olurmu hiç diyenler dahi var acaba siz ne düşünüyorsunuz böyle gaffara stuya gidemezmiyim yoksa can az olmaz taş itemin yok diyen arkadşaların beyinlerinin yerinde başka birşeymi var :evil: :evil: :?:
Bu insanların önyargısı sayesinde birçok şeyden mahrum kalıyorlar az önce oyundayfdım adam gaffar son tank diyor ( iksirim var daha önce tank ile gaffar kestim ) 37 can 1000 elek 1000 buz 75 zırh geleyim diyor adam olmaz diyor beyaz köşkte 31 bin canlı tankı direkt kapıyorlar nasıl iş anlayamadım
Hygieiax=İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^)Çıbanlı Akrep ( Asa )
Kirkex
Kirkex
Aslında başka bi sayfada da cvb yazmıştım ama daha ayrıntılı şekilde tekarlim kardeş:
Evocati zırh evocati yüzük veya kolyeyle boy ölçüşemez.Bunu ileride daha rahat anlarsın.Taşkanat zırh varken evonun lafı geçmez.Yansıttığın itemlere bakıcak olursak.Hiç çemberlitaş itemi yok dolayısıyla kritik zırhın duşuk.Gaffarda buyubozma kacarsa 1 kritikde 40 can gider.Eldiven yansıtmamışsın öncelikle stuarttan taş eldiven veya taş zırh düşürmeye bak.Evo takı setın oldugu ıcın zırhın hep 75 buda süper bişey.Anladığım kadarıyla sizin sunucuda diğerleri gibi gösteriş ön planda.Varsa bıcak veya hidra zırhla dolaş,Canın zaten farabi mor ceketin etkisiyle 37 bine cıkmıs aktar zırhın da karnı ağrısın
bıcak zırhla kestiğim gaffar sayısını unuttum.Sıkıntı olmaz emin ol
Ha birde diğer ihtimal daha önce kaç kez gaffar kestiğindir.Bazen grup hata yapabilir o an idare edebilicekmisin.Gruba alıcak arkadaşın sıkıntısı buda olabilir tam bilmiyorum dediğin gibi başka sıkıntılarda olabilir 
Evocati zırh evocati yüzük veya kolyeyle boy ölçüşemez.Bunu ileride daha rahat anlarsın.Taşkanat zırh varken evonun lafı geçmez.Yansıttığın itemlere bakıcak olursak.Hiç çemberlitaş itemi yok dolayısıyla kritik zırhın duşuk.Gaffarda buyubozma kacarsa 1 kritikde 40 can gider.Eldiven yansıtmamışsın öncelikle stuarttan taş eldiven veya taş zırh düşürmeye bak.Evo takı setın oldugu ıcın zırhın hep 75 buda süper bişey.Anladığım kadarıyla sizin sunucuda diğerleri gibi gösteriş ön planda.Varsa bıcak veya hidra zırhla dolaş,Canın zaten farabi mor ceketin etkisiyle 37 bine cıkmıs aktar zırhın da karnı ağrısın
COSMOS