Saçmalıklar Zinciri vol2 ! Ashap üretecek olanlar Baksın...

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Saçmalıklar Zinciri vol2 ! Ashap üretecek olanlar Baksın

Mesaj gönderen Refresh »

Splash yazdı:kardeşim kusura bakma ama millet koyun diye bendemi susim sürüye takılim? Adamlar daha hata oldugunu anlamıyo sen düzeltilecek diyorsun. Açsınlar 1 saatliğine test sunucusunu herkesin önünde test etsinler bu kadar saçma bikey olamaz. Para + basıldıktan sonra sobeeye gelen paralar gibi kolay kazanılmıyo.
:arrow: Hata değil bu yazımı kimse okumuyor sanırım uzun diye açıkladım burada:
Refresh yazdı: :arrow: Aslında bu normal bir şey.49 leveller geldiğinde yapılan bir güncellemeden dolayı oluyor.Aslında bu güncelleme başta sadece savaşçılar içindi ama artık tüm sınıflar için sanırım en azından öyle gözüküyor.Gelelim güncellemeye:Bilenler bilir 39 zamanında kütük yaranla savaşçılar kritikle 10 binin üstünde hasar verebiliyorlardı.Bu ise karakterler arası dengeyi ciddi oranda etkiliyordu.Bunun önüne geçmek için ise önce silah hasarı kritik çarpan ile çarpılıyor ve ardından normal hasar eklenmesi şeklinde yaptılar.Daha önce kişinin normal hasarı direk kritik çarpanı ile çarpılıyordu.
:arrow: Örneğin normal vuruşunuz 2500 ve kullandığınız silahın kritik çarpanı 4,39 leveller zamanında kritik olarak direk 10000 civarı vurabiliyordunuz.Şimdi ise normal vuruşunuz 3000 diyelim.Ve üzerinizde hiç max item yokken sadece silahla normal 600 vuruyorsunuz diyelim.Silahın kritik çarpanı ise 3 olsun.Siz kritik olarak 600*3=1800 ve buna normal vuruşunuz eklenir yani 1800+3000 kritik 4800 civarı vurursunuz.
Aynı şekilde bu durum şifacı içinde geçerli.Üzerinizde hiç iyileştirme olmadan 3000 şifalıyorsunuz diyelim.iyileştirmeniz 2000 ise 5000 civarı şifalarsınız normal olarak.Kritik ise 3000*2=6000 ve buna 2000 iyileştirmenizi eklersek 8000 ile kritik iyileştirirsiniz.Bu yüzden 2000 şifa büyüsüne sahip biri ile 3000 şifa büyüsüne sahip biri arasında kritikte 1000 farkeder.
:arrow: Senin attığın fotolara gelirsek kritikte dediğimin doğru olduğu anlaşılıyor.Ashaplı 2560 ay asalı 1888 şifa büyüsüne sahipsin .Şifa büyüleri olarak 600 küsür fark var ve kritikler arasında da 500 gibi bir fark var yani hemen hemen dediğim gibi çıkıyor.
Normal şifalamana bahsedersek büyülerde de olduğu gibi belli bir aralık var bu aralıklarda şifalarsın.Yani 2560 şifa ile 6000 e yakın da şifalayabilirsin 5000 de şifalayabilirsin.Normal şifalamalarındaki fark bundan kaynaklanıyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ibni cevo ^ li asa ashabtan daha iyi köşkden cok yakın bi arkaşım söylemişti ve haklıydı ashabda kritik yok
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
KUMANLI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Game Master

Mesaj gönderen KUMANLI »

Sınıflar arası fark azaltılacak diye silahların özellikleri kısıtlanıyor. O zaman item basmanın veya düşürmenin hiç bir manası yok, boşa uğraşmasın kimse?

Ashab ve Bıçak Kılıçtaki hataların düzeltilmesini istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Bazı arkadaşlar hala anlamadı. Durum Şu Bakın arkadaşlar. Oyundaki denge sağlansın diye, ashap ve bıçak kılıç
etkisini kaybetmiş. Yani gereğinden az can basılıyor ve Max'imum hasarı 5220 civarı olan bi savaşçı 4k yaratığa nasıl çakabilir? En az 6k-10k arası çakması lazım.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Splash yazdı:Bazı arkadaşlar hala anlamadı. Durum Şu Bakın arkadaşlar. Oyundaki denge sağlansın diye, ashap ve bıçak kılıç
etkisini kaybetmiş. Yani gereğinden az can basılıyor ve Max'imum hasarı 5220 civarı olan bi savaşçı 4k yaratığa nasıl çakabilir? En az 6k-10k arası çakması lazım.
İyi de silah aralığı diye bir şey var maximum hasarı 5220 diye en az 5220 falan vuracak diye bir şey yok.Ayrıca yaratığın zırhı da olabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

3450 Büyü Şifa (M2.5 Şifa Yoğunlaştıran Nadide ile) ile normal 6,500 can basıyorum , Kritik 9,500 Civarı..

Şu şifacıların iyileştirmesini hangi oyun ekibi düzeltcekse artık düzeltmesi lazım.. Ashab-ı Kehf Mevlana Asa'dan daha fazla can basıyor benim karakterimde.. Ashab-ı Kehf takılı iken kritik olarak 11,500-13,500 arası can basıyorum, (^) Mevlana Asa takılı iken 9,500 - 10,500 arası can basıyorum ve arada en az 900 Büyü Şifa fark var..
Resim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Sölediklerinize katılıyorum ama o çt önünde bekleyin kendini bişi sanan bazı mallar yüzünden 1500 şifayla çtye giremiyorum dedikleriniz doğruda alan yok alan olmayınca item dizebiliyormuyuz hayır arz lodos gelicek ve biz hala çtye giremiyor olucaz arz lodos gelince artık savaşçılar bizede tek atar biz hala bakarız
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Bana Göre Ashap Zenginliğin Simgesi ;)
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

IIxDyNaCxII yazdı:Bana Göre Ashap Zenginliğin Simgesi ;)
Derdimi anlatabilmişim. Anlayanların çıkması mutlu etti beni.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Berkistanbul yazdı:Sölediklerinize katılıyorum ama o çt önünde bekleyin kendini bişi sanan bazı mallar yüzünden 1500 şifayla çtye giremiyorum dedikleriniz doğruda alan yok alan olmayınca item dizebiliyormuyuz hayır arz lodos gelicek ve biz hala çtye giremiyor olucaz arz lodos gelince artık savaşçılar bizede tek atar biz hala bakarız
Çevre edinir isen benim yaptığım gibi 640 büyü şifalı şifacını , 800 büyü fizikselli büyücünü bile gaffara gbmx e her yere götürebilirsin. Hiç bir masraf etmeden full+full şifacı ve büyücüye sahibim. Arkadaşlarım sayesinde .. Tabi ki onlarda benim gibi yaptığında bende onlara yardımcı oluyorum ve bu sayede de arkadaşlığımız ve dostluğumuz Çıkarcılık adını almıyor..
Resim

“Şifacı” sayfasına dön