Hadi ordanNeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:CAğatay Konuşdu DAğılınReHaBeT yazdı:En iyi vs atan yoktur sadece en iyi internet hızı ve en iyi Bilgisayar vardır1 snlik donma takılma vb .. Vs'i alt üst edebilir
Bence.
![]()
:lol:
Ws Ustaları
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: Ws Ustaları
Sunucunun en iyi ws atan şifacısı Tartışmasız
/color] " konfüçyüs " üstüne ws ci tanımam . Ha savascı ws sıne gelınce Millet İnternet hızı pc diye gevelnirken taktık meselesini unutmuş neyse. Bizi bilen bilir. Kendimi Övmeyı sevmem lGANGSTAl.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Ofthe Kings
ReHaBeT yazdı:Hadi ordanNeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:CAğatay Konuşdu DAğılınReHaBeT yazdı:En iyi vs atan yoktur sadece en iyi internet hızı ve en iyi Bilgisayar vardır1 snlik donma takılma vb .. Vs'i alt üst edebilir
Bence.
![]()
:lol:
![]()
Kızma ya bebekim
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Herkez sağ soldan söylenenlerle konusuyor belli 1 isim alınmıs yazı var icrat yok sıfacı ws sinde herkez onu söylüyor ws attıgını gören varmı sorarım ha bide ws derken savascı sıfacı wssimi yoksa kendi sınıf wslerimi wsleri buna görede ayarlamak lazım
Zamanında vs atmıştık.Hatırlıyosundur.Şuan oyunu bıraktım fotoğraf vardı şuan nerede bilmiyorumAlemdaRxPolaT yazdı:Sunucunun En iyi Ws atan büyücü : İncendio- Parasına ws atan varsa beklerım
3-1'di sonuç.En iyi olarak tanıtmışsın kendini yanılıyorsun.İyi forumlar.
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0JQV9A- ... e=youtu.be[/youtube]
Fotoğrafıda buldum 

IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
- AlemdaRxPolaT
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
ws attıgımız gün drençlerim ateşteydi + maraton ayakkabı ıle ws atmıştım
sen elek buz zaten dagıttın drenç olmadıgı icin istersen gel şimdi atalım 50 msine
Dediğim gibi şuanda oyunu bıraktım.Vs ustası değilsin.Bunlar bahane değil makine atıp gelmiştin.Maraton ayakkabı tamamen şanssızlık
.Ama dediğim gibi bunlar bahane değil.
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
infernalsercan yazdı:Herkez sağ soldan söylenenlerle konusuyor belli 1 isim alınmıs yazı var icrat yok sıfacı ws sinde herkez onu söylüyor ws attıgını gören varmı sorarım ha bide ws derken savascı sıfacı wssimi yoksa kendi sınıf wslerimi wsleri buna görede ayarlamak lazım
infernal cümlelerinden kastın ben olduğumu aşikar ki yazma gereksinimi duyuyorum... EN İYİ OKO şifacısı ben değilim bunu herzaman söylerim..
eğer ki iyi bir şifacı kullanıcısı olsaydın şifacılar arasında OKO'nun eskisi gibi olmayacağını anlardın...
39+ seviye geldiği gün sınıflar arası OKO'nun son bulduğunu artık OKO sisteminin sadece şans işi olduğunu ve çok ufak ayrıntılarla birbirinden ayrılacağını, tüm bu sebeplerden dolayıda artık OKO yapmanın saçmalık olduğunu söyledim...
ve şunuda eklemek isterim ki eminönünün en ezik şifacısı benimdir... çünkü herkesin düşürebileceği eşyalar ile uğraşmayı sevmem
bizim OKO yaptığımız dönemlerde ise bu durum çok farklıdır... 39 zamanında kendimize rakip bulamadığımız zamanlarda yaptığımız işleri ufak iki video örneği ile sunmak isterim...
http://www.izlesene.com/video/konfucyus ... bra/834334
http://www.izlesene.com/video/konfucyus ... odo/834806
dikkatini çekmek isterim ki bu videolar 39 seviye zamanında yapılmıştır...
amacım burda en iyisi ben'im demek değil ki en ezik şifacı olduğumu her zaman belirtirim... sadece ufak bir tavsiye niteliğinde yazma gereksinimi duydum...
biz (İnnocent & Gattusso & konfüçyüs & Nekropsi) zamanında başarılamayacak çoğu şeyi şifacı başımıza başardık. gerek OKO gerek yaratık kesimi... ama bunları yaparken asla ve asla onun hakkında böyle diyorlar gören varmı eden varmı diye sormadık... biz sadece ZEVK aldığımız şekilde herkese saygılı kendi halinde takılan canı sıkılınca OKO yapan canı sıkılınca amuda kalkan bireyler olarak oynumuza devam ettik...
sanada tavsiyem sadece şu boşver kim kimin ismini yazıyorsa
forumdada beyan ediyorum zaten Eminönü sunucusunun en ezik şifacısı benim diye
zamanınızı çaldığım için özür dilerim herkese iyi oyunlar...
konfüçyüs
- AlemdaRxPolaT
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
OBLIVION makine atıp gelmıştın demişsin ben makine felan yapmamıştım o zaman ? sende biliyorsun 1 elektirik atıyordun can 70 kalıyordu buz atıyodun 20 25 can götürüyorduOBLIVION yazdı:Dediğim gibi şuanda oyunu bıraktım.Vs ustası değilsin.Bunlar bahane değil makine atıp gelmiştin.Maraton ayakkabı tamamen şanssızlık.Ama dediğim gibi bunlar bahane değil.