Bu açtığın konunun aynısı 1-2 ay önce eminönü formunda vardı yanlış hatırlamıyorsam yine kuklacıdan biri meydan okuyordu eminönü büyücülerine akıbeti 100 tl akçe parası oldu forumada yazmış lag vardıumutdeniz yazdı:En iyi büyücüleriniz şampiyonayı kazanan ferman ve umitmişArkamdan da konusanlar varmış sunucuda...En iyici büyücüleriniz bunlarsa silmesine veya +150m sine ws atalım...Eğer kabul eden olursa yarın koskdeyim car IxCoMMaNDeRxI
En iyi büyücüleriniz Ferman Ümit ?
Re: En iyi büyücüleriniz Ferman Ümit ?
O Dedigin farukulusoy kuklacının şebegidirsrfiscn yazdı:Bu açtığın konunun aynısı 1-2 ay önce eminönü formunda vardı yanlış hatırlamıyorsam yine kuklacıdan biri meydan okuyordu eminönü büyücülerine akıbeti 100 tl akçe parası oldu forumada yazmış lag vardıumutdeniz yazdı:En iyi büyücüleriniz şampiyonayı kazanan ferman ve umitmişArkamdan da konusanlar varmış sunucuda...En iyici büyücüleriniz bunlarsa silmesine veya +150m sine ws atalım...Eğer kabul eden olursa yarın koskdeyim car IxCoMMaNDeRxI
seninde sonun farklı olmayacaktır bekleriz senide. bu arada bahsettiğim konunun linkini bulamadım bulabilen olursa koysun.
o
umutdeniz
Yeni şebek sensin anlaşılan.umutdeniz yazdı:O Dedigin farukulusoy kuklacının şebegidirsrfiscn yazdı:Bu açtığın konunun aynısı 1-2 ay önce eminönü formunda vardı yanlış hatırlamıyorsam yine kuklacıdan biri meydan okuyordu eminönü büyücülerine akıbeti 100 tl akçe parası oldu forumada yazmış lag vardıumutdeniz yazdı:En iyi büyücüleriniz şampiyonayı kazanan ferman ve umitmişArkamdan da konusanlar varmış sunucuda...En iyici büyücüleriniz bunlarsa silmesine veya +150m sine ws atalım...Eğer kabul eden olursa yarın koskdeyim car IxCoMMaNDeRxI
seninde sonun farklı olmayacaktır bekleriz senide. bu arada bahsettiğim konunun linkini bulamadım bulabilen olursa koysun.
oGel atalım diyorsan atalım 150m sine atıyorsan
İstediğin zaman gel sunucuya atalım tek ws ama öyle 150 m ile yırtamassın plus bitimde car silmesine atarız buyur gel.
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Fare kediye meydan okumuş sonra kendi deliğine saklanmış.
Meğer tek isteği birazcık peynirmiş. Onu da sağolsun arkadaşlar vermiş
Meğer tek isteği birazcık peynirmiş. Onu da sağolsun arkadaşlar vermiş
oyundaki nickin ne ? bu arada lodosum lodossan lodos sancak arzsan eski handan gel.buaradaplusum yok silmesine atarız.srfiscn yazdı:Yeni şebek sensin anlaşılan.umutdeniz yazdı:O Dedigin farukulusoy kuklacının şebegidirsrfiscn yazdı:Bu açtığın konunun aynısı 1-2 ay önce eminönü formunda vardı yanlış hatırlamıyorsam yine kuklacıdan biri meydan okuyordu eminönü büyücülerine akıbeti 100 tl akçe parası oldu forumada yazmış lag vardıumutdeniz yazdı:En iyi büyücüleriniz şampiyonayı kazanan ferman ve umitmişArkamdan da konusanlar varmış sunucuda...En iyici büyücüleriniz bunlarsa silmesine veya +150m sine ws atalım...Eğer kabul eden olursa yarın koskdeyim car IxCoMMaNDeRxI
İstediğin zaman gel sunucuya atalım tek ws ama öyle 150 m ile yırtamassın plus bitimde car silmesine atarız buyur gel.
umutdeniz
JohnnieWaLker nickim lodossancak gel sabah saat:10'dan 12'ye kadar oyundayım.
O Kim ? Eski n ickn ne ?srfiscn yazdı:JohnnieWaLker nickim lodossancak gel sabah saat:10'dan 12'ye kadar oyundayım.
umutdeniz
Burda nickimi merak etmiyordun iş ciddiye binincemi nick soruon ne önemi var kim olduğumun kendine çok güvenmionmu lodos kalede bekliyorum buyur gel.umutdeniz yazdı:srfiscn yazdı:O Dedigin farukulusoy kuklacının şebegidirumutdeniz yazdı:
2 saatir ne gelen var ne giden haklısın galiba memo bu 9 yasında okullar açıldı ya okuldadırRuZGaRxUnRuLy yazdı:vay yanına koyim comander bile adam oldu 9 yaşında çocuk ya oyundan bezdim lan
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İyi poSTa koYmuSsun HLL SeSi kesİLmiŞ VELET in .srfiscn yazdı:2 saatir ne gelen var ne giden haklısın galiba memo bu 9 yasında okullar açıldı ya okuldadırRuZGaRxUnRuLy yazdı:vay yanına koyim comander bile adam oldu 9 yaşında çocuk ya oyundan bezdim lanşimdi kes sesini ve temiz sayfamızı boş konular açarak kirletme.