Hocam sacagada beklerizCaptainATX yazdı:Merhaba,
Sunucunuzla ve oyunla ilgili sorularınız için istediğiniz tarihe sözleşebilir , sohbeti tekrarlayabiliriz.
Sunucu Sohbeti...
Re: Sunucu Sohbeti...
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- AbraKadabraa
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları

maksat muhabbet bu görevi yeni yaptım...
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Allah Düşmanımın Başına Vermesin Kafana Ucunda Küp Şeker Olan Bir Sap Girmiş Geçmiş Olsun BiraderAbraKadabraa yazdı:![]()
maksat muhabbet bu görevi yeni yaptım...iki çift lafladık
Yaptığınız güzel davranış CaptainATX
Fakat neden başka bir sunucuda da bu tarz olaylar sergilenmiyor ? Meran'ın farkı nedir
Fakat neden başka bir sunucuda da bu tarz olaylar sergilenmiyor ? Meran'ın farkı nedir
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Ben Kuklacı Ve Teşkilatta da Oynadım Arada Bazen Gelip GM'ler Oyuncularla Sohbet Ediyor Belki Tılsımda da Olmuştur Sana Denk Gelmemiştir.KEMALIZMX yazdı:Yaptığınız güzel davranış CaptainATX
Fakat neden başka bir sunucuda da bu tarz olaylar sergilenmiyor ? Meran'ın farkı nedir![]()
Ayrıca 2009 dan sonra meran sunucusunda yüksek oranda oyuncu azalması oldu günde on-line sayısı 120 yi geçmez böylece çoğuna zaman ayırabilir.. Kalabalık sunucularda biraz fazla yoğunluk oluyor.. VE Ben Her Zaman Merana ÜVEY EVLAT gözüyle Bakıldığını Dile Getiriyordum Bu Hareket Beni de Şaşırttı Doğrusu :mrgreen:
Yorum yok
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- Sesilleningrad
- Salgın Koruyucusu
Herkese merhaba
Kholpashalixsesl sesil karakterinin sahibiydim meran açıldığından beri oynamakta olduğum oyunu 2010 yılında terk ettim .
Büyücü ve çember kullanan ender karakterim oyunda sonra menzili büyücüye çevirdim . kimseyi kırmadık , küfür etmedik , item çalmadık . ama görüyorum ki meran bitmiş artık . Daha doğrusu oyun bitmiş , size tavsiyem bu oyunu oynamayın inanın birşey kaçırmıyorsunuz. çok güzel oyunlar var , sayın mevlut dinç bey ttnet anlaşmalarından sonra soobe yi ikv mahvetme ve para tuzağı oyunu haline getirdi . helal olsun .... by
Kholpashalixsesl sesil karakterinin sahibiydim meran açıldığından beri oynamakta olduğum oyunu 2010 yılında terk ettim .
Büyücü ve çember kullanan ender karakterim oyunda sonra menzili büyücüye çevirdim . kimseyi kırmadık , küfür etmedik , item çalmadık . ama görüyorum ki meran bitmiş artık . Daha doğrusu oyun bitmiş , size tavsiyem bu oyunu oynamayın inanın birşey kaçırmıyorsunuz. çok güzel oyunlar var , sayın mevlut dinç bey ttnet anlaşmalarından sonra soobe yi ikv mahvetme ve para tuzağı oyunu haline getirdi . helal olsun .... by
- AbraKadabraa
- İskele Babası
CAPTAİN NERDESİN DURDUK YERE SUS CEZASİ ATIOLAR KAFASİNA GÖRE ? CAptAİNxxx oyuncuların gazıylamı calısıyo bu yönetim............. Bİ GEL SOHBET EDEK...
MERAN DA BASIBOŞLUK ALDI BASINI GİTTİ
(Mert)
(Mert)
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
AbraKadabraa yazdı:CAPTAİN NERDESİN DURDUK YERE SUS CEZASİ ATIOLAR KAFASİNA GÖRE ? CAptAİNxxx oyuncuların gazıylamı calısıyo bu yönetim............. Bİ GEL SOHBET EDEK...
(Mert)
mert ney laa alicik o alicik
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Alicik >> Osman >> MertAbraKadabraa yazdı:CAPTAİN NERDESİN DURDUK YERE SUS CEZASİ ATIOLAR KAFASİNA GÖRE ? CAptAİNxxx oyuncuların gazıylamı calısıyo bu yönetim............. Bİ GEL SOHBET EDEK...
(Mert)
vah vah
1 2 ileti önce bu hesabınla MaSCHaReDiFeRRo adlı çarının resmini paylaşıyosun bide ben alicik değilim diyorsun .Şemsiyeyle gezenlerden kim kaldı diye sormama gerek kalmadı artık.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize