Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak

Mesaj gönderen bloodthirsty »

BunudaBanlayin yazdı:
umutdeniz yazdı:KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık
Beyin Bedava .. :D

Güzel bir öneri .. Mesela ben karakter açarken ilk olarak 25 levelde kp kasıyorum ve daha sonrasında klanda ve loncada iken tam görev yaparken veya Komutan'a görevi teslim etmek için çıktığımda direk dalıyorlar ve doğal olarak sinir stres oluyorum..
Klana girdiysen kesilirsin işin varsa klandan çık fikrine sahip olan akıllılar.. Her klandan çıkışta 1000kp gidecek ? + Loncada isen Lonca puanın düşecek ? Mantık çalıştırıp yorum yapın.. Bu ikv ESKİ ikv değil ...!
o zaman 25 lvv kp çarını kasma kardeşim anlamıyorsunuz herhalde klanın amacı ne savaş olması o zaman herkes tarafsız modda dolaşır oyunda
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

BunudaBanlayin yazdı:

Güzel bir öneri .. Mesela ben karakter açarken ilk olarak 25 levelde kp kasıyorum ve daha sonrasında klanda ve loncada iken tam görev yaparken veya Komutan'a görevi teslim etmek için çıktığımda direk dalıyorlar ve doğal olarak sinir stres oluyorum..
Klana girdiysen kesilirsin işin varsa klandan çık fikrine sahip olan akıllılar.. Her klandan çıkışta 1000kp gidecek ? + Loncada isen Lonca puanın düşecek ? Mantık çalıştırıp yorum yapın.. Bu ikv ESKİ ikv değil ...!
25 level de kp kasması güzel ölünce mi sorun ediyorsun.O zaman 25 level de kp kasmayacaksın.Loncaya da 49 olana kadar girmeyeceksin.Kendini klana hazır hissettiğinde gir klana bu kadar basit benim mantıklı arkadaşım...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Bir Yönetici Söylemişti;
2 Klan Geçtiğimiz Günlerden Bugüne kadar sürekli düşman kalmışlardır birbirlerine o yüzden karşınızdaki neferi kesecek kadar güçlü değilseniz düşmanın insafına kalmış bulunmaktasınız.Eğer işiniz var ise ve karşı klan size saldırıyorsa lütfen Klandan Çık yapın
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

sshinobi yazdı:Merhaba,

Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.

Sizin de bu konuda düşünceleriniz vardır?
Bu konularla bana gelme Bıdaha Dostum :D :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

Koruma kalkanı puf artık arzlara el sallarıM .p
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

çok önemli bir ayrıntı var

klanda değilsen seni kesemezler
yaa :idea:
lonca klan veya 25 lv kp çarı mecburi değil
...
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

5 seviye bir karakter görsem keserim . Sonuçta girmiş klana :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen bloodthirsty »

KaPTaNYaGiZ yazdı:5 seviye bir karakter görsem keserim . Sonuçta girmiş klana :)
eğer o gün sinirliysem bende keserim acımam :D
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

BunudaBanlayin yazdı:

Klana girme o zaman ? Zorlayan mı var ? Sen gideceksin kp kasıp gozluk çekip para kasacaksın hemde kimse sana dalmıcak? Yok oyle yağma... Dalmalrınını istemiyorsan klandan cık bu kadar basit seni zorlayan yok klanda dur diye..
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

sshinobi yazdı:Merhaba,

Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.

Sizin de bu konuda düşünceleriniz vardır?
Yönetimin bu konudaki açıklaması en doğrusu sanırım klana giriyorsan karşı klandaki her türlü saldırıya açık olmalısın.Klanlı dolaşıldığında karşı klan tarafından heran saldırıya açık olma durumu zaten olayın en büyük esprisi. Mantıkende savaş halinde olan iki tarafın bir yerindeysen savaş meydanında sağlık için spor yapamazsın.Ben şurda biraz dinleneyim yada bi müsade yemek yiyeyim veyahut şurda çeşmede su içeyim diye savaş meydanında karşılıklı lakırtı olmaz.Oyundaki arz lodos klanı savaş halindeler kaleler sancaklar mevcut.Tutup bu kurgu dışında istekte bulunursak bu arz lodos klanları üzerine net bir fikre sahip olmadığımız intibaı uyanır.Savaşta tarafsın ve savaştasın.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön