Sancağın Acı Gerçeği
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: Sancağın Acı Gerçeği
Ayrintili yazamadim ama Cloutier benim yerime yazmiş eyvallah kardeşim:)gorev konusunda bir sıkıntı yasadigimi bende hatirlamiyorum ama oKo mucadelerinde ne ararsan var.Betadan beri oynadigim annemin calistigi sirket:)Bunlarin olmamasi lazim ama sanal dünyada ne ararsan var maalesef yapacak birsey yok kafaniza takmayin oynayin oyununuzu saglam ve temiz iş yapin her zaman kazanan siz olursunuz.Ha birde test sunucusundan beri en sıkıntılı sunucular Meran kuklaci ve sancak:)Ne tur insan ararsaniz var buralarda
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

3 el 20msine teslalı iksirli vese :geek:
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- ChileCashh
- İskele Babası

- Lonca: Inci Caps
:shock:JoeyWasHere yazdı:3 el 20msine teslalı iksirli vese :geek:
Istanbul Universty - Student in Economics And Law ;
Marginal And Hedonistic Student
Ω @yasin_p(twitter) Ω
ChileCash [ ** ] _ [Her Asa :p(^)]
ChileCashh [ * ] _ [Kıyamet Asa(^)]
ByChileCash [ * ] _[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
Marginal And Hedonistic Student
Ω @yasin_p(twitter) Ω
ChileCash [ ** ] _ [Her Asa :p(^)]
ChileCashh [ * ] _ [Kıyamet Asa(^)]
ByChileCash [ * ] _[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
Bazen yapasım gelıyor yapıyorum. Ama cokda yardımsever degilim
Ray malifalitiko
- PoSeT
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İmamın Ordusu
Bu söylediğin sözleri ben çok kullanırım ama amacım artislik falan değildir. Tam tersine yaşı benden küçük olmasına rağmen bana horozlanan (artislenen) veletlere söylerim ki, böyle giderse de söylemeye devam edicem :roll:SuatReyiz yazdı:Ne olacak bu sancağın hali?? Eskisi gibi değil.ops: Açık konuşayım ben 2 senedir sancakta yardımsever ahlaklı kişi bulamadım. Herkesin ağzında 2 3 laf var ''Velet , Bebe'' gibisinden artislik cümleleri kuruyorlar hem yönetimin hem sancak halkının buna bir çare bulmasını öneriyorum, aynı zamanda sancağın gb krizi de var.
Kendimden örnek veriyim geçen migrata girdim cent falan derken junona geldik tam junondayız çekicem şifa gruptan çıktı. Şifa oyunda sadece gruptan çıktı pm atıyorum şifaya neden çıktın diyorum bana diyorki canım sıkıldı :evil: . Tabi böyle olayları hergün yaşıyorum neredeyse nerede öyle güvenilir ahlaklı gerçek dostlar.
PoŞeT [Yücelen Ekolü (^) Halit Girmenç İcadı Topaz Rünlü Balyoz]
Biz Keşfimizi Bitirdiğimizde, Siz Yeni Başlıyor Olacaksınız !
Biz Keşfimizi Bitirdiğimizde, Siz Yeni Başlıyor Olacaksınız !
Devreye girip kullanıcılara açıldığından beri Sancak sunucusundayım, kadim hidra olayından sonra şaheser üretmek adına Lodos'a girmeler başlamıştı, daha sonra grup bölgelerinde de lodoslar ağırlıklı olduklarından artık Arz'larda çok az kişi kaldı sunucuda bir taraf çok baskın olursa oyunun tadı kaçar, kavgalar başlar çünkü az olan taraf tek bulduğu yerde keser, bu da sürtüşmelere yol açar büyük savaşlar olsa bu kadar büyümezdi bu olaylar. Tabii ki tek faktör bu değil ama eskiden çok yardımlaşma vardı şimdi maalesef hiçbiri yok. Keşke Amyy'li, Ayyıldızxsoner'li, Tidyxx'li, Cyberxkiller'li, Ata'larlı, Sawxtesteremaho'lu Sancak geri dönse, dönse de mücadele ederken en azından biraz daha zevk alsak savaştan. Eskiden Kurt Mağra önünde Arzlar dururdu. Lodoslarda Sancaklarında dururlardı. E.ö Lodosların Meteor Arz'larındı. Şimdi her yer Lodos'ların. :geek:
- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Rise Of Silence
Gbdeyken Çok Bilmişlik Muhabbetleri Çok gördüm Sonra oLay büyüyor Ve Adam Çıkıyor Ve Bunca Emek boşa Gidiyor.
Xjokermanx