Ekrandaki Görüntü Bozukluğu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ekrandaki Görüntü Bozukluğu

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

BeRDuSH yazdı:Oyunu oynarken bazen ekran aşağıdaki resimler gibi oluyor,ekran kartımın sürücüsünü güncellememe rağmen hala devam ediyor.Düzelmesi için ne yapmam lazım? Ekran kartım ATİ.

Resim
Resim

Bu görüntü problemini birçok arkadaşımızın da söylediği gibi Ekran Kartınız ATI ve işlemciniz AMD olduğun da yaşarsınız.Aynı sorun bende de var.Şu an tek çözüm ekran kartını değiştirmek görünüyor.Belki de ileri de bu soruna bir çözüm getirilebilir.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

haydegidelum yazdı:
xxusxx yazdı:
BeRDuSH yazdı:29 lwl zamanında kitabe görevini yaparkende oluyordu böyle aradan kaç yıl geçti hala aynı,bundan sonrada çözüleceğini sanmıyorum.
bende biliyorum yıllardan beri var olan bir şey olduğunu çok küçük bir ihtimal düzelebilir diyorum sadece nihayetinde bir günceleme gelecek sabırsız biri isen kartını değiştir ama sabır edebilirim diyorsan kesinlikle güncellemeyi bekle bellimi olur belki sorun çözülür yada nasretin hocanın dediği gibi ya tutarsa ... :?:

eğer beklerse komple gider ve ramlere de zarar verir bu !!! kardeşim oyuna uzun bir süre girme ekran kartını değiştir.güncellemeyi beklerim diyorsan o pc formatlık olur ekran kartından dolayı anakart ve ramler zarar görür..fazla yüklenme bilgisayra uzun bir süre..
ekran kirilmasının hic bi zararı yok oynayısı zorlastırmak dısında
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

maRbLey yazdı:
haydegidelum yazdı:
xxusxx yazdı:
BeRDuSH yazdı:29 lwl zamanında kitabe görevini yaparkende oluyordu böyle aradan kaç yıl geçti hala aynı,bundan sonrada çözüleceğini sanmıyorum.
bende biliyorum yıllardan beri var olan bir şey olduğunu çok küçük bir ihtimal düzelebilir diyorum sadece nihayetinde bir günceleme gelecek sabırsız biri isen kartını değiştir ama sabır edebilirim diyorsan kesinlikle güncellemeyi bekle bellimi olur belki sorun çözülür yada nasretin hocanın dediği gibi ya tutarsa ... :?:

eğer beklerse komple gider ve ramlere de zarar verir bu !!! kardeşim oyuna uzun bir süre girme ekran kartını değiştir.güncellemeyi beklerim diyorsan o pc formatlık olur ekran kartından dolayı anakart ve ramler zarar görür..fazla yüklenme bilgisayra uzun bir süre..
ekran kirilmasının hic bi zararı yok oynayısı zorlastırmak dısında
tartışma gibi olmasın ama ekran kırılması değildir o ben bunu söyliym 1-2 hafta sonra ekran kartını eline alınca görürsün. !! :D
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ghost yazdı:ekran kartı markasını nvıdıa olarak değiştirirsen herhangi bir sorun kalmayacaktır.
benim Nvidia :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ati firması bu sorun için özel bir sürüm çıkardı 46 mb boyunda bir dosya onu kurarsan sorun yüzde yüz çözülmüyor ama gözle görülür bir iyileştirme var.

Oyundaken bu hata çıktıgında em yapıp tekrar çıktıgında olay gün boyu ortaya çıkmıyor.

Sorunun muhtemelen sorunu ya çok hızlı bir soğumaya giriyor yada ısı değişkenliğindeki ani değişömelerden oluşuyor ben.

Aşırı boşluktan kaynaklanan bir hata bende çok uğraştım bunu telefi etmek için ama sonuçta yok denilecek kadar az ama oluyormu oluyor gir cık yada em ye gir cık hatanın düzelmesni sağlıyor. ayriyetten bu sorun için bir güzncelleme yazılımı mevcut.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
alper111
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret

Mesaj gönderen alper111 »

şimdi ekran kartı kaliteli bişey almayacaksan işlemcini degiştirmen mantıklı olacaktır.50 60 tlye core 2 alabilrsin ucuz pek pahalı degil.anakart modelini verrisen yardımcı olmaya çalışırım.iyi oyunlar
DefendYourSelf
Duryolcu
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

oyunu alta alıp tekrar açtığınızda ölmüş adamların tiplerini kaymış olarak görürsünüz yeni bişey değilki bu
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
BeRDuSH
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BeRDuSH »

ARZLODOS yazdı:Ati firması bu sorun için özel bir sürüm çıkardı 46 mb boyunda bir dosya onu kurarsan sorun yüzde yüz çözülmüyor ama gözle görülür bir iyileştirme var.

Oyundaken bu hata çıktıgında em yapıp tekrar çıktıgında olay gün boyu ortaya çıkmıyor.

Sorunun muhtemelen sorunu ya çok hızlı bir soğumaya giriyor yada ısı değişkenliğindeki ani değişömelerden oluşuyor ben.

Aşırı boşluktan kaynaklanan bir hata bende çok uğraştım bunu telefi etmek için ama sonuçta yok denilecek kadar az ama oluyormu oluyor gir cık yada em ye gir cık hatanın düzelmesni sağlıyor. ayriyetten bu sorun için bir güzncelleme yazılımı mevcut.
Liink verir misin?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Ben unuttum gitti o zamanalr bir ara tartışma konusudun bir ardaş direk bir link vermiştin ben ordan yükledim

Amd Ati kartları için oyun yükleyicisi diye onu kurdum dediğim olay nerdese yok denilecek kadar azaldıda yok olmadı yani.

Konuların geçtiği bazı linkler

viewtopic.php?f=46&t=84538
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

viewtopic.php?f=64&t=85720
http://212.175.12.108/viewtopic.php?f=4 ... d088cb57b7
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi