Niye sen vampirmisin gardaş ?LEPRECHAUN yazdı:Cabal oynayan olduysa bölgenin mantığını anlayabilir.Klanların önemi artıyor.Seviye gelecekmi bu işte sürpriz olacak.Kanlı olduğu kadar eğlenceli bir bir savaş alanı bizi bekliyor.
Kan kan kan kan Mmm kan kokusu !
YİNE GRUB BÖLGESİ VE BAZILARI HALA HEYECANLANIYOR.
Re: YİNE GRUB BÖLGESİ VE BAZILARI HALA HEYECANLANIYOR.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sordum memleketin nere gardaşIReSTIBLE yazdı:Niye sen vampirmisin gardaş ?LEPRECHAUN yazdı:Cabal oynayan olduysa bölgenin mantığını anlayabilir.Klanların önemi artıyor.Seviye gelecekmi bu işte sürpriz olacak.Kanlı olduğu kadar eğlenceli bir bir savaş alanı bizi bekliyor.
Köy dedi yutkundu eğdi başını
Bu dizeler geldi aklıma.Eski etkinliklere yetişememişssin sanırım.Bir zamanlar yöneticilerimizin yazdığı nidalardan sadece biriydi bizi gaza getirir bizde savaşırdık.

LEPRECHAUN
Biliyorum adamlar kurtlar vadisi staylaydı en fazla klan savaşlarında diyorlardıLEPRECHAUN yazdı:Sordum memleketin nere gardaşIReSTIBLE yazdı:Niye sen vampirmisin gardaş ?LEPRECHAUN yazdı:Cabal oynayan olduysa bölgenin mantığını anlayabilir.Klanların önemi artıyor.Seviye gelecekmi bu işte sürpriz olacak.Kanlı olduğu kadar eğlenceli bir bir savaş alanı bizi bekliyor.
Köy dedi yutkundu eğdi başını
Bu dizeler geldi aklıma.Eski etkinliklere yetişememişssin sanırım.Bir zamanlar yöneticilerimizin yazdığı nidalardan sadece biriydi bizi gaza getirir bizde savaşırdık.
Biz ölceğimizi biliyoruz da yanımızda kimi goturcegimizi dusunuyoruz

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Yeni seviyemi, yapma bunu dostumLEPRECHAUN yazdı:Cabal oynayan olduysa bölgenin mantığını anlayabilir.Klanların önemi artıyor.Seviye gelecekmi bu işte sürpriz olacak.Kanlı olduğu kadar eğlenceli bir bir savaş alanı bizi bekliyor.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
yeni seviyeleri bilmem ama yeteneklerin değişeceği aşikar belki baştan aşağı bile değiştirebilirler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yönetim oyuncuların grup bölgesinden bıktığını biliyor.Yani gelen yeniliğin grup bölgesi olmıycağını düşünüyorum
Yağız dedi dersiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bence grup bölgesi olmaz ama 59 olurmu bilmiom bi yerde bi laf etmiştim bulup alıntılayın onuKaPTaNYaGiZ yazdı:Yönetim oyuncuların grup bölgesinden bıktığını biliyor.Yani gelen yeniliğin grup bölgesi olmıycağını düşünüyorumYağız dedi dersiniz
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kristal
Merhaba ;
Resimde ne kadar 3 e 3 görüntü olsa da grup bölgesi olmayabilir. Aksine bireysel olduğu gibi oyunda bugüne kadar hiçbir şekilde olmayan çok farklı şeylerde gelebilir. Bekleyip göreceğiz.
İyi forumlar...
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Başlangıcda merhaba yazacaktın ; koyacaktın sondada iyi forumlar yazacaktın unuttu muKristalx yazdı:Resimde ne kadar 3 e 3 görüntü olsa da grup bölgesi olmayabilir. Aksine bireysel olduğu gibi oyunda bugüne kadar hiçbir şekilde olmayan çok farklı şeylerde gelebilir. Bekleyip göreceğiz.
Ben tek siz hepiniz