siyasi görüşe saygısızlık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kapalı

siyasi görüşe saygısızlık

Mesaj gönderen ardaturan »

iyi forumlar;
öncelikle kuklacı sunucusunda kurmuş olduğumuz M H P adında ki loncamızın ismini kendi kafasına göre değiştirebilen ikv yönetimi ,siyasi görüşlere saygısız olan veya zıt görüşlere sahib olan ikv yönetiminedir sözümüz.sizleri tekrar tekrar kınıyoruz ,alp yapı eksikliklerinizi bizleri madur ederek bir kez daha gösteriyorsunuz.ikv oyununda egerki parti ve siyasi görüşlere izin verilmiyorsa bunu ikv genelinin tamamında yapınız,ve ikv karakter isimleri ve lonca isimleri kurarken bu ismi kullanmanz yasaktır diye birşey çıkmadıgına göre ve kullanım sözleşmesine aykırı gelmediğine göre sizler nasıl oluyorda kurmuş oldugum loncanın ismini kafanıza göre değiştiriyorsunuz.gerekli şikayetlerde bulunacağımızı bilmenizi isterim iyi günler dilerim.

cCcÜLküCüTÜRKcCc
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: siyasi görüşe saygısızlık

Mesaj gönderen Bloodmage »

Oyun içinde siyaset yapmak yasaktır ülkücü kardeşim
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

oyun içinde siyasi konuşmamız oluyorsa evet bize gereken yapılır,oyun içinde madem ki siyaset yapmak yasak bunu resmen yazsınlar ve ikv genelinde sayılamayak kadar ülkücü isimleri siyasi içerikli karakter isimleri var,siyasi loncalar var bunları kuruluş aşamasında sistemli olarak engelleyecekler ve kendi kafalarına göre bizlerle iletişime gecmeden lonca ismini değiştirmek neyin nesi ?
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

Bloodmage yazdı:Oyun içinde siyaset yapmak yasaktır ülkücü kardeşim
Siyaset yapmakla siyasi terim kullanmak farklı şeyler. Arkadaşlarımız M H P koymuş yani siyasi terim kullanmış fakat diğer insanlara siyaset aracılığıyla herhangi bir hakarette bulunmamışlardır.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sora yazdı:
Bloodmage yazdı:Oyun içinde siyaset yapmak yasaktır ülkücü kardeşim
Siyaset yapmakla siyasi terim kullanmak farklı şeyler. Arkadaşlarımız M H P koymuş yani siyasi terim kullanmış fakat diğer insanlara siyaset aracılığıyla herhangi bir hakarette bulunmamışlardır.
ben benim loncam siyasi özgürlüklere müdahale ediyorsa evet o zaman haklıdır herkes ancak ismimiz M H P diye hangi hakla hiç bir iletişime geçilmeden haber verilmeden lonca ismi yönetim tarafından değiştiriliyor ?
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
sonsigaramXTWO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sonsigaramXTWO »

Bu işi kim yaptıysa 18 yaşında oldugu ve kendi çıkarı için yaptıgı aşikar böyle bir durumda loncayı kapatırsın bir şey veya loncayı açanı banlarsın loncanın adını degiştirmek akla mantıga uyan bir şey degil sapına kadar haklı adam yeni lonca adını ne yapmışlar hocam merak ettım
Yardimsever78
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Yardimsever78 »

Kürtlere çok imtiyaz tanınıyor.

ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELENEMEZ !!
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

sonsigaramXTWO yazdı:Bu işi kim yaptıysa 18 yaşında oldugu ve kendi çıkarı için yaptıgı aşikar böyle bir durumda loncayı kapatırsın bir şey veya loncayı açanı banlarsın loncanın adını degiştirmek akla mantıga uyan bir şey degil sapına kadar haklı adam yeni lonca adını ne yapmışlar hocam merak ettım
yeni ismi M H L yapılmış ve hiç bir iletişime gecilmedi bizimle
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

Direk olarak siyasi parti adı kullanıldığından yapmış olabilirler ama bu onları haklı kılmaz maden ki yasak siyasi terim kullanmak bunu engelliyecek o ismi açtırmıyacaksınız açtırdıktan sonra ismini değiştirme veya kapata tamamen öznel bir yargı sonucudur diye düşünüyorum. Sonuna kadar arkanızdayım :!:
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
sgakb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sgakb »

ESSELAMUN ALEYKUM VERAHMETURULLAHI VEBERATUHU...Bu bir düşünce özgürlüğüne vurulmuş darbe sayılabilir.Madem ki bu ismi kapatacaksınız neden açtırıyorsunuz?Önceden bir önem koymaya mı üşeniyorsunuz anlamıyorum?Yoksa bunlar akçe çeksin biz kapatalım bir daha akçe alıp yeniden kursunlar diye mi ?Eğer böyle birşey benim başıma gelmiş olsaydı kesinlikle oyunu şu dakikada bırakırdım.Neden mi?Çünkü hiç birşey benim siyasi düşüncemden daha önce gelemez.Biz burda vatan hainliği yapmıyoruz.Veya milleti gaza getirip oyunda politika yapmıyoruz.Sadece o şekilde isim koyuyoruz.M H P isimli lonca kapatılmış.Peki bu loncanın açılımının ne olduğunu bilerek mi kapatmışlar.Yoksa sallamaston usulü bu kesin öyledir diyerek mi?Bu da ayrı bir tartışma konusu.Ülküdaşlarıma geçmiş olsun diyorum ...
ANAYURT TANRI DAĞI
HAZIRLANSA HEP YAĞI
TERKEDERSEM BAŞBUGU
GÖK GİRSİN KIZIL CIKSIN..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön