Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)

Mesaj gönderen Burak8154 »

helehele yazdı:Aktif değil çoğu oyun içinden düşünüyorum kefilli biri bulursam.
Boşuna reel para harcama değmez , illa harcayacağım diyorsan arkadaşın dediği gibi facebookta sayfalar bolca mevcut
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Ne kadar para ile dizersen diz eğer hiç bölge atmamayı planlıyorsan , takıların eksik kalacak.VS charı olmaz yani :)
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
kaankaan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaankaan »

helehele yazdı:Bir büyücü 49 levelim var herşeyi çöp ve sığınaklar çt felan hiçbirine girmedi. Herneyse oyundan bayadır uzağım tılsımlar vs ve Pantol ceket ayakabı vs baştan aşağı dizeceğim bu bölgelere girmeden bu kral itemlere sahip olabilirmiyim ? Klan savaşı ws çarı olarak düşünüyorum eğer üst diziliyorsa full + full tılsımlarıyla birlikte kaç milyon oyun parasına patlar
dostum büyücü dizmeye kararlıysan çok pişman olursun.niyemi büyücü çemberlitaş için en şansız karakter olduğunu söylemişlerdi.hiç uğraşma büyücüyle felan.zaten en ezik büyücü.ya bas parayı full büyücü al uğraşma ,tılsımlarla beraber.yada
hiç bu oyuna başlama. ne güzel oyuna uzakmışsın kurtulmuşken git arkana bile bakma pişman olanlardan olabilirsin.zaten oyunu gm ler bile burakmış sen ne diye tekrar oynayacan.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön