Kısır Döngü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Kısır Döngü

Mesaj gönderen Mezomorto »

Adam çarını güneş asalı alıyor. Onu geçtim afk duruyor bi yanda. Biz her b*oku yapalım kenandan çıkaralım tüm takıları sonra migrattan çıkaralım her şeyi ejderi basalım gözlük alalım parlatalım ejderi hadi kıyamet bas parlat oda olur. Adam aldı gruba m1leri yansıtın beyler. Nerede adalet ? Sırf 3-4 dakika hızlı kesmek için yapılır mı bu? Biraz ezikleri de düşünün. Nasıl para kasıcaz y2 miz yok ki saate gidelim(m1imiz yok y2 diyorum...) Yeraltında cin keserek mi biriktirelim 360m. Holde akrep örümcek keserek mi? Ne yapabiliriz yani???
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Lütfen Protestolarımıza Katılın .. Tarih ve yer İmzamda yazıyor Sizlerde bunu Sunucularınzıa Duyurun Gerekiyorsa İmzanıza Yazın
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Siz sanıyorsunuz ki herkesin her şeyi tam. Adam yeni çar açıyor, karakterini kasıyor düşen eşyalarla asıl karakterine üretim yapıyor. Siz yalnızca başkalarının kendisini düşünmesine kızıyorsunuz, haklısınız ama bir yandan düşünün; ihtiyacın olan bir şeyi diğer karakterinle gidermek. Bir çoğu yerde haklısınız ama bir de böyle düşünün.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön