ARZ ve LODOS klanları arasındaki savaş hala sona ermemiştir.
Ve αƦz klanı lօժօร klanını sancaklarında muhafız kalmayanadek savaştı. O baskının fotorafları:
Sen ordayken kalkmıyodun bile.
Ordaki bütün lodosları kestik o yüzden fotolarda boş görüküyor.
Bazıları savaş 1 savaş 2 savaş 3 gibi gidiolardı bizim gitmemizi yarım saat bekleyen bile oldu. :ugeek:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
işte diorum bi ben vardım onca kısı arasında kalkıp 7 8 kısı kesicek halim yok normal herkez oyunda oldunda nie savaşmıyorsunuz ? çünkü üstünlük bizde oluyor bugun daha 6 kısı 20 arzı gömdük kaleye
xMeZaR/ASKLEPİOS
DieHunter
YASUO
2008 - ... Ne Mutlu Türk'üm Diyene -Mustafa Kemal Atatürk
Yıl 2008 1 Lodos Grubu (6 Kişi) 20'ye Yakın Arzı Kalenin İçine Sokmuş Kapı Önünde ki Muhafızları Kesiyordu
Yıl 2009 veya 2010 MEGA Loncası Arz Tüccarını Kesmeye En Çok Yaklaşan Lodos Loncası Oldu
ve Yenileme Paketi Geldi Lodosların Bir Çoğu Klan Değiştirdi ADAMLAR Lodos Kaldı..
Son 2 Yıldır Arzlar Üstün Ve Meranın İlk Açıldığı Yıl Üstündü .. Lodoslar Hep Hakim Meran'a Ansızın 1 i 100 Yaparlar
Fark Ettiyseniz Lodoslar Hep Sağlam Çöp Yok ama Arzlarda Çöp de Çok Diğerleride
Sunu soylemeliyim ne zamanki krakter kasmak icin arz klani yerine lodos klani tercih ddilse ve ne zamanki savasmak icin lodos klani yerine arz klani tercih edilse o zaman arzlar az kişi olmasina rağmen üstün olurlar şu an karakter kasıp lodos klanina atılıyor arz larda da goruntu yaratan bos krakterler kalıyor bu düzen degismedikce bu böyle sürecektir saygılar
sana katılıyorum lakin lodosta ne 1 gbm x ne bir junon ne bir sıgınak atılıyor kendim dahi itemlerimi arzda tamamladım eşit derecede klan mensubu olamdıgı için böle bi durum oluyor haliylen arkadasların böle boş boş muhafız bırakmamak v.b foto atmaları gereksiz
xMeZaR/ASKLEPİOS
DieHunter
YASUO
2008 - ... Ne Mutlu Türk'üm Diyene -Mustafa Kemal Atatürk