ikvde hack varmıdır beyler adam paylasmıs maksat bellide siz ne diyorsunuz
Siz ne diyorsunuz =)
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Siz ne diyorsunuz =)
[İçerik düzenlendi]

En son KRABBY tarafından 05 Ağu 2014 21:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Zararlı bağlantı adresi kaldırıldı.
Sebep: Zararlı bağlantı adresi kaldırıldı.
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Siz ne diyorsunuz =)
Kullanıcı adı yazmaktan aciz adam hile kodlamış 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Özgürler
Bu hile değil ki adam bildiğiniz keylogger hazırlamış o 1 trilyon yazısıda google dan yapılaniliyor bilmiyor musunuz hiç eokuldan 20-30 olan notunuzu sayfa düzeninden 100 olarak göstermediniz mi babanıza 
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- akrobat7555
- Cin Avcısı

biz üçkagıtcı degiliz notlarımız iyiydi şükür sen gibi olamadıkSweetJustice yazdı:Bu hile değil ki adam bildiğiniz keylogger hazırlamış o 1 trilyon yazısıda google dan yapılaniliyor bilmiyor musunuz hiç eokuldan 20-30 olan notunuzu sayfa düzeninden 100 olarak göstermediniz mi babanıza
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Merhaba,
Arkadaşlarımızında belirttiği gibi videoda yapılan işlemler bilgisayarınızı ve hesap güvenliğinizi tehdit ediyor. Bağlantı adresi kaldırıldı. İKV oyununda hile bulunmamaktadır. Bu gibi videolara itibar etmemenizi rica ediyorum.
Sevgilerimle.
Arkadaşlarımızında belirttiği gibi videoda yapılan işlemler bilgisayarınızı ve hesap güvenliğinizi tehdit ediyor. Bağlantı adresi kaldırıldı. İKV oyununda hile bulunmamaktadır. Bu gibi videolara itibar etmemenizi rica ediyorum.
Sevgilerimle.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hile bulunmamaktadır değil hile yapmayla uğraşmıyor kimse.ARACHNE yazdı:Merhaba,
Sevgilerimle.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kesinlikle doğru :mrgreen:HeilHitler yazdı:Hile bulunmamaktadır değil hile yapmayla uğraşmıyor kimse.ARACHNE yazdı:Merhaba,
Sevgilerimle.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
AhahaHeilHitler yazdı:Hile bulunmamaktadır değil hile yapmayla uğraşmıyor kimse.ARACHNE yazdı:Merhaba,
Sevgilerimle.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Özgürler
Ağzımı açtırmazsan sevinirim senin gittiğin lise ile bmim gittiğim lisedeki notlar çok ayrıdır eminim benim 30 um senin 100 üne eşittirakrobat7555 yazdı:biz üçkagıtcı degiliz notlarımız iyiydi şükür sen gibi olamadıkSweetJustice yazdı:Bu hile değil ki adam bildiğiniz keylogger hazırlamış o 1 trilyon yazısıda google dan yapılaniliyor bilmiyor musunuz hiç eokuldan 20-30 olan notunuzu sayfa düzeninden 100 olarak göstermediniz mi babanıza![]()
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- akrobat7555
- Cin Avcısı

Aç agzını sennin gitdign lise ne devlet lisesi degil mi ben devlet lisesinde okudumSweetJustice yazdı:Ağzımı açtırmazsan sevinirim senin gittiğin lise ile bmim gittiğim lisedeki notlar çok ayrıdır eminim benim 30 um senin 100 üne eşittirakrobat7555 yazdı:biz üçkagıtcı degiliz notlarımız iyiydi şükür sen gibi olamadıkSweetJustice yazdı:Bu hile değil ki adam bildiğiniz keylogger hazırlamış o 1 trilyon yazısıda google dan yapılaniliyor bilmiyor musunuz hiç eokuldan 20-30 olan notunuzu sayfa düzeninden 100 olarak göstermediniz mi babanıza![]()
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole