Eminönündeki reklam panosu hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Eminönündeki reklam panosu hk.

Mesaj gönderen Silahcix »

Arkadaşlar görüyorum ki kimse eminönü bölgesindeki uzun süredir asılı olan reklam panoları hakkında görüş bildirmemiş.

Resim

İlgili pano aynı zamanda antrepo girişinde de mevcut. Panoya dikkatli bakarsanız sigara ile alakalı olduğu hemen görülüyor. Bunun yayınlanması kanuni olarak yasak değil midir?

Kaldırılmasına yönelik isteklerinizi siz de lütfen
http://www.istanbuloyun.com/ adresinden destek/iletişim bölümüne yazarak bildirmenizi rica ediyorum.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Eminönündeki reklam panosu hk.

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Silahci yazdı:Arkadaşlar görüyorum ki kimse eminönü bölgesindeki uzun süredir asılı olan reklam panoları hakkında görüş bildirmemiş.

Resim

İlgili pano aynı zamanda antrepo girişinde de mevcut. Panoya dikkatli bakarsanız sigara ile alakalı olduğu hemen görülüyor. Bunun yayınlanması kanuni olarak yasak değil midir?

Kaldırılmasına yönelik isteklerinizi siz de lütfen
http://www.istanbuloyun.com/ adresinden destek/iletişim bölümüne yazarak bildirmenizi rica ediyorum.
Ekran kartın ve P.C iyi olduğundna senden belli çoğu kişi ordaki adamı bile seçemiyo Pc sinde =)

Ama çok doğru bir konuya değinmişsin bencede o pano değiştirilmeli....

/ALKIŞ
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Bahsettiğiniz görüntü , herhangi bir ticari amaçla yapılmış bir sigara reklamı değildir. 1950'li yıllarda İstanbul'da bir çok panoda yer alan bir tütüne aittir. Oyunumuzda olma amacı ise 1950'li yılları konu alan oyunumuzda birebir o günlerin gerçek görüntülerine yer verilmesi sebebiyledir bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Bahsettiğiniz görüntü , herhangi bir ticari amaçla yapılmış bir sigara reklamı değildir. 1950'li yıllarda İstanbul'da bir çok panoda yer alan bir tütüne aittir. Oyunumuzda olma amacı ise 1950'li yılları konu alan oyunumuzda birebir o günlerin gerçek görüntülerine yer verilmesi sebebiyledir bilginize...
ama artık oyun 1950'li yıllarda geçmiyor. hidra görevinde öyle demiyormu? oyun şu an 2006 yılında geçiyor. benim hidra görevinden anladığım o.
_____________________________________________________________________________________________________
Resim
Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Bilgilendirme için teşekürler.

Böyle bile olsa ordati sigara ve tobaco yazıalrını kaldırılmalı bence.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Siyahgece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Siyahgece »

helvetia yazdı:hiç bişey kalmadı panomuz eksikti değil mi ? mayo reklamını sokaklardan kaldırtan akp zihniyeti gibisiniz.. :)

helel helvetıca bi sıyaset eksıktı :D
1950 yılları anımsatmak ıcın ılla sıgaramı olmalı baska bıseymı kalmadı buyuk bı bolumunun cocuk oyuncu oldugu bır oyunda sıgara konusu olması yanlış bencede kaldırılsın kı herhangı bı ozendırıcı etkısı olmasın..kaldıkı tum dunyada sıgara ıle ılgılı hıc bır afış ve benzerı sey asılamaz cunku yasak ama oynumuzda var ilginç :!:
Resim

Siyahgece
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

yanlış aslında eski tarihi anlatmaya çalışan bir oyunumuz var o zamanlarda elinde bir sigara tutan adamlar karizmaydı 8-) kardelim sigara reklamları vardı ve bol bol yapılıyordu o panoda bence gayet iyi hani sigaranın yanında olduğumdan değil fakat tarih önemli burda 8-)
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Saçma sapan konuşmayın adam diyo bir çok kücük oyuncu oynuyo madem küçük ne anLayacak ordaki yazıLarın anLamını nerden biLicek kaLdıki kaç kişi dikkat ediyor oraya saçma sapan konuLar açıpda insanLarın kafasını karıstırmayın..

Örneqin ewde baban siqara içmiyomu? çocuk onu qörüp siqaraya başLamıyo qeLip ikv afişindemi qörüpmü başLayacak? :lol: Bir konu açarken iyice bir düşünün hakLımıyım diye... DuRup dururken tartışma yaratıcak konuLar açmanın aLemi yok ! Amacınız ikv'nin hep eksik yönLerni buLsakda ortaya koysak derdindesiniz..

Gereksiz bir Konu Lütfen kiLit...
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Buna dikkat ediyosan mısırın ordaki birkaç evin çatısında Garantinin reklamıda var biraz dikkat et bir kız çocuğu var ve kumbara..
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

oyunda sigara resmi gördüm diye sigaraya başlayacak birisi varsa sorun o kişidedir bence.
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön