Gerçekten adamı ciddiye alıp mı yazdın bu cevabı ?TOLGA yazdı:Normalde buna cevap vermem bile saçmalık ama sanırım bu mevzuları bilmiyorsun. Telefon bakiyesi en fazla -8.00'a kadar düşebilir telefon bakiyesi eğer 0'a ulaştıysa hatta 3,75'ten aşağıda bir fiyatta ise Akçe çekemezsin. -8 TL'yi yaklaşık 6 ay boyunca bakiye yükletmeden bekletir isen sana "10 gün içinde telefonunuza bakiye yükleyiniz, yoksa hattınız kapancaktır." gibi bir mesaj gelir.ikvmerdoII yazdı:Kardeş akçe almaya çalışırken yeterli tlniz yok diyor ama hesabımda zaten -8 TL VAR NEDIR BU SİSTEM !!!!!!!!
MOBİL ÖDEME SORUNU ACİL YARDIM !
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: MOBİL ÖDEME SORUNU ACİL YARDIM !
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Arkadaş bu konu hakkında bilgi sahibi değil, biraz ilgi gösterip yardımcı olmak istedim. Yaptığın doğru bir şey mi senin?mobilsorun yazdı:Gerçekten adamı ciddiye alıp mı yazdın bu cevabı ?TOLGA yazdı:Normalde buna cevap vermem bile saçmalık ama sanırım bu mevzuları bilmiyorsun. Telefon bakiyesi en fazla -8.00'a kadar düşebilir telefon bakiyesi eğer 0'a ulaştıysa hatta 3,75'ten aşağıda bir fiyatta ise Akçe çekemezsin. -8 TL'yi yaklaşık 6 ay boyunca bakiye yükletmeden bekletir isen sana "10 gün içinde telefonunuza bakiye yükleyiniz, yoksa hattınız kapancaktır." gibi bir mesaj gelir.ikvmerdoII yazdı:Kardeş akçe almaya çalışırken yeterli tlniz yok diyor ama hesabımda zaten -8 TL VAR NEDIR BU SİSTEM !!!!!!!!
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Kardeş 1.5 yıldır -8 de hiç tl yüklemedim sobee kıyak yapmıyormu yav 500 akçe verin nolacakTOLGA yazdı:Arkadaş bu konu hakkında bilgi sahibi değil, biraz ilgi gösterip yardımcı olmak istedim. Yaptığın doğru bir şey mi senin?mobilsorun yazdı:Gerçekten adamı ciddiye alıp mı yazdın bu cevabı ?TOLGA yazdı:Normalde buna cevap vermem bile saçmalık ama sanırım bu mevzuları bilmiyorsun. Telefon bakiyesi en fazla -8.00'a kadar düşebilir telefon bakiyesi eğer 0'a ulaştıysa hatta 3,75'ten aşağıda bir fiyatta ise Akçe çekemezsin. -8 TL'yi yaklaşık 6 ay boyunca bakiye yükletmeden bekletir isen sana "10 gün içinde telefonunuza bakiye yükleyiniz, yoksa hattınız kapancaktır." gibi bir mesaj gelir.ikvmerdoII yazdı:Kardeş akçe almaya çalışırken yeterli tlniz yok diyor ama hesabımda zaten -8 TL VAR NEDIR BU SİSTEM !!!!!!!!
Bilemiyorum ben 6 ay boyunca bakiye yüklemedim ve bu tür bir mesaj geldi ardından bakiye yükledim. Şunu söylemek istiyorum; İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri özel olarak Akçe vermiyorlar, vermemeleri gerekir. 500 Akçe sorun değil 5TL bakiye gerektirir, 20TL bakiye yükle sonrasında fazlasıyla Akçe alabilirsin.Kardeş 1.5 yıldır -8 de hiç tl yüklemedim sobee kıyak yapmıyormu yav 500 akçe verin nolacak
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

Ahahah nasıl bir kafa ya buTOLGA yazdı:Bilemiyorum ben 6 ay boyunca bakiye yüklemedim ve bu tür bir mesaj geldi ardından bakiye yükledim. Şunu söylemek istiyorum; İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri özel olarak Akçe vermiyorlar, vermemeleri gerekir. 500 Akçe sorun değil 5TL bakiye gerektirir, 20TL bakiye yükle sonrasında fazlasıyla Akçe alabilirsin.Kardeş 1.5 yıldır -8 de hiç tl yüklemedim sobee kıyak yapmıyormu yav 500 akçe verin nolacak

Tavsiye ederim, çok hoş bir kafa.mobilsorun yazdı:Ahahah nasıl bir kafa ya buTOLGA yazdı:Bilemiyorum ben 6 ay boyunca bakiye yüklemedim ve bu tür bir mesaj geldi ardından bakiye yükledim. Şunu söylemek istiyorum; İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri özel olarak Akçe vermiyorlar, vermemeleri gerekir. 500 Akçe sorun değil 5TL bakiye gerektirir, 20TL bakiye yükle sonrasında fazlasıyla Akçe alabilirsin.Kardeş 1.5 yıldır -8 de hiç tl yüklemedim sobee kıyak yapmıyormu yav 500 akçe verin nolacak:D
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Parası senden alması benden ?TOLGA yazdı:Bilemiyorum ben 6 ay boyunca bakiye yüklemedim ve bu tür bir mesaj geldi ardından bakiye yükledim. Şunu söylemek istiyorum; İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri özel olarak Akçe vermiyorlar, vermemeleri gerekir. 500 Akçe sorun değil 5TL bakiye gerektirir, 20TL bakiye yükle sonrasında fazlasıyla Akçe alabilirsin.Kardeş 1.5 yıldır -8 de hiç tl yüklemedim sobee kıyak yapmıyormu yav 500 akçe verin nolacak
Kendini de beni de yakarsın.ikvmerdoII yazdı:Parası senden alması benden ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

Aman Allah'ım bu nasıl bir zekadır , subhanallah. :hayretleriçerisinde:TOLGA yazdı:Kendini de beni de yakarsın.ikvmerdoII yazdı:Parası senden alması benden ?Oyunda kişiler arası Akçe alış-verişi yasaktır. Bu yasak Kullanım Sözleşmesinde mevcut ve bu yasağa uymayanlara ceza-i işlem uygulanıyor.

Teveccühünüz.mobilsorun yazdı:Aman Allah'ım bu nasıl bir zekadır , subhanallah. :hayretleriçerisinde:TOLGA yazdı:Kendini de beni de yakarsın.ikvmerdoII yazdı:Parası senden alması benden ?Oyunda kişiler arası Akçe alış-verişi yasaktır. Bu yasak Kullanım Sözleşmesinde mevcut ve bu yasağa uymayanlara ceza-i işlem uygulanıyor.