en kolay ejder asa üretme yolu nedir?
- efecetinkol39
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
en kolay ejder asa üretme yolu nedir?
Arkadaşlar ben 49 lwl oldum ama bu oyunda 49 lwl olup bitmiyor.Ejder üretmek istihorum kıyamet veya trans ne yazık ki beni aşıhor ejderi en kolay nasıl üretirim ve ejder üretirsem beni miğrat a alırlar mı?Şuan kimse almıyor beni ve ejder dizdigimde fizik mi elek mi olayım şimdiden saolun.
Texassss-Oooooooooooo-Texasxşifa
-
Suiiuris
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: en kolay ejder asa üretme yolu nedir?
ejderi kesinlikle üretme bence 1-2 hafta daha uğraşıp kıyamet veya trans üret. elek veya fizik, çt veya kenan - junon bunlardan birini seçiceksin ona göre trans veya kıyamet basıcaksın. ben şahsen arkadaşlarım daha çok çt ye gidiyorlar diye son gece trans ı kıyamete çevirdim. seçim sana kalmış hangi bölgeye gitmek istiyorsan onun için asa üretmen lazım ama çt gidip 3-5 item düşürmek daha mantıklı olabilir. kıyameti parlatıp full fevzi dizsen 1500 felan hs oluyor biraz ararsan çt ye alacak adam bulursun 
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Kardeşim kessinlikle ejder üretmiyorsun ben ürettim pişmanım büyümle gelişemiyorum yapacağın şey şu bak senin kıyamet asa üreteceksin ya da büyücüyü bırakıp şifa açacaksın şifayı büyünle kasacaksın 49 yapacaksın sonra eğer istersen büyündeki görev itemlerinide şifaya verip mevlana asa üreteceksin.Çünkü kıyamet üretsen bile m1 denen illetide üretmen gerekecek ve oyunu bırakacaksın (üretmeye çalışırken bıkacaksın ve oyunu bırakacaksın ) ama şifa oynarsan hem asla sıkılmassın hem kolayca grup bölgesine girersin hemde çok kolay fullenirsin.Sonra bir yolunu bulup büyünüde kasabilirsin tavsiyem budur.
Not: Mevlana basmana gerek yok full ibni setle gaffar bile gidebilirsin ama mevlana olursa heryere direk seni alırlar.
Not: Mevlana basmana gerek yok full ibni setle gaffar bile gidebilirsin ama mevlana olursa heryere direk seni alırlar.
- efecetinkol39
- Salgın Koruyucusu

Arkadasin dedigi gibi m 1 de var ben zaten onun icin ejder asa dedim m1 gibi bir sacmalik yok elek dizersem y2 basamam dedigin gibi en iyi sifa olur ikinize de tesekkurler
Texassss-Oooooooooooo-Texasxşifa
Merhaba efecetinkol39,
Her zaman önünü görüp geleceği bakmak gerekir. Bu nedenden dolayı en ileri seviye grup bölgesinin de Çemberlitaş olduğunu düşünürsek senin Fiziksel bir asaya ihtiyacın var bu nedenden dolayı Ejder Asa yerine Kıyamet Asa üretmeni tavsiye ederim. Silah yükseltme kullansan da kullanmasan da Kıyamet Asa Ejder Asa'ya göre iki kat fazla büyü hasarı, kudret rejenarasyonu ve büyü kritik şansı verir.
İyi forumlar, iyi oyunlar...
Her zaman önünü görüp geleceği bakmak gerekir. Bu nedenden dolayı en ileri seviye grup bölgesinin de Çemberlitaş olduğunu düşünürsek senin Fiziksel bir asaya ihtiyacın var bu nedenden dolayı Ejder Asa yerine Kıyamet Asa üretmeni tavsiye ederim. Silah yükseltme kullansan da kullanmasan da Kıyamet Asa Ejder Asa'ya göre iki kat fazla büyü hasarı, kudret rejenarasyonu ve büyü kritik şansı verir.
İyi forumlar, iyi oyunlar...
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
eğer m1in varsa kıyamet üretmeni öneririm çünkü çtye girebilirsin ben bunları m1in olmadığını hesab ederek yazmıştım şimdi önerim şu kıyamet asayı üret gir çtye itemlerini al artı şifacı aç onun görev itemlerinide büyüye aktarabilirsin (kıyamet basmak için) sonra şifada trans itemleri düşürünce m1i y2ye çevirip holde para kasıp şifana item diz ibni item göz fln kenana gir asa maratonn fundi yüzük kolye düşür doğru çt yap bu daha mantıklı bence eğer m1in varsa...efecetinkol39 yazdı:Arkadasin dedigi gibi m 1 de var ben zaten onun icin ejder asa dedim m1 gibi bir sacmalik yok elek dizersem y2 basamam dedigin gibi en iyi sifa olur ikinize de tesekkurler
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kız çar aç dilen
-
Suiiuris
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Kurtuluş
m1 gibi bi sıkıntı da var demek istemiş arkadaş yukarda anladığım kadarıyla m1 de var derkenfiraridadas yazdı:eğer m1in varsa kıyamet üretmeni öneririm çünkü çtye girebilirsin ben bunları m1in olmadığını hesab ederek yazmıştım şimdi önerim şu kıyamet asayı üret gir çtye itemlerini al artı şifacı aç onun görev itemlerinide büyüye aktarabilirsin (kıyamet basmak için) sonra şifada trans itemleri düşürünce m1i y2ye çevirip holde para kasıp şifana item diz ibni item göz fln kenana gir asa maratonn fundi yüzük kolye düşür doğru çt yap bu daha mantıklı bence eğer m1in varsa...efecetinkol39 yazdı:Arkadasin dedigi gibi m 1 de var ben zaten onun icin ejder asa dedim m1 gibi bir sacmalik yok elek dizersem y2 basamam dedigin gibi en iyi sifa olur ikinize de tesekkurler