işte bu yorum harikaydı tebriklerMuratABI yazdı:Fark etmez yöneticiler de bilmiyorbirisi yazdı:Bu yarışmada çoğu kişi yazdığı şeyin mani olmadığını bilmiyor maalesef.
mani yarismasi
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: mani yarismasi
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
firaridadas yazdı:işte bu yorum harikaydı tebriklerMuratABI yazdı:Fark etmez yöneticiler de bilmiyorbirisi yazdı:Bu yarışmada çoğu kişi yazdığı şeyin mani olmadığını bilmiyor maalesef.:mrgreen:
Ahahahahaah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
hacım doğru diyorsunda, sence hersey kurallarına göremi işliyor,, düşünsene bi mani yazdığını eski kurallara göre, 7 hece olucak falan filan sence bunları yaparak eğlenceli bişiler cıkarmı ortaya, bence cıkmazBu yarışmada çoğu kişi yazdığı şeyin mani olmadığını bilmiyor maalesef.
doğru olan şeyi şuan yarışmadaki maniler bence gerisini bilmem
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Xali kardeşim zaten heceyi saydıkdan sonra senin manine göz ucuyla bile bakmayacaklar boşuna derece bekleme hatta değerlendirmeye bile alınmıyor hece ölçüsüne uymayanlar.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hece ölçüsü yapmak inanın zor değil. Belki siz sanıyorsunuz ki o işler işinin ehli olanların işi. Ama değil. Madem işler kurallara göre işlemeyecek, o halde ______ öyle işe.

- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Merak etme kardeşim sen. Geçen senede 154 mani vardı hece ölçüsüne uyan 17 maniyi değerlendirmeye aldılar.Bu senede farklı bişey olmaz olursa zaten mani olmaz baya tepki olur.birisi yazdı:Hece ölçüsü yapmak inanın zor değil. Belki siz sanıyorsunuz ki o işler işinin ehli olanların işi. Ama değil. Madem işler kurallara göre işlemeyecek, o halde ______ öyle işe.
Sanmıyorum hece ölçüsüne bakacaklarini uğraşmazlar
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Şu kadar rahatlıkla söyleyebilirimki hece ölçüsüne göre yazmadıysan hiç bir derece bekleme.Emeğinize yazık oldu keşke heceye göre yazsaydınızKaRyaaX yazdı:Sanmıyorum hece ölçüsüne bakacaklarini uğraşmazlar
HeaDSHoT yazdı:Şu kadar rahatlıkla söyleyebilirimki hece ölçüsüne göre yazmadıysan hiç bir derece bekleme.Emeğinize yazık oldu keşke heceye göre yazsaydınızKaRyaaX yazdı:Sanmıyorum hece ölçüsüne bakacaklarini uğraşmazlar
Hadi ya. İnşallah dediğin gibi olmaz
Karyax Sunucu:Sancak
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hecesine göre yazılacak diye bir kural okumadım ben.Manimi yazmadan önce kuralları okudum ve ona göre yazdım kurallarda hece ölçüsüne uymayanlar yarışma dışı kalacaktır diye bişey okumadım okuyan söylesin. :ugeek: