Bir Oyun Nasıl Pert Edilir...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MaDBLooD
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Bir Oyun Nasıl Pert Edilir...

Mesaj gönderen MaDBLooD »

İKV ülkenin en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, belki de dünyaya açılacakken. Oyun, oyuncuların adete 2. dünyası olmuşken, kardeşlikler, arkadaşlıklar, pazarlık yapmalar, yardımlaşmalar, dolandırmalar, hırsızlıklar, sevinçler, hüzünler hep beraber yaşanırken, Er Meydanları, Klan Savaşları gibi aktivitelerle acayip güzel olan bir oyunken, nasıl bir anda dibe vurdu? Aslında herkes biliyor ya... Grup Bölgeleri gelir gelmez paranın kokusunu alan İKV yönetimi adım başı para ister oldu... Ben erken fark ettim, kendimce çok para harcamış olmama rağmen erkenden doğru yolu bulup oyunu bıraktım. Arkadaşlara da söyledim bırakın diye, sözümü dinlemediler, birkaç ay daha para yedirip bıraktılar. Şimdi bunu niye yazım? Bende bilmiyorum ... Arasıra İKV yi özleyince böyle yaptıkları şeyi yüzlerine vurmak geliyor içimden. Buradan oyuna devam eden kardeşlerime de sesleniyorum, bırakın oyunu. Zaten sizde farkındasınızdır oyun batacak. Oyuna yeni başlayan yok, bırakan çok. Oldu ki bir arkadaşımız hata edip başladı 1 aya kalmak bırakıyor para yüzünden eğer ki zengin değilse. Oyun battığında sizde verdiğiniz paraları harcadığınız zamanı kara kara düşünüp duracaksınız. Hadi eyvallah.
Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
kalyon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Bir Oyun Nasıl Pert Edilir...

Mesaj gönderen kalyon »

Katılmamak elde değil kesinlikle oyuna sıfırdan başlayıp ilerlemek çok zor ekstra düzenlemeler gelmezse güzelim oyun yok olup gidecek, yerli yapım bir oyun olduğu için kesinlikle üzülürüm umarım yönetim çeşitli kolaylıklar getirir

“Genel Sohbet” sayfasına dön