ÇT Yağma Arttırıcı :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
QuaLiTY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ÇT Yağma Arttırıcı :)

Mesaj gönderen QuaLiTY »

Arkadaşlar büyücümle oyuna başlayınca çt için m1 istediler ürettim hs istediler zırh asa ceket ürettim aldılarmı ? e arada almıyanlar çıkıyor.Neyse sağ salim girdik(ki çok paralar döndü normal bi oyuncunun Bu tür şeyleri yapması imkansız) birde bakarsınız 3 kere girdim 1 asa 1 eldiven düştü Ama yanımdakiler itemleri götürüyor dedimki madem Arttırıcı diye bişey var bizede Bişeyler düşsün Hemen dükkanı açtım ve Arttırıcı olan şeyi loncaya aldım Ve ufak bi araştırma yaptım bazı insanlar bu durumdan şikayetci olmuş bende dedimki Atıcağım 20 tane Arttırıcı - Kutulu(kutudan gelen arttırıc) - Pluslu Hesapla Düşen İtemleri Not alayım Başladım yazmaya 1-2-3..7-8-9.....15-16-...derken 20 yi gördük Not defterine geçtim her düşen itemi ve sizinle paylaşmak istiyorum (bu bir isyan değil paramızın karşılığını alabiliyormuyuz bi inceleme).
1. ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
2. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
3. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
4. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
5. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - BOŞ
6.ÇEMBERLİ
REÇETE - REÇETE - BOŞ
7. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - REÇETE
8. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - BOŞ - BOŞ - BOŞ
9. ÇEMBERLİ
BOŞ - ATEŞ BOYASI - BOŞ
10.ÇEMBERLİ
REÇETE - PANT - REÇETE
11.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
12.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
13.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
14.ÇEMBERLİ
REÇETE-REÇETE-ASA
15.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
16.ÇEMBERLİ
BOŞ-MATERYAL-BOŞ
17.ÇEMBERLİ
ELDİVEN-BOŞ-MATERYAL
18.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
19.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
20.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
Şuanda 2. kasam reçeteden ibaret Yanımdaki adamlara item düşmedimi Düştü Setlerini dizdiler ve sorduklarımda Plus yok loncam yok ve kutu yüklemedim gibi cevaplar ben 20 kere girdim 1 saatten 20 saat bazende kesemedik 24 saat 1 günüm çöpte :D bi de Arttırıcısız 20 kez kesicem Karşılaştırıcam (reçetelerle geçiştirdiler)
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Re: ÇT Yağma Arttırıcı :)

Mesaj gönderen Definder »

Dostum bu konudan bende rahatsız oldum bence de paramızın karşılığını alamıyoruz. Geçenlerde bu konuyu desteğe yazdım bana gelen cevap buydu. Bir oku belki yardımcı olabilir sana. [Hesabımda ve loncamda çt arttırıcı olmasına rağmen büyücüme item atmadı 2 ay boyunca. Plus mevcuttu.]

Sistem 2 2 2 diyorlar bizimkiler 4 büyü giriyor bu yüzden savaşçılar ve şifalar daha önce fulleniyor.

----

Grup Bölgeleri 2 büyücü 2 şifa ve 2 savaşçı sistemine göre tasarlanmış bölgelerdir.Bu bölgelerdeki şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan mevcut sınıflar arasında rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.

Rastgele seçilme prensibi ile eşya düşmesi, her defasında ihtiyaç duyulan eşyanın düşmesi yada her defasında farklı bir eşyanın düşmesi ihtimal dahilinde değildir. Eşya almanız grupta atılacak zarın yanı sıra, gruptaki karakterler arasında Plus Paket ve yağma artırıcıların bulunması gibi değişkenlere de bağlıdır.

Not: Bu mesajdan sonra büyücü ile çemberli taşa girmedim. :lol:
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Dram
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

1 Tane Asa Düşürmüşsün Çokk Nankör'sün.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

QuaLiTY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen QuaLiTY »

Düşen asada kıyamet ürettiğim asa yani
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

QuaLiTY yazdı:Düşen asada kıyamet ürettiğim asa yani
:( :( :( :( :(

Benimde ct'ye 6.girişim tankla. Bi taşkanat item vermedi. Hidra eldiven ceket zırh verdi.Birde bıcak eldiven
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Peki güzel kardeşim, ürettiğin asayı neden girdiğin çemberlitaş bölgelerinden çıkan itemler kısmına yazdın?
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

vahdet yazdı:
:( :( :( :( :(

Benimde ct'ye 6.girişim tankla. Bi taşkanat item vermedi. Hidra eldiven ceket zırh verdi.Birde bıcak eldiven
Merak etme bir açılır pir açılır savaşçıda çok inada girmez item konusunda düşürürsün :) sadece şöyle birşey olabilir tek bir efsunlu eşyada inada binebiliyor mesela sadece bıçak kılıç ne bileyim taş pantolon bıçak ayakkabı gibi bunlar çevremdeki arkadaşlarımın uğraşıp uğraşıp düşüremediği ürettiği veya inat edip 100 kesimi bulduktan sonra düşürdükleri ama böyle 1 bilemedin 2 item olur savaşçıda hiç denk gelmedim defalarca kesipte adam akıllı efsun düşüremeyen.
QuaLiTY yazdı:Arkadaşlar büyücümle oyuna başlayınca çt için m1 istediler ürettim hs istediler zırh asa ceket ürettim aldılarmı ? e arada almıyanlar çıkıyor.Neyse sağ salim girdik(ki çok paralar döndü normal bi oyuncunun Bu tür şeyleri yapması imkansız) birde bakarsınız 3 kere girdim 1 asa 1 eldiven düştü Ama yanımdakiler itemleri götürüyor dedimki madem Arttırıcı diye bişey var bizede Bişeyler düşsün Hemen dükkanı açtım ve Arttırıcı olan şeyi loncaya aldım Ve ufak bi araştırma yaptım bazı insanlar bu durumdan şikayetci olmuş bende dedimki Atıcağım 20 tane Arttırıcı - Kutulu(kutudan gelen arttırıc) - Pluslu Hesapla Düşen İtemleri Not alayım Başladım yazmaya 1-2-3..7-8-9.....15-16-...derken 20 yi gördük Not defterine geçtim her düşen itemi ve sizinle paylaşmak istiyorum (bu bir isyan değil paramızın karşılığını alabiliyormuyuz bi inceleme).
1. ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
2. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
3. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
4. ÇEMBERLİ
REÇETE - BOŞ - BOŞ
5. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - BOŞ
6.ÇEMBERLİ
REÇETE - REÇETE - BOŞ
7. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - REÇETE
8. ÇEMBERLİ
BOŞ - BOŞ - BOŞ - BOŞ - BOŞ
9. ÇEMBERLİ
BOŞ - ATEŞ BOYASI - BOŞ
10.ÇEMBERLİ
REÇETE - PANT - REÇETE
11.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
12.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
13.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
14.ÇEMBERLİ
REÇETE-REÇETE-ASA
15.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
16.ÇEMBERLİ
BOŞ-MATERYAL-BOŞ
17.ÇEMBERLİ
ELDİVEN-BOŞ-MATERYAL
18.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
19.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-BOŞ
20.ÇEMBERLİ
BOŞ-BOŞ-REÇETE
Şuanda 2. kasam reçeteden ibaret Yanımdaki adamlara item düşmedimi Düştü Setlerini dizdiler ve sorduklarımda Plus yok loncam yok ve kutu yüklemedim gibi cevaplar ben 20 kere girdim 1 saatten 20 saat bazende kesemedik 24 saat 1 günüm çöpte :D bi de Arttırıcısız 20 kez kesicem Karşılaştırıcam (reçetelerle geçiştirdiler)

arttırıcı alıyorsan ekibinde sağlamsa 2-2-2 kardeşim o zaman arttırıcının yararı oluyor.mesela 2 m1 + met 2 3 güzel oluyor zevkli oluyor.
En son uzunyillarsonra tarafından 25 Tem 2014 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
QuaLiTY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen QuaLiTY »

VoLKaNNuRi yazdı:
Peki güzel kardeşim, ürettiğin asayı neden girdiğin çemberlitaş bölgelerinden çıkan itemler kısmına yazdın?
Anlamadın sanırım arkadaşım Ürettiğim asa Kıyamet Düşen asada Kıyamet aynı item oldu 2 tane.Asa vermişde olmayan asayı verse ne ala.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Arttırıcının Etkisi Olfuğu Gibi İş Gerçek'ten de Şans ve Saçma Bir Olasılık İşte..

Savascımla İlk Tüme Gittiğimde.

Hidra Eldiven
Bıcak Ayak
Bıcak Ceket
Bıcak Kılıc

2. Gaffar'da
Tas Zırh
Hidra Eldiven

3. Gaffar

Suanda Gaffardayım Güncellenicek :D
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön