Etkinlik Öneri ve Yorumları
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
Sancak savaşında hani xenotim veriliyordu etkinlikte de öyle yazıyordu anket sonucunda da xenotim çıkmıştı sözde dağıtılacaktı ama son anda hidrojen olarak değiştirmişsiniz ve hidrojen dağıtıldı bunun nedenini öğrenebilirmiyim?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Selam wonka,wonka yazdı:Sancak savaşında hani xenotim veriliyordu etkinlikte de öyle yazıyordu anket sonucunda da xenotim çıkmıştı sözde dağıtılacaktı ama son anda hidrojen olarak değiştirmişsiniz ve hidrojen dağıtıldı bunun nedenini öğrenebilirmiyim?
Haziran ayı anket sonucunda da göreceğiniz üzere, en çok istenilen materyal olarak belirlenen xenotim, haziran ayının son sancak savaşları etkinliğinde dağıtılmıştır.Bu ay anketimiz her ay tekrarlanacağı gibi sıfırlanmıştır. Ayın sonunda en çok istenilen materyal yine oyuncularımız tarafından belirlenecek ve ay sonunda dağıtılacaktır.Piyasa dengesinin bozulmaması açısından belirlenen ödül her etkinlikte dağıtılmamaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Agustos ayında yapılacak klan savaşları etkinliği için başvuruların 1 ay öncesinden açılması gerek miyor mu?
agustos ayındaki etkinliğin başvuruları ne zaman açılacak ?
agustos ayındaki etkinliğin başvuruları ne zaman açılacak ?
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık
- MrMorgan
- Cin Avcısı
- Lonca: San Antonio Spurs
Merhabalar ;
Bildiğiniz üzere Sunucu Şampiyona'sına kadar bile Defansif Dövüşme yeteneği kullanılmaya başlandı. Ölüm oyunlarında Defansif dövüşme'ninde kullanmasını istiyoruz.Etkinlik uzun sürecek diye kararsız kalan etkinlik takımıyla karşı karşıyayız. Bildiğimiz üzere bundan 3 sene önce ölüm oyunlarına defansif dövüşme veya ofansif katılabiliyorduk. Orada süpürme vuruş alanı yapılıyordu her 2 saniyede bir 2500 vuruş yapıyordu. Tekrar bu skil gelse ölüm oynuna ve defansif dövüşme yeteneğide serbest duruma geçse? Böylede etkinliklerde grublaşmanında önüne geçileceğininde kanatındayım.
Bildiğiniz üzere Sunucu Şampiyona'sına kadar bile Defansif Dövüşme yeteneği kullanılmaya başlandı. Ölüm oyunlarında Defansif dövüşme'ninde kullanmasını istiyoruz.Etkinlik uzun sürecek diye kararsız kalan etkinlik takımıyla karşı karşıyayız. Bildiğimiz üzere bundan 3 sene önce ölüm oyunlarına defansif dövüşme veya ofansif katılabiliyorduk. Orada süpürme vuruş alanı yapılıyordu her 2 saniyede bir 2500 vuruş yapıyordu. Tekrar bu skil gelse ölüm oynuna ve defansif dövüşme yeteneğide serbest duruma geçse? Böylede etkinliklerde grublaşmanında önüne geçileceğininde kanatındayım.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

Selam MrMorgan,MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
Ölüm oyununda şu an için değişiklik düşünülmemektedir.Kural değişikliğine gidilmeme sebebi,etkinliğin uzun sürecek olmasıyla ilgili kaygıyla alakalı değildir.İlerleyen zamanlarda öneri değerlendirilebilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
- MrMorgan
- Cin Avcısı
- Lonca: San Antonio Spurs
Merhaba ;
Bildiğin üzere Ağustos ayında "Klan ve Lonca Savaşları" etkinliği olacaktı. Eğer bu etkinliğin Ağustos ayın'da yapılması garantileştiyse , üstüne basarak tekrar tekrar söylemek istiyoruz. Basit bir Kanuni yatağan vermektense , 3. kademe tılsımın daha mantıklı olacağına eminiz. Eğer böyle bir etkinlik olursa ve ödülün ;
1. olan grubun üyelerine İstediği 3. kademe tılsım
2. olan grubun üyelerine istediğin 2. kademe tılsım olursa. Oyunda en azından akşam saatlerinde iyi bir canlılık olacağının garantisindeyim.
Bildiğin üzere Ağustos ayında "Klan ve Lonca Savaşları" etkinliği olacaktı. Eğer bu etkinliğin Ağustos ayın'da yapılması garantileştiyse , üstüne basarak tekrar tekrar söylemek istiyoruz. Basit bir Kanuni yatağan vermektense , 3. kademe tılsımın daha mantıklı olacağına eminiz. Eğer böyle bir etkinlik olursa ve ödülün ;
2. olan grubun üyelerine istediğin 2. kademe tılsım olursa. Oyunda en azından akşam saatlerinde iyi bir canlılık olacağının garantisindeyim.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

Selam MrMorgan,MrMorgan yazdı:Merhaba ;
Kısa süre içerisinde duyurusu yapılacak olan klan savaşlarında ödül değişikliğine gidilmiştir.Etkinlik takvimini takip ediniz. İyi eğlenceler!
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Merhabalar ayın 26 sındda yapılcak sancak savaşlarında ödül daha belirlenmemiş gözükmekte bunu jadeit yaparmısınız veya xenotim bunları yaparsanız bi player olarak dier kullanıcılarında hoşuna gidip daha çok katılıcağını umuuyorum basit bi hidrojen vermektense
ozanba9999 yazdı:Merhabalar ayın 26 sındda yapılcak sancak savaşlarında ödül daha belirlenmemiş gözükmekte bunu jadeit yaparmısınız veya xenotim bunları yaparsanız bi player olarak dier kullanıcılarında hoşuna gidip daha çok katılıcağını umuuyorum basit bi hidrojen vermektense
Zifan yazdı:Selam wonka,wonka yazdı:Sancak savaşında hani xenotim veriliyordu etkinlikte de öyle yazıyordu anket sonucunda da xenotim çıkmıştı sözde dağıtılacaktı ama son anda hidrojen olarak değiştirmişsiniz ve hidrojen dağıtıldı bunun nedenini öğrenebilirmiyim?
Haziran ayı anket sonucunda da göreceğiniz üzere, en çok istenilen materyal olarak belirlenen xenotim, haziran ayının son sancak savaşları etkinliğinde dağıtılmıştır.Bu ay anketimiz her ay tekrarlanacağı gibi sıfırlanmıştır. Ayın sonunda en çok istenilen materyal yine oyuncularımız tarafından belirlenecek ve ay sonunda dağıtılacaktır.Piyasa dengesinin bozulmaması açısından belirlenen ödül her etkinlikte dağıtılmamaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.
Selam ozanba9999
Daha önce de belirttiğim gibi önümüzdeki son sancak savaşının ödülü anket sonucuna göre belirlenecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Tam Olarak Nerde oluyor bu anket tarif ederseniz sevinirim.