Merak ediyorum şuan zevk alabiliyor musunuz oyundan?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Merak ediyorum şuan zevk alabiliyor musunuz oyundan?

Mesaj gönderen Mezomorto »

SikayetVar yazdı:Oyundan uzun zamandır zevk almıyorum tabi ki devamlı girip bakıyorum ve oyuna girdiğimde 15 - 20 saniye sonra çıkıyorum. Peki neden ?;

Oyunun grafikleri kesinlikle ama kesinlikle vasatın altında.

Eşya çeşitliliği çok az oyunda eşya çeşitliliği sadece Meteor Bölgesi ve Ada Bölgesi genişleme paketi geldiği zaman vardı. Bkz. Magnezyum, Kristal , Dalyon İcadı, gibi gibi. O sıralar herkes farklı kombinasyonlar deniyordu . Şuan ki olay sadece Bıçaksırtı eşyalar üzerinden yürüyor. Şifacı Sınıfı Kullanıcıları Element, Maximum Hasar eşyalar ile oynarken artık sadece Asit e dayalı bir oyun oldu.

Oyunda çok vakittir bir yenilik göremiyoruz ve eminim ki göremeyeceğiz.

Sürekli sunucu kaynaklı lag problemleri.

Şimdi sizlere birkaç oyun içi görüntü vereceğim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

VE bizim oyunumuz

Resim

Anlatmak istediğim diğer oyunlarda bir canlılık bir neşe var al benisi var İstanbul kod adlı oyunumuzun bu oyunlarla yarışması kesinlikle mümkün değil. Dışarıya açılıp kendine yer etmesi mümkün değil.

Bir oyunda;

Oynanabilirlik olmalı !
Hikaye örgüsü olmalı !
Çeşitlilik olmalı !

velhasıl bizim oyunumuz da sadece hikaye örgüsü var ve bu yetersiz.

Türk oyuncuları sevmiyor bu oyunu dalga geçip gülüyor. Bu üzücü bir durum.

Bunca zaman bir yenilik gelmedi. Bundan sonrada oyunun kurtuluşu oyunun mekanikleri kaliteli bir motor ile tekrar yazılır. Aksi halde Eminönü tenha kalabalık olsada palavardan 700 bin oyuncunun olduğu bir oyun olmaya devam eder. İstanbul...
Sondaki olaya harbiden guldum ve dibine kadar haklısın. Canım sıkıldığında hangi oyuna girsem dedğimde aklımdan bir sürü oyun geçiyor ama IKV içlerinde yok. Neden? Çünkü oyunda bi amakç yok. Şimdi metin2 diyorum bebe oyunu diyeceksiniz. Metin2 nin 1 sunucusundaki oyuncu sayısı tüm IKV den fazla. Oyunda bi amaç var. Git metin kes beceri kitabı düşür git lwvel kas pvp oynuyorsan efsun at illaki yapılacak birşey bulunuyor. IKV de 49 olunca TEK yapabileğin durmadan bölge atmak. Sonunda fullendin haydi tılsım içinaden çekmeye. Tamam oda bitti şimdi? FISS....
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Tanıdıklarla takılınca bir nebze zaman geçiyor sohbet gırgır yanında da oyun derken zevk alıyoruz ama kimse olmayınca gerçekten bunaltıcı bir ortam İKV..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
alifurkanyalcin
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen alifurkanyalcin »

Oyunun artık eskisi gibi tat vermediği bariz bi gerçek oldu.. evet eski oyun cok güzeldi ama oyun yapımcılarıda para kazanmak istiyordu ve oyunu bole bi hale getirdiler ne yazıkki,, suan oyuncuları oyunda tutan şeyler klan savaşları , tılsım kombinasyonu yapmaya calısmaları,ws ler,char kasıp rütbe yapmalar falan filan,,bence oyuna gelmesi gereken şey yeni efsunlar gelmeli yani;

efsun derken işte ateş,buz,maks hasar,büyü şifa, olan yerlere daha çeşitli efsunlar gelmeli,mesela savaşçılarda tüm itemleri büyük sahra dizdin hasar ateş maksimum diyelim,fakat Nötron yıldızı dizsen ne farkeder cok bişi fark etmez bence sadece direnci buza düşük olanla ateşe düşük olan arasında vuruşların değişmiş olur ama zaten direncler hemen hmen herkesde aynı elek ve buz yani işin özü farklı efsunlar gelicek kombine edebileceğimiz birşeyler olmalı,,

zaten element kullananda kalmadı maks hasar varken ,eskiden şifacılar bile elementti
Xali
alifurkanyalcin
speeder

O gemi gelecek..

Resim
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

zevk mı oyuna gecen gırdım de ıyıce ... a sarmıs hanı elle tutulur bı tarafı yok herkes tılsım ıtem pesınde eskıden ne guzel oyunumuzu oynar vs atar sohbetımızı ederdık ramazan gunlerınde sahura kadar kadım keserdık maden cekerdık ama sımdı mılletın dını ımanı para olmus oyuna gırıp selam verıyoruz alan yok bısey soruyoruz kale alıp cevar bıle vermıyolar hanı bırakın gıtsın su oyunu hayatımın en guzzel gunlerını yasamıstım ama artık o eskı ıkv den cok uzak degmez kendınıze gelın hayatınızı karartmayın
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
mukosito
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mukosito »

Sahura kadar ki klan savaşları olmasa girmeye tenezzül etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön