Alışverişe konulan son 1.000.000.000 para saçmalığını bildiğimize rağmen bazen istemeden de olsa karaktere fazla para koyuyoruz.... artan para nere gidiyor bilinmiyor....
Böyle bir hata düzeltilmiyor,ve bu Hatayı oyunculara yüklüyorsunuz.
69m param kaybolduğunda alışverişi ettikten tam 2 dk sonra direk İKV DESTEĞE mail attım. Gelen Cevap bu;Oyun içi alışverişlerinden tamamen tarafınız sorumludur. Bu durumda bizler destek verememekteyiz.
Böyle bir Soruna verilen engüzel cevap sanırım bu
Ben param çalındı demiyorum oyun için alışverişinizde tarafınız sorumludur diyor
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
adam haklı kanka oyun içi alışverişinde sen sorumlusun ama onlarda 1 milyar paradan sonra bastığın giden paradan sorumlu ayrıca öyle mi oluyomuş yaa hiç 20mden fazla para görrmedim
Evet değişenbişe yok aynı yine
alışverişe 200.500.000mden fazla para koyulmuyor...
çantayada 1.000.000.000 den fazla parara koyulmuyor ( koyuldugu takdirde para bug a gidiyor )
Saçmalık şu ki Bu paranınbuga gitmesinden ben sorumluymuşum
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
ben anladim senn derdini drdini anlatmak icin biraz yanls cumleleri kombin ediyosun yani orda kaybolan parayla aliswerisin ne alakasi var sadece aliswerisle almis olmani anlatmak biraz derdini baska yone kaydryo yani aliswerise neden 1milyr para konmuyo gibi olmus canm sende ac bi karakter koy yani 500unu ona
limiti arttırabilirler aslında ama 1.000.000.000 dan fazla paranın hesabında bulunamayacağı zaten bilinen bişey bir nevi kural yani ikv yönetiminin yapabileceği birşey yok
PhxUfuq kardeş kimse 1 milyardan fazla yapamaz yapsa bile çok zor olacak ikv yönetimi bunu biliyordu ama ne oldu bono hilesi geldi oyuna çok miktarda fazladan para oldu yoksa 1mılyar ne 200m yı zor gorurudunuz 50m sı olan zengındı ama oyunun cıvkı cıktı 2.5yıldır full forumdan takıp edıyorum oyunu bırakın bence sonu bu cunku