Geliştiricilere Önemli Bir Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Geliştiricilere Önemli Bir Soru

Mesaj gönderen BANG »

oyunda arz-lodos savaşları yok denecek kadar az yani eski aksiyonun çeyreği bile yok. 7 tane sunucuyu birleştirip 2 şer tane yeni sunucu bile olsa eski heyecanı geri gelir oyunun. bunun yapılmamasının sebebi ttnet'mi ? sonuçta ttnet bu oyunun sahini sobee satıldı. ttnet izin vermediği için mi hiç bir yenilik gelmiyor ve en basitinden bile sunucular birleştirilmiyor. çünkü bu bir çok oyunda yapıldı ve yapılamayacak bir şey değil o yüzden yapılmaması biraz garip geliyor. konumun silinmesi ve kilitlenmesi için olumsuz bir durum göremiyorum umarım silinmez. iyi günler saygılar.
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: New World Order

Re: Geliştiricilere Önemli Bir Soru

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Bu sunucuları birleştirme sevdası nasıl bir mantık anlamıyorum. Sadece metre kareye düşen oyuncu sayısı artıcak o kadar.

Diyelim sunucular birleşti, bu sefer de şöyle serzenişler olacak;
Yahu arkadaş xenotim kasamıyoruz her yer dolu.
O kadar çember artırıcı alıyoruz ama bütün çemberlitaşlar dolu.
Başta jadeit olmak üzere çoğu maden toplama yerleri artırılmalı aldığım maden artırıcılar maden çekemediğim için boşa gidiyor.
Çoğu belirli yerde (banka önü, meteor lodos sancak, arz kale, hol tünel girişi vb) çok oyuncu olduğundan oyun çok kasıyor, lag artıyor
Er meydanına girip lonca savaşları için antreman yapmak istiyoruz ama er meydanına gitmek, ramazan ayındaki pide kuyruğunda pide beklemek gibi...

Daha çok serzeniş, isyan ve problem olması içten bile değil.

Oyunun popilerliği azsa, oyuncu sayısı azsa, sunucu birleştirsen nolucak ki :) oyuncu sayısı sadece yoğunlaşıcak. Bkz. Nerde çokluk orda b..kluk.

Kısacası bence oyuncu sayısının az olması sunucuların birleştirilmesiyle değil, yeni eklentiler ve lag sorunun bitmesi ile aşılır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön