Playstore Akçe alanlar bakabilir mi?
Playstore Akçe alanlar bakabilir mi?
Playstore'dan 2500 akçe alıp hesaba yükledim. Direk 2500 olarak geçti. %10 hediye verilmiyor muydu?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Playstore Akçe alanlar bakabilir mi?
Yorukefe yazdı:Playstore'dan 2500 akçe alıp hesaba yükledim. Direk 2500 olarak geçti. %10 hediye verilmiyor muydu?
Playstorede Ramazan boyunca %25 lik bir indirim söz konusu %10 luk bir hediye verilmiyor diye biliyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
6. yıl paketinde 5000 akçenin yanında 500 akçe hediye ediyorlar sanırım bunu kastettin.
Teşekkürler. 6. Yıl paketinde %10 hediye ettikleri için diğerlerinde de hediye veriliyor sanmıştım.
Mustafa Kemal Atatürk
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun aleyküm;
İstanbul Kıyamet Vakti ürünlerinden akçeler uyelikal.com'da satılırken, Sobee Game Card - İKV Akçe & ICF Kredi başlığı altında satılıyordu.

Bu şekildeydi, anımsarsınız. Bu Game Card'lardan aldığımız aman 1.000 akçelik ücret ödüyorduk, 100 akçe hediye geliyordu. 2.500 akçelik ücret ödüyorduk, 250 akçe hediye geliyordu. Yani %10 ekstra akçe alıyorduk. Fakat ürünler Playstore'a geçtikten sonra maalesef bu ekstra akçe olayı ortadan kalktı. Şu anda Playstore'dan aldığımız akçeler hediyesiz şekilde. Umarım anlatabilmişimdir, selam ve sevgilerimle.
İstanbul Kıyamet Vakti ürünlerinden akçeler uyelikal.com'da satılırken, Sobee Game Card - İKV Akçe & ICF Kredi başlığı altında satılıyordu.

Bu şekildeydi, anımsarsınız. Bu Game Card'lardan aldığımız aman 1.000 akçelik ücret ödüyorduk, 100 akçe hediye geliyordu. 2.500 akçelik ücret ödüyorduk, 250 akçe hediye geliyordu. Yani %10 ekstra akçe alıyorduk. Fakat ürünler Playstore'a geçtikten sonra maalesef bu ekstra akçe olayı ortadan kalktı. Şu anda Playstore'dan aldığımız akçeler hediyesiz şekilde. Umarım anlatabilmişimdir, selam ve sevgilerimle.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Mustafa Kemal Atatürk