BANA YARDIM EDİN !!!!!!!
BANA YARDIM EDİN !!!!!!!
ARKADAŞLAR OYUNU 49 LW İN YENİ GELDİĞİ ZAMAN BIRAKMIŞTIM.HİÇBİR GRUP BÖLGESİ YOKTU.ŞİMDİ OYUNA YENİDEN BAŞLADIM OYNAMAK İSTİYORUM.49 LW EZİK BİR BÜYÜCÜM VAR.SIĞINAĞA GİRMEK İÇİN NE YAPMALIYIM ÇARA İTEMLER VS.
Re: BANA YARDIM EDİN !!!!!!!
Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junondu at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
kıyamet asa kaç m ye patlarMuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junondu at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
dehset620 yazdı:kıyamet asa kaç m ye patlarMuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junondu at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
Arkadaşın Son Yazmış Olduğu Cümleyi Dikkatle Tekrardan okumanı Rica ediyorum.MuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junon du at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
herkes aynı şeyi söylüyo söyleyenlerin %90ı oyunu oynamayadevam ediyoEsTeRGoNxRss yazdı:dehset620 yazdı:kıyamet asa kaç m ye patlarMuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junondu at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.Arkadaşın Son Yazmış Olduğu Cümleyi Dikkatle Tekrardan okumanı Rica ediyorum.MuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junon du at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Çok Güzel dedin bu oyun Esrar, Eroin gibi Birkere Başlarsan bırakamazsın. Bağımlılık yapıyor tabi buna birazda Dostluklar ekleniyor ve ortaya çıkan şaheser karşındadehset620 yazdı:herkes aynı şeyi söylüyo söyleyenlerin %90ı oyunu oynamayadevam ediyoEsTeRGoNxRss yazdı:dehset620 yazdı:kıyamet asa kaç m ye patlarMuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junondu at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.Arkadaşın Son Yazmış Olduğu Cümleyi Dikkatle Tekrardan okumanı Rica ediyorum.MuratABI yazdı:Bi Kıyamet asa üret Azat set diz Kenan dı junon du at takılarını tamamla zırhını al Kıyamet asanı parlat oyunu bırak.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster