39 level sunucu açılsın.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

39 level sunucu açılsın.

Mesaj gönderen Auril »

İKV yi bırakmış biri olarak ara sıra foruma girmekteyim. Eskileri hatırlatan bir kaç konu gördüm bir kaç ikv videosu izledim ve gerçekten o günleri cok ama cok ozledıgımı fark ettım gerek oyun ıcındekı dostlugu, muhabbeti, oyunu.... herseyı cok ozlemısım ama ne yazıkkı yonetım bunun farkında degıl oyundakı bır cok kısı su an oyundan memnun degıl. ne var gb ye gırıp 2 3 ıtem dusuren ınsanlar gelıp artıslık taslıyor oyunda halbukı eskıden oylemıydı? uretmek ıcın ugrastıgımız dalton pantolonlar magnezyum eldıvenler hey gıdı gunler hey. uzun lafın kısası ben 39 lvl donemını ozledım arkadaş hanı 39 cok eskede kaldı dersenız oyunun kırıldıgı noktayı soyluyorum sıze, sıgınak ve mıgrat ın geldıgı ılk gun o emek emek aldıgımız urettıgımız vs ıtemlerını cop yapıp max ıtemlerı degerlendırdıler ya o gun ıste. hadı ona eyvallah dedım belkı degerlendırılebılır. dukkan geldı para harcamamız ıcın hadı onada eyvallah bı sekılde donmesı lazım sonucta su oyunun ama son gelen gaffar dır arz lodos dur bunlar cıdden gereksız eklentıler dıye dusunuyorum ve bence oyundakı bır cok kısı burda ıtem kasmak yerıne bırbırlerıyle sohbet edıp vs atmayı tercıh edıcektır. ben her fırsatta soyluyorum ıkv yonetımı sesımızı duy artık ac eskı bır sunucu gor ne kadar ılgı gordugunu. hanı gırısını paralı yap gırelım dıyorum o derece ozledık bır zamanlar hayatımdakı tek zevk olan bu oyunu bu halde gormek benı gercekten cok uzuyor. sızın de goruslerınızı beklıyorum arkadaslar.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Re: 39 level sunucu açılsın.

Mesaj gönderen Auril »

dusunsenıze 4 grup karakurk e gıden vamrı son zamnalarda ? orda brrr dedıgı zaman coca cola espırıs yapan kaldımı? phılotheos u kesmeye 5 grup gıden varmı? o magara gorevlerını yapmaya calısırken oldugunde sove sove gerı gırdıgınız gunlerı hatırlayın o efsane klan savaslarını hatırlasanıza bir. yeraltı ılk geldıgınde kasmak ıcın ortalıkta karacın bırakmadıgınız gunlerı dusunun hıdra ılk geldıgınde ramazanda ozellıkle sabaha kadar hıdra kestıgınızı dusunun hıc mı gozunuz dolmadı hıc mı duygulanmadınız? sahsen ben cok ozluyorum arkadaslar.
auril & DoubleLift
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

Auril yazdı:dusunsenıze 4 grup karakurk e gıden vamrı son zamnalarda ? orda brrr dedıgı zaman coca cola espırıs yapan kaldımı? phılotheos u kesmeye 5 grup gıden varmı? o magara gorevlerını yapmaya calısırken oldugunde sove sove gerı gırdıgınız gunlerı hatırlayın o efsane klan savaslarını hatırlasanıza bir. yeraltı ılk geldıgınde kasmak ıcın ortalıkta karacın bırakmadıgınız gunlerı dusunun hıdra ılk geldıgınde ramazanda ozellıkle sabaha kadar hıdra kestıgınızı dusunun hıc mı gozunuz dolmadı hıc mı duygulanmadınız? sahsen ben cok ozluyorum arkadaslar.
Yalnız karakürk hariç hiçbirisi (Belki biraz klan savaşları. Ama o da pek sağlam değildi 39 zamanında) 39 dönemine ait değil yalnız.
h4ngman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen h4ngman »

kimyasalatik yazdı:
Auril yazdı:dusunsenıze 4 grup karakurk e gıden vamrı son zamnalarda ? orda brrr dedıgı zaman coca cola espırıs yapan kaldımı? phılotheos u kesmeye 5 grup gıden varmı? o magara gorevlerını yapmaya calısırken oldugunde sove sove gerı gırdıgınız gunlerı hatırlayın o efsane klan savaslarını hatırlasanıza bir. yeraltı ılk geldıgınde kasmak ıcın ortalıkta karacın bırakmadıgınız gunlerı dusunun hıdra ılk geldıgınde ramazanda ozellıkle sabaha kadar hıdra kestıgınızı dusunun hıc mı gozunuz dolmadı hıc mı duygulanmadınız? sahsen ben cok ozluyorum arkadaslar.
Yalnız karakürk hariç hiçbirisi (Belki biraz klan savaşları. Ama o da pek sağlam değildi 39 zamanında) 39 dönemine ait değil yalnız.

:)
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

EsTeRGoNxRss yazdı:Resim
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

19 level sunucu acılsn istoyom bende
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

tamam vazgectım boyle tıplerler oyun oynucaksak oynamayalım daha ıyı
auril & DoubleLift
Finisterra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Finisterra »

39 level değilde bence 29 dan başlatsınlar. Oyunun ilk çıktığı hali gibi. Uçak enkazında Tepegöz. Arz sancağının oralarda Kurtadamlar. Jandarma Ali'de Taşkanat. Aynı o devir. En son görev Kuklacı'nın Seçilmiş'ini öldürmek.

Daha sonra yavaş yavaş 39 level gelsin Meteora girelim. Ama 49 gelmesin. Yada aradan 1 sene - 6 ay gibi bi süre geçtikten sonra gelsin. Gerçekten eski IKV yi bende özlüyorum. Şimdi yeniden başladım ama bir item için istenen onca metaryeli nasıl toplayacağıma şaşırıyorum. Eğer böyle ılıştıra ılıştıra serverları artırsalar herkes daha rahat kasıp daha rahat item edinir.

Benim düşüncem tabi. Açcakları SW'nin adıda "Nostalji" olur :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön