Oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Oyuncular

Mesaj gönderen Suiiuris »

Meteorda 3 grup kurup karayı kesmeye gittiğimiz ya da 2 grup kurup cevriyeyi kesmeye gitiğimiz, daha da eskilerden labirentte 2-3 grup kurup sürü şeklinde salona gittiğimiz günleri hatırlıyorum. O zamanlar şimdiki kadar [İçerik düzenlendi]adam yoktu oyunda. Tamam illa ki arada çatlak yumurtalar vardır ama bu kadar da olmaz dedirtecek şeyler yapıyor artık adamlar. Özellikle sinir olduğum şeylerden birisi görev yapmak için klana girdiği aşikar olan düşük level bir çarı kesmektir. "Banane arz(lodos) olmasaydı", "Lodoslar(arzlar) bana çok çektirdi hepsi hakediyor" ... gibi bahanelerle o düşük level çarları kesen adamları gördükçe kafalarını kırasım geliyor, sinirleniyorum. Bazen ben de karşıma çıkan adamı dikkatsizce leveline bakmadan kesiyorum ama öyle durumlarda bizzat adamdan özür diliyorum.

Az önce 3 tane lodosun yaptıklarına ise bu kadar da olmaz dedim resmen. 34 level bi çarı subayda kestiler tamam ona artık alıştık diyelim. O 34 level çarın cevriye görevini yapan 1 şifacı ve 1 büyücüyü kesip sonra da yarım canlı cevriyeyi kesmek de ne demek oluyor :x :x Bu 3 adam da bu hareketiyle şereften yoksun olduklarını ispatlamış bulunuyorlar. 3 adamın ismi de bende var, telefonuma not ettim ve bundan sonra da hiç bir şekilde o isimleri unutmayacağım. İsteyenler bana özelden ulaşsın herkese vereyim o isimleri ki ne mal olduklarını bilin.

Bu oyunu bir süre oynadıktan sonra artık insanı sıkabiliyor. Uzun süre oynayan insanların çok büyük bir çoğunluğu arkadaşlıklar için oynuyor bu oyunu. Arkadaşlarının veya diğer bazı oyuncuların güzel tavıları ile bu [İçerik düzenlendi]oyuncuların tavırları terazinin iki kefesi gibi bence. Eğer arkadaşlarının tavırları ağır basarsa, özel bir sebep olmadıkça oyuna devam eder insanlar. Ama artık oyun daha doğrusu insanlar ya da insanımsılar öyle bir hal almışlar ki sanki diğer kefeyi ağır getirmek için yarışıyorlar. Oyunu bırakan insanların büyük çoğunluğu bu yüzden bırakıyor oyunu. Kim bilir kaç kişinin çarı çalındı da sonra oyunu bıraktılar? Eğer bu tür davranışlar devam ederse bir çok kişi de oyunu bırakıcaktır ileride.

İkv bitti, bitiyor diyor herkes tamam belki yeni bölge felan gelmedi uzun zamandır, onun da etkisi vardır o konuda bir şey demiyorum ama bu adamların yaptıkları en az onun kadar oyuna zarar veriyor.
En son KRABBY tarafından 30 Haz 2014 16:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli söylemler ve başlık düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Oyuncular

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Bu tür olaylara bende çok rastlıyorum ve konuda anlattığın üzere bende üzülüyorum.Belki bunları yapanlar 14 15 yaşında insanlar belki de yetişkin insanlar ama şunu söylemek istiyorum bu oyunda uzun süredir varım ve İKV oyuncuları kadar gerçekten vefasız kendini beğenmiş insanları hiç bir yerde görmedim.Bir bakıyorsun 40 45 yaşındaki adam kendi çıkarları için neler neler yapıyor ..40 45 yaş ne demek yahu ? İnsanın aklı hayali duruyor .Bir item için yanındaki satan olgun insanları görünce ya da bir item için başkasına bir dünya rahatsızlık veren... bu olayları yaşadıkça veya gördükçe insan ırkından iğreniyorum..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Suiiuris yazdı:Meteorda 3 grup kurup karayı kesmeye gittiğimiz ya da 2 grup kurup cevriyeyi kesmeye gitiğimiz, daha da eskilerden labirentte 2-3 grup kurup sürü şeklinde salona gittiğimiz günleri hatırlıyorum. O zamanlar şimdiki kadar [İçerik düzenledi]adam yoktu oyunda. Tamam illa ki arada çatlak yumurtalar vardır ama bu kadar da olmaz dedirtecek şeyler yapıyor artık adamlar. Özellikle sinir olduğum şeylerden birisi görev yapmak için klana girdiği aşikar olan düşük level bir çarı kesmektir. "Banane arz(lodos) olmasaydı", "Lodoslar(arzlar) bana çok çektirdi hepsi hakediyor" ... gibi bahanelerle o düşük level çarları kesen adamları gördükçe kafalarını kırasım geliyor, sinirleniyorum. Bazen ben de karşıma çıkan adamı dikkatsizce leveline bakmadan kesiyorum ama öyle durumlarda bizzat adamdan özür diliyorum.

Az önce 3 tane lodosun yaptıklarına ise bu kadar da olmaz dedim resmen. 34 level bi çarı subayda kestiler tamam ona artık alıştık diyelim. O 34 level çarın cevriye görevini yapan 1 şifacı ve 1 büyücüyü kesip sonra da yarım canlı cevriyeyi kesmek de ne demek oluyor :x :x Bu 3 adam da bu hareketiyle şereften yoksun olduklarını ispatlamış bulunuyorlar. 3 adamın ismi de bende var, telefonuma not ettim ve bundan sonra da hiç bir şekilde o isimleri unutmayacağım. İsteyenler bana özelden ulaşsın herkese vereyim o isimleri ki ne mal olduklarını bilin.

Bu oyunu bir süre oynadıktan sonra artık insanı sıkabiliyor. Uzun süre oynayan insanların çok büyük bir çoğunluğu arkadaşlıklar için oynuyor bu oyunu. Arkadaşlarının veya diğer bazı oyuncuların güzel tavıları ile bu [İçerik düzenlendi]oyuncuların tavırları terazinin iki kefesi gibi bence. Eğer arkadaşlarının tavırları ağır basarsa, özel bir sebep olmadıkça oyuna devam eder insanlar. Ama artık oyun daha doğrusu insanlar ya da insanımsılar öyle bir hal almışlar ki sanki diğer kefeyi ağır getirmek için yarışıyorlar. Oyunu bırakan insanların büyük çoğunluğu bu yüzden bırakıyor oyunu. Kim bilir kaç kişinin çarı çalındı da sonra oyunu bıraktılar? Eğer bu tür davranışlar devam ederse bir çok kişi de oyunu bırakıcaktır ileride.

İkv bitti, bitiyor diyor herkes tamam belki yeni bölge felan gelmedi uzun zamandır, onun da etkisi vardır o konuda bir şey demiyorum ama bu adamların yaptıkları en az onun kadar oyuna zarar veriyor.
Rayda yakalayayım raydada keserim. Saat görev kp çarı vb. hiçbir etmen değiştiremez bu durumu. 3 kişide görsem dalarım 5 kişide görsem dalarım. Düşman heryerde düşman, rakip heryerde rakiptir. Ağlayıp zırlamanın anlamı yok.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VBMaSTeR yazdı:
Suiiuris yazdı:Meteorda 3 grup kurup karayı kesmeye gittiğimiz ya da 2 grup kurup cevriyeyi kesmeye gitiğimiz, daha da eskilerden labirentte 2-3 grup kurup sürü şeklinde salona gittiğimiz günleri hatırlıyorum. O zamanlar şimdiki kadar [İçerik düzenlendi]adam yoktu oyunda. Tamam illa ki arada çatlak yumurtalar vardır ama bu kadar da olmaz dedirtecek şeyler yapıyor artık adamlar. Özellikle sinir olduğum şeylerden birisi görev yapmak için klana girdiği aşikar olan düşük level bir çarı kesmektir. "Banane arz(lodos) olmasaydı", "Lodoslar(arzlar) bana çok çektirdi hepsi hakediyor" ... gibi bahanelerle o düşük level çarları kesen adamları gördükçe kafalarını kırasım geliyor, sinirleniyorum. Bazen ben de karşıma çıkan adamı dikkatsizce leveline bakmadan kesiyorum ama öyle durumlarda bizzat adamdan özür diliyorum.

Rayda yakalayayım raydada keserim. Saat görev kp çarı vb. hiçbir etmen değiştiremez bu durumu. 3 kişide görsem dalarım 5 kişide görsem dalarım. Düşman heryerde düşman, rakip heryerde rakiptir. Ağlayıp zırlamanın anlamı yok.
Öncelikle kim olduğunu bilmemek ile başlayayım söyleyeceklerime.Oyun içerisinde oyuncular tarafından çok şey çektim çok kişide belki pişman olmuştur bu durumdan aradan uzun zaman geçip benden özür dileyenler de var..Yani şunu söylemek istiyorum yaptığın şeyin neden bu kadar doğru olduğuna inanıyorsun bu gücü nereden alıyorsun ? Ben hiç bir oyunda görmedim böyle bir şey ..Bir saygı olması lazım düşük levelli adamı kesmek bana göre nahoş bir durum üstüne ağlayın demek bunlar yanlış şeyler bunların farkına varın .Kendi insanlarınızı üzüyorsunuz kendi insanlarını bırak hiç bir ırka bu şekilde davranmamak gerekiyor kim bilir belki kestiğin adamlar senin memleketindeki insanlardır bunları hiç düşünüyor musun ? Unutma bu bir oyun hiç bir şeye değmez , bu kadar hiddetlenmene hiç gerek yok , eğer çok sağlam vs li oyunlarda bulunmak istiyorsan başka oyunları tercih etmesin 7x24 savaş yapabilirsin o zaman anlarsın gerçekten kim yetenekli ve kim ağlıyor burada 2 3 kişi keserek etrafa ağlamayın demek bir marifet değildir kişilik meselesidir.

Ayrıca yaşadıklarımı anlatsam inan bana bu oyundaki en hiddetli kişi ben olurdum bırak 34 lvl adamı 5 lvl adamı bile keserdim ve inan bana bende öyle bir kişilik olsaydı hiç kimse ne saatte ne başka yerde kasabilirdi tüm oyunculara haram bile edebilirdim oyunu ama ne gerek var ? sadece sana karşı çok kötü şeyler yapana karşı mesafeli davran gerisine insan gibi.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

VBMaSTeR yazdı:
Suiiuris yazdı:Meteorda 3 grup kurup karayı kesmeye gittiğimiz ya da 2 grup kurup cevriyeyi kesmeye gitiğimiz, daha da eskilerden labirentte 2-3 grup kurup sürü şeklinde salona gittiğimiz günleri hatırlıyorum. O zamanlar şimdiki kadar [İçerik düzenledi]adam yoktu oyunda. Tamam illa ki arada çatlak yumurtalar vardır ama bu kadar da olmaz dedirtecek şeyler yapıyor artık adamlar. Özellikle sinir olduğum şeylerden birisi görev yapmak için klana girdiği aşikar olan düşük level bir çarı kesmektir. "Banane arz(lodos) olmasaydı", "Lodoslar(arzlar) bana çok çektirdi hepsi hakediyor" ... gibi bahanelerle o düşük level çarları kesen adamları gördükçe kafalarını kırasım geliyor, sinirleniyorum. Bazen ben de karşıma çıkan adamı dikkatsizce leveline bakmadan kesiyorum ama öyle durumlarda bizzat adamdan özür diliyorum.

Nasıl ki sürekli uslu duran bir çocukla, sürekli yaramazlık yapan bir çocuğun ortak amacı ilgi çekmekse: senin gibi tiplerinde amacı, bunu aşırıya kaçırarak ilgi çekmek. Gerçekten önemli olan o düşmanları kesmen mi, yoksa böyle biri olduğun için - aynı zaman da sürekli olarak vicdanınla hesaplaşıp acı çekerek - kendini farklı olarak görüp tatmin etmen mi? Böyle mi gururlanıyorsun kendinle?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

HeilHitler yazdı:
VBMaSTeR yazdı:

Nasıl ki sürekli uslu duran bir çocukla, sürekli yaramazlık yapan bir çocuğun ortak amacı ilgi çekmekse: senin gibi tiplerinde amacı, bunu aşırıya kaçırarak ilgi çekmek. Gerçekten önemli olan o düşmanları kesmen mi, yoksa böyle biri olduğun için - aynı zaman da sürekli olarak vicdanınla hesaplaşıp acı çekerek - kendini farklı olarak görüp tatmin etmen mi? Böyle mi gururlanıyorsun kendinle?
Basit bir oyun, oyun içi olaylar için bu kadar filozofik konuşmaya gerek var mıydı acaba. Sürekli uslu duran bir çocuğun amacının ilgi çekmek olduğunu savunan tek zihniyetsin, bunu da kendi düşünceni pekiştirmek için kıymetlinden attın besbelli. Böyle biri olmak diye birşey yok. Bir kere oyun tarzımla,kişiliğimi kimse bağdaştıramaz veya sorgulayamaz.

Çocukca düşünüyorsunuz. Oyunculukla kişilik bağdaştırıcak olursanız, kendinize bir bakıcaksınız. Basbaya ağlıyorsun arkadaş. Sen oyunda böyle zorluklarla karşılaşmasan ne anlamı var bu oyunun ?

Unutma bu bir oyun hiçbirşeye değmez demişsin de, madem hiç birşeye değmez niye gelip burda konu açıp zırlıyorsun??

Arkadaş, bu oyunda klana girmek için belli seviye konmuş. Belli bölgelere savaşa açık belli bölgeler savaşa kapalı. Kurallar açık ve net. Bir oyun oynuyorsan kuralına göre oynıcaksın. Çocukca düşüncelerinden arıanacaksın düşmanı ayırt etmiceksin. Ozaman oyuna yeni kural gelsin 2 kişi de tek kişiye dalamasın. Adalet yerini bulsun.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Önce kim neyi yazmış ona bak sonra sağa sola laf at ..
Olayı yaşayan ben değilim ben sadece konuyu gördüm bir kaç şey eklemek istedim .
Daha açık yazayım konuyu açıp zırlayan ben değilim ki bana sorarsan bu zırlamakta değil.Bu sadece sana göre zırlamaktır.

Oyunun yapısı kapasitesi belli . Adamlar istedikleri gibi oyunu yönetemiyorlar istedikleri şekilde her şeyi mükemmel yapamıyorlar ama senin gibiler bunları anlayamıyor . Büyük oyunlarda farklı farklı sunucular var( pvp , pve , normal gibi..) ama ikv ye bunu getirebilir misin ? Getirmezsin dimi en azından şimdi öyle . Eğer oyunda böyle bir sistem olsaydı o zaman haklı olurdun ama sana şunu söyliyim pvp sunucusunda karakter aç görev yap yine seni kimse kesmez lvl düşük diye ve görev yapıyorsun diye bu sadece senin gibi oyun kavramını bilmeyen kişilerin yaptığı bir şeydir.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

LinkiNParkK yazdı:Önce kim neyi yazmış ona bak sonra sağa sola laf at ..
Olayı yaşayan ben değilim ben sadece konuyu gördüm bir kaç şey eklemek istedim .
Daha açık yazayım konuyu açıp zırlayan ben değilim ki bana sorarsan bu zırlamakta değil.Bu sadece sana göre zırlamaktır.

Oyunun yapısı kapasitesi belli . Adamlar istedikleri gibi oyunu yönetemiyorlar istedikleri şekilde her şeyi mükemmel yapamıyorlar ama senin gibiler bunları anlayamıyor . Büyük oyunlarda farklı farklı sunucular var( pvp , pve , normal gibi..) ama ikv ye bunu getirebilir misin ? Getirmezsin dimi en azından şimdi öyle . Eğer oyunda böyle bir sistem olsaydı o zaman haklı olurdun ama sana şunu söyliyim pvp sunucusunda karakter aç görev yap yine seni kimse kesmez lvl düşük diye ve görev yapıyorsun diye bu sadece senin gibi oyun kavramını bilmeyen kişilerin yaptığı bir şeydir.
Bu sadece senin gibi dışarıdan belirli ittirmelerle çerçevesi kısıtlandırılmışların mantığı. Hep bir " başka oyun " kavramı. Arkadaş bu oyunda savaşa açık haritalarda kesilip kesilmemeyi tartışanlar bunun oyun olduğunu kesilip görevinden olabileceğini unutmayacak.
Herkezin yazdığına bir cvp var orda, kim ne yazmış baktım ona göre konuşuyorum sen o zekanı boşa yorma yani. Olayı yaşayan sen olmasanda yaşadığında aynı zihniyetle gelip burda ...sen olacaksın.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VBMaSTeR yazdı:
LinkiNParkK yazdı:Önce kim neyi yazmış ona bak sonra sağa sola laf at ..

Bu sadece senin gibi dışarıdan belirli ittirmelerle çerçevesi kısıtlandırılmışların mantığı. Hep bir " başka oyun " kavramı. Arkadaş bu oyunda savaşa açık haritalarda kesilip kesilmemeyi tartışanlar bunun oyun olduğunu kesilip görevinden olabileceğini unutmayacak.
Herkezin yazdığına bir cvp var orda, kim ne yazmış baktım ona göre konuşuyorum sen o zekanı boşa yorma yani. Olayı yaşayan sen olmasanda yaşadığında aynı zihniyetle gelip burda ...sen olacaksın.
Unutma bu bir oyun hiçbirşeye değmez demişsin de, madem hiç birşeye değmez niye gelip burda konu açıp ...??
Konu açıp ...?
Buraya gelip millete ahkam kesilmene gerek yok . Senin bir görevin olsun sürekli kesil o zaman görürüm senin nasıl ağladığını herkesten çok ağlarsın .Biz insanoğluyuz yapımız budur aynı şey sana yapılsa sende buradaki tepkileri gösterirdin kalkıp bana insanların yapısını anlatma .
Bunca yazdıklarımdan sonra hala bir şey anlayamıyorsan zorlamaya gerek yok .
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön