Ne yapayım ben, girdiğim gibi çıkayım mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ne yapayım ben, girdiğim gibi çıkayım mı ?

Mesaj gönderen HeilHitler »

kimyasalatik yazdı:25 büyücü ve 49 şifacı var sadece, üstü dizili değil şifacının da. 1 tane nadide var gerisi normal ibni. Eminönü'de bunlar. Ben bu oyunu oynamak istiyorum, ne biliyim küçük bir loncadır falan hiçbir çözümüm yok mu ? Akçe de sorun değil abartı olmadıkça alırım. Hesabımda varmış zaten bir miktar akçe de.

Büyücüyü 49 yapıp üstümü dizebilsem bir şekil kara cinlerden falan para kasıp belki yavaş yavaş da olsa ilerlerim de, ben tek başıma dizene kadar ayda yılda bir gelen güncellemelerden gelir.
Ah, şöyle bir 6 ay öncesinden filan denk gelseydin bana, sıfırdan her şeyini öğretirdim yeni bölgenin filan. Şimdiyse oyuna dahi zor giriyorum. Zamanımın olmadığından değil, oyunda yapacak bir şey yok artık, tat vermiyor. Biliyorum şuan seni çekiyor: güzel bir karakter yaratmak, en iyi tılsımlara sahi olmak filan... Fakat o kadar da güzel değil. Yine de oyuna dönme konusunda kesin kararlıysan, Meran'a gelirsen girdiğim süre boyunca yardımcı olabilirim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

mobilsorun yazdı:Beyazköşk'e gelebilirsen yardımcı olabilirim .
1-2 kişi buldum gibi, eğer yapamazsam köşke gelirim haber verip. Çok teşekkürler.
HeilHitler yazdı:
kimyasalatik yazdı:25 büyücü ve 49 şifacı var sadece, üstü dizili değil şifacının da. 1 tane nadide var gerisi normal ibni. Eminönü'de bunlar. Ben bu oyunu oynamak istiyorum, ne biliyim küçük bir loncadır falan hiçbir çözümüm yok mu ? Akçe de sorun değil abartı olmadıkça alırım. Hesabımda varmış zaten bir miktar akçe de.

Büyücüyü 49 yapıp üstümü dizebilsem bir şekil kara cinlerden falan para kasıp belki yavaş yavaş da olsa ilerlerim de, ben tek başıma dizene kadar ayda yılda bir gelen güncellemelerden gelir.
Ah, şöyle bir 6 ay öncesinden filan denk gelseydin bana, sıfırdan her şeyini öğretirdim yeni bölgenin filan. Şimdiyse oyuna dahi zor giriyorum. Zamanımın olmadığından değil, oyunda yapacak bir şey yok artık, tat vermiyor. Biliyorum şuan seni çekiyor: güzel bir karakter yaratmak, en iyi tılsımlara sahi olmak filan... Fakat o kadar da güzel değil. Yine de oyuna dönme konusunda kesin kararlıysan, Meran'a gelirsen girdiğim süre boyunca yardımcı olabilirim.
Bu da kenarda, çok teşekkür ederim hocam. 1 saat falan labirent görevleri için yardım istedim kimse dönüp bakmadı. En son büyücüye kitabeyi tek başına yaptırabildim o kadar.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Umut yitirmemek gerek, yeis olmak yakışmaz camianın temel taşlarına. Haksız mısınız, haklısınız. Belki bunca sene beklenenin, verilenlerin karşılığı alınamadı, ama bundan sonra da alınamayacağı anlamına gelmez. Evet, eski heyecanımızı yitirsek de buradayız işte. Sorun bir kendinize niye? Seviyoruz çünkü, amaçsızca, bir şey elde edemeyeceğimizi bile bile.

Seni hatırladım forum nick'inden "kimyasalatik", güzel yorumlarına denk gelmişimdir bir kaç kez. Elimden geldiğince yardımcı olayım sana. Hesabında 15 seviye bir savaşçı ve 49 seviye bir şifacı olduğunu yazmışsın. Her şeyden önce bütün heves ve hırslarını bir kenara bırak, geri kaldığın tecrübeleri edinip şartlara uyum sağlamaya çalış. Bunu da en güzel şifacın ile yapabilirsin. Üzerinde nadide veya şaheser eşya olsun olmasın, Eminönü gibi bir sunucudasın. Tüm sunuculardan daha kalabalık ve daha sık bölgeye gidilen bir sunucu. Elbette ki gün içerisinde Sığınak ve Miğrat'a şifacı arayanlar olacaktır. Sığınak ve Miğrat'ta şifacının yapması gereken temel şeyleri Pano Anasayfa'sı kısmında Karakter Okulları bölümündeki konulara bakarak anımsarsın. Biraz zorlayıp bir kaç parça eşyanı alınca Çemberlitaş'a girersin, zira Çemberlitaş için şifacılara ne tılsım sorarlar, ne de iyileştirme. 1.200 1.300 şifa bilgisi ile biraz da iksir takviyesiyle muazzam bir Gaffar kesimi gerçekleştirebilirsin. Çemberlitaş'ta şifacı olarak yapman gerekenler de gene forumda arkadaşlar tarafından yazılmıştır, tek yapman gereken biraz vakit ayırıp incelemek.

Oyunu çözüp geri kaldığın yerlerdeki tecrübelerini tamamlayınca bölgelerde savaşçıları gözlemle. Bilhassa Çemberlitaş'ta. Aç bir savaşçı ufak ufak 49 seviyeye getir. Üzerini bir kaç parça eşya ile dizmen gerekecek. Bu konuda da bir yazım vardı dergimizin son sayısında, buraya tıklayarak bakabilirsin. (Sayfa 42-45) Çemberlitaş'tan bir kaç eşya ile savaşçını donatıp, hafif sağlam hale geldin mi, maden artırıcılı bir loncaya girer, kişisel artırıcını da alırsın, Büyük Hol'e girip Jadeit'e yüklenirsin. Yeri geldiğinde tank arayan gruplarla Xenotim kasmaya da gidersin. Böyle böyle yavaştan bir Meteorit 1 üretirsin. Sonra büyücünü de açarsın, büyücüne bir Kıyamet Asa ve Zırh üretir, Meteorit 1'ini de takar bölgelere rahat rahat girersin. Bir çok teferruatı es geçtim, kısa kısa özetledim. Daha detaylı bir anlatım için özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin. Gün gelir Tılsım'a da yolun düşerse her daim beklerim. Sevgilerimle, esen kal. :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön